- 9 Temmuz 2021
- 3.000
- 5.591
- 108
- 29
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
-
Benim bunu sormamdan size ne ?Daha öncede sordum
Bakıcı ücretinden size ne?
İşemi talipsiniz yada ücreti az bulursanız üzerinimi tamamlayacaksınız?
Hadi ama ben cevap verdim bizde israrla soruyoruz . Ne kadar buyuk maasi cebirdide arkasini donup gitti bu hanimEvet gülüyorum bu canhıraş çabasına, ısrarla sormama rağmen ne bebek ne bakıcı tecrübesinden de bahsetmedi belli ki hobi olarak yorum yapıyor burada
Dimi ama ne kadar abes görünüyorDaha öncede sordum
Bakıcı ücretinden size ne?
İşemi talipsiniz yada ücreti az bulursanız üzerinimi tamamlayacaksınız?
Dimi ama ne kadar abes görünüyorçocuğu yok evli bile değil sanırım bakıcı şirketi kuracak piyasa araştırması yapıyor
Erkartemin zirvesinide buraya birakiyorumHadi ama ben cevap verdim bizde israrla soruyoruz . Ne kadar buyuk maasi cebirdide arkasini donup gitti bu hanim
EkarteErkartemin zirvesinide buraya birakiyorum
Seybmesajini sildin mi ben mi bulamadim .Ekarte
Dediğinizden hiç birşey anlamiyorumBenim bunu sormamdan size ne ?
Konu sahibi kole ariyor .bunuda herkes biliyor oteki kinudada defalarca soylendi sen bu sartlara kole ariyorsun kac para vericen bu kadar ucrete cevap yok.e sonra gelip millet beni yariyda birakti diye agliyor .kadini somurenedi kadin kurtuldu valla
Bide oteki konuda ama okadar oara veriyorum bide cocuk uyirken dinleneck mi diye agladi durdu.bunu sormamiz cok cook dogal ama soylemeye yuregi yemiyor o ayri .
Konusinda celisen 50 tane sey var maa hanfendi madur .ne diyeyim adam gibi tarih verip gel basla demezsen boyle olur.celiskilsre bakilinca madur olmadigida bal gibi ortada not:ben dhaa yorum yapmadan inceki konusyla celisiyor diye konuyu yapistirdigim icinde kotu kalpliymisim . E yazmasaydin ozaman onlari derler adama .bir oyle bir boyle diyor
Ay bu mesajim en sonda kalsin her giren gorsun plsSeybmesajini sildin mi ben mi bulamadim .
Maasi soylersem uzulursun
Demekki uzecek bir maas degilmis ki kadin geri cevirmis .Ekartemin zirvesi buydu .bulamadim bulursan alintilayio profiline sabitle lütfen
Ay bu mesajim en sonda kalsin her giren gorsun pls
Ne diyon ablacım iyi misinSeybmesajini sildin mi ben mi bulamadim .
Maasi soylersem uzulursun
Demekki uzecek bir maas degilmis ki kadin geri cevirmis .Ekartemin zirvesi buydu .bulamadim bulursan alintilayio profiline sabitle lütfen
Valla çok eğleniyorum ne yalan söyleyeyim artık ne yazsa da kimse sallamıyorDediğinizden hiç birşey anlamiyorum
Önce yazmayı öğrenin lütfen. Öyle devam edelim…
Klavye azizliğimi yine yoksa
Köle arıyorsada siz başvurmayın
Diğer bakıcı gelmediğine görede siz çağırın biraz size göz kulak olsun
Beraber etkinlikler yaparsınız
Adınıza çok sevindim.Valla çok eğleniyorum ne yalan söyleyeyim artık ne yazsa da kimse sallamıyor
Yeni bakıcımla da aynı ücrete anlaştım ve çocuk uyursa sıkılırım ben ortalığı toparlarım ne olacak ki dedi ben hiç rica bile etmeden şimdi bunu okusa iyice kahrolur
Bana ücreti soylersem üzülürsün dedin .Ne diyon ablacım iyi misin
Eminim eminim su cok gizli benim duysam moralimin bozulacagi ucretBana ücreti soylersem üzülürsün dedin .
Bende uzecek bir ücret degil ki kadin ardina bakmadan gitti dedim.
Hala ne diyo bu falan diye lafla gevelemeye calis .
Al profiline sabitle keske mesaji silmeseydin.
Takıldısevimlicosh diyelim ki konu sahibi lanet kapitalist bir vahşi işveren. E tamam işte ne oldu yani? Ben de diğer konuda tutumunu beğenmedim ama burada mağdur olan o. Tamam işte neyi uzatıyorsunuz?
Yahu çok komiksin cidden hala sanıyorsun ki senden çekiniyorum da ücret az diye söyleyemiyorum kardeşim 10 bin veriyorum desem makbuz mu isteyeceksin ağanın eli tutulmaz bol keseden sallarım ben senin bu çıldırmanla eğlendiğim için ısrarla demiyorum sen de her seferinde tuzağa düşüyorsun bir de korkundan söylemiyorsun diyecek kadar anlamaktan uzaksın ama go girl iyi gidiyorsunBana ücreti soylersem üzülürsün dedin .
Bende uzecek bir ücret degil ki kadin ardina bakmadan gitti dedim.
Hala ne diyo bu falan diye lafla gevelemeye calis .
Al profiline sabitle keske mesaji silmeseydin.
Sevim koş koş olmalıydı adınEminim eminim su cok gizli benim duysam moralimin bozulacagi ucret
Ahahha once muhattap olmuyodu. Simdi beni tuzaga dusurmus ahahahhaja .Yahu çok komiksin cidden hala sanıyorsun ki senden çekiniyorum da ücret az diye söyleyemiyorum kardeşim 10 bin veriyorum desem makbuz mu isteyeceksin ağanın eli tutulmaz bol keseden sallarım ben senin bu çıldırmanla eğlendiğim için ısrarla demiyorum sen de her seferinde tuzağa düşüyorsun bir de korkundan söylemiyorsun diyecek kadar anlamaktan uzaksın ama go girl iyi gidiyorsun
İşte anlamıyorsun gene, senle başetmek gibi bir derdim yok senin niyetini anladığımdan beri sadece eğlenceme bakıyorum herkes anladı da sen dışındaAhahha once muhattap olmuyodu. Simdi beni tuzaga dusurmus ahahahhaja .
Ke dini boyle laf ebelikleriyle kandirabilirsin
Ger ek rakamida 10 bin diyemezsin cunku oteki konunda en fazla asgati demissin of if cok acigin var be kuzum
Benle basetmek icin bikac firin ekmek yemen lazimekran resmide atayim mi gene ne dedigini unuttmusun.ay ben ekarte etmekten yoruldum.sen olmkatan yorulmadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?