- 9 Temmuz 2021
- 2.999
- 5.591
- 108
- 29
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
-
Okadar kapak yaptim hala doymadin ne diyimİşte anlamıyorsun gene, senle başetmek gibi bir derdim yok senin niyetini anladığımdan beri sadece eğlenceme bakıyorum herkes anladı da sen dışında
Ablacığım ne içiyorsun sen ya?Ahahha once muhattap olmuyodu. Simdi beni tuzaga dusurmus ahahahhaja .
Ke dini boyle laf ebelikleriyle kandirabilirsin
Ger ek rakamida 10 bin diyemezsin cunku oteki konunda en fazla asgati demissin of if cok acigin var be kuzum
Benle basetmek icin bikac firin ekmek yemen lazimekran resmide atayim mi gene ne dedigini unuttmusun.ay ben ekarte etmekten yoruldum.sen olmkatan yorulmadin
Peki Yozgatlı dadıların sosyal hakları arasında evin tapusunu almak da var mı? Onu yapmamız bekleniyor da sorayım dedim fikriniziYorumları hayretle takip ettim.İnternette yarım gün /part time bakıcı ücretleri il il ortalama yazıyor. Baksanıza?
Konu sahibinin ilk konusundaki lince de çok şaşırmıştım. Profesyonel bir ajansta bu hizmet alanında iş tecrübem olduğu için bildiğimi aktarayım.
Bebek bakıcısının temel görevi bebek bakımı, bebeğe mama/yemek hazırlama, parka çıkarma, bebeğin kirlilerini sepete atma, yıkama ve ütüsünü yapmaktır. Evdeki anne babanın ütüsünü ve yemeğini yapmak ekstraya girer eğer bakıcı kabul ederse maaş artar. Aylığı binlerce dolar olan o meşhur Filipinli dadıların bile temel görevleri arasında ortalığı toplama ve günde bir kere eve süpürge açma bulunuyor.
Herhalde kendinde mesai saatlerinde çalışmayıp eski sorularımdaki mesajları didiklediğinden çalışmayacak bakıcıyla duygusal bağ kurdun aklıma başka seçenek gelmiyor artık , kurduğun üç beş cümleyi evirip çevirip on sayfadır kapak yaptım ekarte ettim diyorsun benden sana tavsiye boş zamanın var belli ki aç iki kitap oku da tartışırken argümanın olsun olaylara başka açılardan bakmayı, yaratıcı cevaplar vermeyi öğrenirsinOkadar kapak yaptim hala doymadin ne diyim
Birazda ilk konuna bak herkes kimin ne oldugunu biliyor.yakinda yeni bir bakici konusuyla gelirsen hic sasirmam
Evet benim tek hatam buradan çocuklu ve işin içindeki kişilerle konuşabileceğimi sanmaktı. Makul yorum yapan herkes de bakıcıyla muhatap olmuş kişiler diğerleri olayın özüyle bile ilgilenmeyip popüler olma derdinde ama sadece komik oluyorlarPeki Yozgatlı dadıların sosyal hakları arasında evin tapusunu almak da var mı? Onu yapmamız bekleniyor da sorayım dedim fikriniziişin ilginç yanı iki çocuğuma sekiz sene bakıcı çalıştırdım, 17 yıldır öğretmenim ben bile burda çocuklarla bakıcılarla ilgili konular açıldığında yaşamadığım bilgi sahibi olmadığım bir durumsa yorum yapmıyorum. Ama bakıcı konularında ev hanımı, bekar, çocuksuz bayanlar öylesine içselleştiriyorlar ki bazı meseleleri konu sahibine parmak sallıyorlar
istemediğiniz üyelerin konunuza yorum yazmalarını engelleyebilirsiniz. Ama nasıl yapılıyor bilmiyorumEvet benim tek hatam buradan çocuklu ve işin içindeki kişilerle konuşabileceğimi sanmaktı. Makul yorum yapan herkes de bakıcıyla muhatap olmuş kişiler diğerleri olayın özüyle bile ilgilenmeyip popüler olma derdinde ama sadece komik oluyorlar
Yoo gayet eğleniyorumistemediğiniz üyelerin konunuza yorum yazmalarını engelleyebilirsiniz. Ama nasıl yapılıyor bilmiyorum
Bak lütfen eğleniyorum diye yeme bizi. Telefonu kapattığında hıçkıra hıçkıra ağladığının farkındayım yaniYoo gayet eğleniyorum
