Kimseyi bulamazsam mecbur gelecekMecbur kalıyorsanız kayın valide. Ama orada uygun fiyata ıyı bırını bulabılırsenız bakıcı
Aynen ben de öyle düşünüyorum inşallah bulabilirizBenim bebeğime 3 ay kayınvalidem baktı sağolsun ama öyle gece gündüz birlikte olmak bir süre sonra ister istemez sıkıntılar yaratıyor. Şimdi bir bakıcıyla anlaştım, inşallah bebeğimle anlaşabilirler de evimde kafam rahat olur. Size tavsiyem en son çare olarak düşünün kayınvalidenizi.
İşi bırakmayı göze almayın da gerekirse katlanın birazcık . Ne yapalım . Hepimiz aynı yollardan geçtik ...Kimseyi bulamazsam mecbur gelecek
birine güvenmek de cok zor, mecbur k valide..Merhaba bebeğim 6 aylık çalışıyorum doğudayım annem venkayınvalidem ayda bir gelip oğluma bakıyorlar. Şu an annem var kayınvalidem benim her yerde dedikodumu yapan annemle kavga eden iftira atan yalan söyleyen sonra da pişman olup özür dileyen bi insan. Sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmüyor oğlunun bile dedikodusunu yapıyor. Ona rağmen bize geldiğinde bir sıkıntı olmadı aramızda ben sustum o da sustu. Tek sinirlenip gerildiğimiz konu 4 aylıkken işaret parmağının ucuyla oğlumun ağzına reçel vermeye çalışması oldu. Eşim uyardı ben uyardım derken bi daha yapmadı .bunun dışında sürekli herşeuyi kendi biliyırmuş havası ve laf sokması sinirimiz bozuyor. Yaptıklarını unutamıyorum
Şimdi sıra yine ona geldi. Doğudayız ve bakıcı bulamıyoruz. Bi bayanla görüştüm ama içime sinmiyor ne yapsam bilmiyorum bakıcı mı kayınvalide mi
Bunu bana bi çok kişi söyledi aslındaEn kötü kv bile bakıcıdan iyidir diye düşünüyorum
şakamısınız siz ya.? 6 aylık bebekten bahsediyosunuz.!!! ve hala kayinvalidemi bakicimi diye teredduttesiniz.!!! size karşı nekadar kötü olursa olsun o kadın onun babanesi. elbetteki en iyi bakicıdan daha iyi bakar torununa!!! siz bence bebeği değil kendi rahatınızı düşünüyorsunuz!!!!Merhaba bebeğim 6 aylık çalışıyorum doğudayım annem venkayınvalidem ayda bir gelip oğluma bakıyorlar. Şu an annem var kayınvalidem benim her yerde dedikodumu yapan annemle kavga eden iftira atan yalan söyleyen sonra da pişman olup özür dileyen bi insan. Sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmüyor oğlunun bile dedikodusunu yapıyor. Ona rağmen bize geldiğinde bir sıkıntı olmadı aramızda ben sustum o da sustu. Tek sinirlenip gerildiğimiz konu 4 aylıkken işaret parmağının ucuyla oğlumun ağzına reçel vermeye çalışması oldu. Eşim uyardı ben uyardım derken bi daha yapmadı .bunun dışında sürekli herşeuyi kendi biliyırmuş havası ve laf sokması sinirimiz bozuyor. Yaptıklarını unutamıyorum
Şimdi sıra yine ona geldi. Doğudayız ve bakıcı bulamıyoruz. Bi bayanla görüştüm ama içime sinmiyor ne yapsam bilmiyorum bakıcı mı kayınvalide mi
Merhaba bebeğim 6 aylık çalışıyorum doğudayım annem venkayınvalidem ayda bir gelip oğluma bakıyorlar. Şu an annem var kayınvalidem benim her yerde dedikodumu yapan annemle kavga eden iftira atan yalan söyleyen sonra da pişman olup özür dileyen bi insan. Sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmüyor oğlunun bile dedikodusunu yapıyor. Ona rağmen bize geldiğinde bir sıkıntı olmadı aramızda ben sustum o da sustu. Tek sinirlenip gerildiğimiz konu 4 aylıkken işaret parmağının ucuyla oğlumun ağzına reçel vermeye çalışması oldu. Eşim uyardı ben uyardım derken bi daha yapmadı .bunun dışında sürekli herşeuyi kendi biliyırmuş havası ve laf sokması sinirimiz bozuyor. Yaptıklarını unutamıyorum