Kesinlikle kv,kayınvalidenin varsa gıcıklığı sizedir emin olun torununu gözünden sakınır o,biz kv ile zaman zaman gerildik küstük neler neler ama kızıma gözü gibi baktı hala kızımın üstüne titrer,ararız eve yolla anne deriz “Ben eve git diyemem keyfi çok yerinde kırılır bana,siz gelin alın” der,çikolatalı ekmek verdiği oldu kahvaltıda,ana öğünde patates kızartması yedirdiği oldu,iki gün komşularda fink attıkları oldu yani tabi ki bana göre kusurları oldu ama eminim ki çok sevdi her an peşinde dolaştı. Sizin dışınızda kim olursa olsun bakmasını beğenmeyeceksiniz zaten anneniz olsun kv olsun bakıcı olsun,benim ölçütüm şu oldu,istismara uğramasın,azarlanmasın,bol insan görsün yoksa bi öğün patates kızartması bi öğün sadece yoğurtlu pilav yesin önemli değil. Baktım kv yeme işini beceremiyor köfte yaptım beşer beşer buzluğa attım verdim,sebze çorbası yaptım verdim,tavuk alıp bıraktım yapacağı yemeği tarif ettim vs vs. Yani işin oluruna gittim ,şimdi güler yüzlü ,mutlu ,sürekli bizi sarılıp öpen yeni şeyleri öğrenmeye hevesli, uyumlu ,verdiği sözleri tutan okulda her öğretmenin övdüğü sorumluluk sahibi bi minik hanımım var,dibimde de bi adet kayınvalide var
kızım için değer diyorum