Tatlım sizin bir özel hayatınız var, bence kayın validen gelmesin. Bakıcı tut. En azından bakıcıya istediğin her şeyi söyler, yaptırırsın. Kayın validen kafana göre takılır, bişey söylesen alınır. Hiç gelmesin bence, sen bakıcı tut. Kafan rahat olur en azından.
Evet ben hic git diyemem.o da fazla kalmaz bence torunu özledim diye gelirse o ayrı güzel evi var çünkü.sadece kaldığı sürede sorunlar yasayabiliriz.ya da ben dişimi sıkıp otururum.kışları gelip yazları gider 3 yıl.ama ben 1 yılın sonunda tşk edip bakıcı tutarım gelirse.kızım elini kolumu bağlıyor.hayırlısı olur inş.
Merhaba.kısmetse bebeğim 7 aylık olunca işe başlayacağım.yarım gün.fakat günlerdir karar veremedim ben bakıcımı yoksa il dışından kv mi gelip baksın.ücretsiz izinde düşük bir ihtimal.yarım gün güvendiğim biri olsun gözüm arkada kalmasın istiyorum.kv yalnız yaşıyor gelmeyede hevesi var sanırım.fakat bu doğru bir karar olur mu emin değilim.kendisi çok ısrarcı birisi bildiğini okur üstüne birde alingan.tansiyon hastası üzüntüye gelemediğini söyler hep.1 sene belki de daha fazla kreş yaşına gelene kadar bizle kalacak.anlasacagımıza hic emin değilim.ben bakıcı düşünüyorum bu sebeplerden.eşimde bakıcı annem gibi bakmaz ama yinede sen bilirsin diyor.ama annesine de birşey diyemem uyaramam.uyarsamda yapmaz kırılır.birde hic özelim kalmayacak.ne yapabilirim tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar doğru söylüyorsunuz anane-babaneden daha güzel bakamaz hiç bir bakıcı fakat kv nin size yerleşmesi gibi bir ihtimal varsa bu büyük sıkıntı çünkü gel demek her zaman kolaydır. Anneleri çocuk baktığı için onlara yerleşip de sonunda ayrılan yada evliliği yara alan bir çok çift var bildiğim. Senin annen gelse eşine, eşinin annesi gelse sana sıkıntı. Onların çocuk yetiştirme şekli bile sana uymayacak. Bir şey söylesen belki de alınacak yada yapmayacak sonunda sen eşin ve bebeğin huzursuz olacaksınız. bende şu an hamileyim işe dönüş zamanı ne yapacağımı kara kara düşünüyorum.
Kayınvalide ile uyumunuza bağlı. Benim arkadaşlarım kv ile çok iyi anlaştıkları halde bebek bakımı yüzünden araları açıldı. Ben olsam kv ya da anneme bırakırdım yine de...
Cnntrm teşekkürler benim için dua et hayırlısı olsun
Siz de haklısınız ama her babaanne de öyle mis gibi bakamıyor. aman eskiden böyle her gün et mi yermiş çocuk; yesin ekmeği diye eline veren mi; dayayıp sütü akşamı eden mi?
aynen benim çocuğum bir yaşındaydı uykudan uyanmış gözleri mahmur kv yarım ekmek arası çokokrem sürmüş vermiş
bizdede aksine o aburcuburlar verılıyor sonrada yemek vaktı neden yemıyor bu cocuk dıye kıyamet koparılıyor... hey allahımmmm..sabır..
Ay evet ben hatırlıyorum sizi burada konuları okuyorum üzülüyorum sonra ne oldu diye merak ediyorumbenim oncekı konumu okuyup örnek alabilirsin, bebegim için geldi kv, 6 yıldır bizimle... asla özel bir hayatımız kalmadı ve hattaaa heryereeeee b ızımle gelıyor sagolsun, ben bunu onceden dusunemedım, kesınlıkle bakıcı dıyorum ..her dakıka kv ıle olmuyo hatta kendı annen bıle olsa cok cok zor, kaldı kı senınkıde benımkı gıbı yalnız yasıyormus, bızımkı resmen artık bize yerlestı... konumu oku bence faydası olur karar vermende..
Siz de haklısınız anne psikolojisinde önemli bunu sağlam tutmak için nr önerirsiniz.bol sabır umarım kırmam ve kırılmam.
Ay evet ben hatırlıyorum sizi burada konuları okuyorum üzülüyorum sonra ne oldu diye merak ediyorum
Ne yaptınız kurtulabildiniz mi
Esinizle konuştunuz mu bi çözüm getirebildiniz mi