Valla şaşkınım ben de inanın, ne evliyim ne de çocuğum var ama böyle saldırmam mümkün değil :)Peki Yozgatlı dadıların sosyal hakları arasında evin tapusunu almak da var mı? Onu yapmamız bekleniyor da sorayım dedim fikriniziişin ilginç yanı iki çocuğuma sekiz sene bakıcı çalıştırdım, 17 yıldır öğretmenim ben bile burda çocuklarla bakıcılarla ilgili konular açıldığında yaşamadığım bilgi sahibi olmadığım bir durumsa yorum yapmıyorum. Ama bakıcı konularında ev hanımı, bekar, çocuksuz bayanlar öylesine içselleştiriyorlar ki bazı meseleleri konu sahibine parmak sallıyorlar
Ahahah evet öyle sanıyordur değil mi ekarte oldukça ağlıyorum ühü ühüBak lütfen eğleniyorum diye yeme bizi. Telefonu kapattığında hıçkıra hıçkıra ağladığının farkındayım yani
Ne yaptigimi acik acik yazsam ban yerim ,kibarca ekarte diyorumHerhalde kendinde mesai saatlerinde çalışmayıp eski sorularımdaki mesajları didiklediğinden çalışmayacak bakıcıyla duygusal bağ kurdun aklıma başka seçenek gelmiyor artık , kurduğun üç beş cümleyi evirip çevirip on sayfadır kapak yaptım ekarte ettim diyorsun benden sana tavsiye boş zamanın var belli ki aç iki kitap oku da tartışırken argümanın olsun olaylara başka açılardan bakmayı, yaratıcı cevaplar vermeyi öğrenirsin
Oo ben bakıcıdan ziyade şuan buna takıldım.
Benimki neden yarım saat uyuyor sadece yahu
Buarada konu sahibi umarım bakıcı sorununuzu çözmüşsünüzdür.
Cevap verdiğiniz üye gerçekten de az uyuyor benimki diye dert yanmış aslında anlamadınız galiba bana laf soktuğunu sanmışsınızKonu sahibi , önceki konusunda yazmıştı. Çocuk tuvaletini de yapmıyor muhtemelen o saatler arasında. Bakıcının çok boş vakti olacağını düşünüyor çünkü.
Kitap oku tavsiyemi tekrarlıyorumNe yaptigimi acik acik yazsam ban yerim ,kibarca ekarte diyorum
Cevap verdiğiniz üye gerçekten de az uyuyor benimki diye dert yanmış aslında anlamadınız galiba bana laf soktuğunu sanmışsınızkimi çocuk üç saat uyur kimi hiç uyumaz çocuğu olanlar gayet de anladı beni , çocuk tuvaletini uyurken beze yapıyor elbette ama uyanınca alınır altı uykusu bölünmez siz bu konuya biraz uzaksınız belli ki
Yo dostum yo niyetinizi gayet anladım benle muhatap olmadan bana laf sokmak uyku konusuyla dalga geçmekti mesajınız,Sizin yazdığınız bilgiyi ve kendi düşüncemi paylaştım. Size laf sokmak gibi bir amacım olsaydı , bunu direkt sizin mesajınızı alıntılayarak yapardım.
Bulunduğunuz şehrin ve ilçenin durumunu ve çocuğunuz için bakıcı ihtiyacınız olduğunu bilmenize rağmen işini son dakikaya bırakan sizsiniz. Ve kendi ihmaliniz sebebiyle 1 yıllık ücretsiz izin sonrası , işe başlayacağınız ilk haftadan sahte bir rapor alacağınızı belirttiniz. Bu zihniyette bir öğretmen olması üzüntü verici.
Bakici son anda kolumu kirdim gelemeyecegim demis,konu sahibi ne yapsin cocugu,evde tek mi biraksinSizin yazdığınız bilgiyi ve kendi düşüncemi paylaştım. Size laf sokmak gibi bir amacım olsaydı , bunu direkt sizin mesajınızı alıntılayarak yapardım.
Bulunduğunuz şehrin ve ilçenin durumunu ve çocuğunuz için bakıcı ihtiyacınız olduğunu bilmenize rağmen işini son dakikaya bırakan sizsiniz. Ve kendi ihmaliniz sebebiyle 1 yıllık ücretsiz izin sonrası , işe başlayacağınız ilk haftadan sahte bir rapor alacağınızı belirttiniz. Bu zihniyette bir öğretmen olması üzüntü verici.
Bakici son anda kolumu kirdim gelemeyecegim demis,konu sahibi ne yapsin cocugu,evde tek mi biraksinhem ilk hafta seminer yani cokta bir sey yapilmiyor,duyar kasmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?