Bakıcı krizi

Degildir efendim,cocugu hasta olan ogretmen ne yapabilir,bakacak birakacak kimse yoksa mesela.Bizlerde insaniz bu kadar kati olmaya gerek yok.Egitim ogretim bir sekilde telafi edilir hic merak etmeyin.Zaten hasta cocugunu evde birakip giden bir ogretmenin verimliligi de olmaz.Ha hic bir ogretmende donem icinde haftalarca rapor almaz.En fazla bir kac gun alinir.

Ortada hastalık durumu mevcut değil. Devlet memurluğunu ve iş garantisini suistimal eden insanlara karşı yaptırım uygulanması gerektiğini düşünüyorum.

Üyenin önceki konularına bakarak, bakıcı için hangi tarihte konu açtığını da görebilirsiniz.

Sizi alintilayip tartismaya sebep olup banlanmak istemiyorum.Zira yillardir bu forumdayim kimseyle polemige girip ban cezasi almadim.

Ha bir de ogretmenlerin mazeret izinleri var, malesef genelde idare tarafindan kullandirilmayan.Bu mazaret izinlerini cocuklarin hastalik donemlerinde kullanabiliyoruz,ya da hastaneye yatma durumunda refakatci iznimiz var.Bunlari kullanmak uygun mudur acaba Aman neyse hic cevap yazmayin,konu baska yone evrilmesin.

Ay allah aşkına saçmalıyorusnz uzattıkça ya haklı çıkmak için konuyu nerelere de getirdiniz siz acaba en yapacaktınız bu durumda çocuğu eve bağlayıp gidecek miydiniz işinize bırakacak kimsem yok ne yapsaydım , müdürle konuştum rapor al dedi gittim aldım kim mağdur oldu söyleyin,hangi tarihte konu açmışım 23 ağıstosdu sanırım o zamanda bu kadınla anlaştım ve 1 Eylül de başlamak üzere ayrıldık anladınız mı? kadın da bana son anda gelemem dedi anladınız mı ? Uzatmayın lütfen burada ahlak bekçiliği yapmayın dünyada ilk rapor alan benmişm gibi , sadece hasta olunca değil başka bir çok durumda mecburen rapor alıyor öğretmenler müdürler istyor çünkü anladınız inş

Alıntılamamış ancak mesajınızı bana yönelik yazmışsınız arada pek fark yok.

Olmayan hastalık durumunu mu konuşalım ? Sahte raporu mu savunalım ?

Nasıl telafi edebilirsiniz mesela sahte rapor alarak aksatılan günleri ? Haftasonu çocuklara ücretsiz telafi dersi mi veriliyor ? Diyelim ki veriliyor , kaç aile normal okul günü ve saati dışında çocuğunu okula getirebiliyor ?

Mesleğini hakkıyla yapan insanların çoğalmasını ; mesleği ne olursa olsun görevini olması gerektiği şekilde yerine getirmeyen insanlarınsa sistemden çıkarılmasını dilerim.

Tutturmuşsunuz rapor almanız yanlış diye e ne yapsaydım diyorum cevap yok , endişeniz öğrenci mağduriyeti mi hiç sanmıyorum zira seminer haftası iki senedir zaten uzaktan yapılıyordu seminerler , diğer üye ücretten yürümüştü siz de rapordan yürüyorsunuz işte kendinizce bi açık buldum sanıyorsunuz eleştirmek için yazıyorsunuz anca , eklemeden geçmeyeyim 10 senedir ilk defa rapor alıyorum her gün işimin başındaydım umarım siz hiç zor durumda kalmazsınIz

Peki cozum nedir hanfendi,mesela konu sahibi ne yapsin lutfen benim icin cok kiymetli yazacaginiz oneriler,zira dikkate alacagim

Bakici son anda kolumu kirdim gelemeyecegim demis,konu sahibi ne yapsin cocugu,evde tek mi biraksin hem ilk hafta seminer yani cokta bir sey yapilmiyor,duyar kasmaya gerek yok.
ay sorma şu saçma ve gereksiz konulara kasılan gereksiz duyarlardan bazen daral geliyor. sanki seminerde ne yapıldığını ya da yapılmadığını biliyorlar

ya salla ne açıklama yapıyorsun ki. seni ancak bir öğretmen anlar. bizim mesleğimizi işlevimizi çalışma şartlarımızı vicdanımızı ve mecburiyetlerimizi ancak biz anlayabiliriz. istisnalar kaideyi bozmaz kötü niyetli öğretmenler elbet vardır o ayrı

ay sorma şu saçma ve gereksiz konulara kasılan gereksiz duyarlardan bazen daral geliyor. sanki seminerde ne yapıldığını ya da yapılmadığını biliyorlar
Konu ogretmenler olunca ne yazikki hep baska taraflara cekiliyor.Gecen sene bakicimiz covit oldu bir hafta gelemedi,esim polis memuru o izin kullandi bakti kiza,ikimiz ogretmen olsaydik ne yapacaktik acaba hayir elestiri var ama cozum yok

Konu ogretmenler olunca ne yazikki hep baska taraflara cekiliyor.Gecen sene bakicimiz covit oldu bir hafta gelemedi,esim polis memuru o izin kullandi bakti kiza,ikimiz ogretmen olsaydik ne yapacaktik acaba hayir elestiri var ama cozum yok
ya öğretmenlere karşı bir ön yargı olduğu kesin

Yalnız şu durumda alınan sizin tabirinizle sahte rapor için bir telafi söz konusu değil.Neyin telafisi?Seminerde yiyip içilen şeylerin telafisi mi?Hani seminerlerde ne olduğunu bilmediğiniz çok açık.Hı bi de devlet seminer için ekstra ek ders parası veriyor.Rapor aldığı için o parayı da alamıyor.Yani şu durumda nerde haksızlık var?Sanki ders zamanı haftalarca rapor alınmış gibi konuşuyorsunuz.Konuyu nerelere çekiyrosunuz,ayıp ya…

Biz sucluymusuz gibi yazmissiniz ama 1 yasinda cocukla tanimadiginiz insan zaten 3 gun onceden tanilisip yalniz birakilmaz.Bakicinin basinda duracak biri yok muydu?

Kendin kk’da yazışmaya, solitare oynamaya, instada gezinmeye, sigara kahve molasına saatler harcarsın işyerinde (tabii çalışıyorsan) zor durumdaki öğretmene gelince ahlaktı meslekti atıp tutarsın. Konu sahibi işini halletmiş çatlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…