Bakıcı mı kayınvalide mi

fead

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
480
201
32
Merhaba bebeğim 6 aylık çalışıyorum doğudayım annem venkayınvalidem ayda bir gelip oğluma bakıyorlar. Şu an annem var kayınvalidem benim her yerde dedikodumu yapan annemle kavga eden iftira atan yalan söyleyen sonra da pişman olup özür dileyen bi insan. Sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmüyor oğlunun bile dedikodusunu yapıyor. Ona rağmen bize geldiğinde bir sıkıntı olmadı aramızda ben sustum o da sustu. Tek sinirlenip gerildiğimiz konu 4 aylıkken işaret parmağının ucuyla oğlumun ağzına reçel vermeye çalışması oldu. Eşim uyardı ben uyardım derken bi daha yapmadı .bunun dışında sürekli herşeuyi kendi biliyırmuş havası ve laf sokması sinirimiz bozuyor. Yaptıklarını unutamıyorum
Şimdi sıra yine ona geldi. Doğudayız ve bakıcı bulamıyoruz. Bi bayanla görüştüm ama içime sinmiyor ne yapsam bilmiyorum bakıcı mı kayınvalide mi

Yani kayınvalideniz tam evlere şenlikmiş.
Tabi ki bakıcı ama bulabilme ihtimaliniz düşük sanırım.
Kayınvalidenizle olabildiğince mesafeli olun .

Benim bebeğime 3 ay kayınvalidem baktı sağolsun ama öyle gece gündüz birlikte olmak bir süre sonra ister istemez sıkıntılar yaratıyor. Şimdi bir bakıcıyla anlaştım, inşallah bebeğimle anlaşabilirler de evimde kafam rahat olur. Size tavsiyem en son çare olarak düşünün kayınvalidenizi.

Aynen ben de öyle düşünüyorum inşallah bulabiliriz

Bir süre daha dişimi sıkar kv ye baktırırdım. Bakıcı için küçük daha..

Aramaya devam edin içinize sinecek birini bulursunuz belki..

birine güvenmek de cok zor, mecbur k valide..

Anlaşamadığımız insanla en ufak bir sorun fazlaca büyür.
Güvenilir bir bakıcı bulun,kayınvalideniz uzak olsun zira siz yokken 6 aylık bebeğe aklına eseni yedirebilecek potansiyel var kayinvalidenizde.
Sizinde kafanız rahat olur

Afedersiniz kayınvalidemin ağzıma ş....ni bilsem yine de ona baktiririm bakiciya baktiracagima. Sonuçta canının bir parçası torunu, evlattan önce gelir derler.
Ben oğlum için 2 bakıcı degistirmistim zamanında, ikisi de referansıydı sözde.
En son anneme yalvardım bakıcı yanında baksın diye, annem çok yaşlı ve hasta çünkü. Annemin yanında bakan bakıcı çocuğumu parka çıkarıyordu hergun. Birgün tesadüfen isten erken geldim. Bi baktım oğlumu arabanın arkasına oturtmuş oğlum içeride ağlarken kendisi dışarıda telefonla sohpet ediyor. Içim çok acımıştı.
Anneler bile bazen ya sabır çekiyorken, bakıcı çok mu takacak sanıyorsunuz yavrunuzu. Siz koca kadınsınız kv yi idare edebilirsiniz. Ama o yavru bakıcı ne verirse onu yemek, nasıl davranırsa onu çekmek zorunda. Hic kiyamiyorum bebeklere. Onu once Allaha sonra emin ellere emanet edin lutfen.

Bakıcı. Bak az evel annemle konustum,sohbet muhabbet..dedim ki cocugum olsa sana mi baktircam anne kac yasina gelmis kadinsin yorgunsun,yaşlandın, üzülürüm
Ilk gunler gelirsin mesela
Tabiki gelirim kızım acil birsey olur biryere gidersin ben yine bakarim sizin zamaninizla bizim zamanımız bir degil,siz daha bilinclisiniz senin çocuğuna daha farkli bakarsın ben bilemeyebilirim dedi
Düşün !
Öz annem bunu söyledi
Senin kaynanan recel yediriyor
O yüzden bakıcı.
Herkes benim annem.gibi modern degil
Millet bilmiş kaynanan da bilmis mis
Bakıcı
Kesinlikle bakıcı.

şakamısınız siz ya.? 6 aylık bebekten bahsediyosunuz.!!! ve hala kayinvalidemi bakicimi diye teredduttesiniz.!!! size karşı nekadar kötü olursa olsun o kadın onun babanesi. elbetteki en iyi bakicıdan daha iyi bakar torununa!!! siz bence bebeği değil kendi rahatınızı düşünüyorsunuz!!!!

Kesinlikle kv,kayınvalidenin varsa gıcıklığı sizedir emin olun torununu gözünden sakınır o,biz kv ile zaman zaman gerildik küstük neler neler ama kızıma gözü gibi baktı hala kızımın üstüne titrer,ararız eve yolla anne deriz “Ben eve git diyemem keyfi çok yerinde kırılır bana,siz gelin alın” der,çikolatalı ekmek verdiği oldu kahvaltıda,ana öğünde patates kızartması yedirdiği oldu,iki gün komşularda fink attıkları oldu yani tabi ki bana göre kusurları oldu ama eminim ki çok sevdi her an peşinde dolaştı. Sizin dışınızda kim olursa olsun bakmasını beğenmeyeceksiniz zaten anneniz olsun kv olsun bakıcı olsun,benim ölçütüm şu oldu,istismara uğramasın,azarlanmasın,bol insan görsün yoksa bi öğün patates kızartması bi öğün sadece yoğurtlu pilav yesin önemli değil. Baktım kv yeme işini beceremiyor köfte yaptım beşer beşer buzluğa attım verdim,sebze çorbası yaptım verdim,tavuk alıp bıraktım yapacağı yemeği tarif ettim vs vs. Yani işin oluruna gittim ,şimdi güler yüzlü ,mutlu ,sürekli bizi sarılıp öpen yeni şeyleri öğrenmeye hevesli, uyumlu ,verdiği sözleri tutan okulda her öğretmenin övdüğü sorumluluk sahibi bi minik hanımım var,dibimde de bi adet kayınvalide var kızım için değer diyorum

Tartışmasız BAKICI. Gerekirse çocuğum için ücretsiz izne ayrılırım, 6 ay hakkın var buna. Falan filan. Ama kaynanaya güvenipte bırakamam. Bugün ağzına reçel veren, yarın siyah çay, bal, derken ekmeği verirken görürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…