bakıcı konusunda

Çok çok üzüldüm yemin ederim:KK43: Allah belasını versin küçük çocuğa nasıl öyle davranır. Bence hemen yolla gitsin. Akraban falan yokmu ,annem hep derki elin iyisinden kendi delin iyidir. İnşallah ailenizin karşına çok çok iyi biri çıkar. Çocuklarınızın tırnağına tas değmesin insallah

maalesef kimsem yok:KK43:

Merhaba hanımlar

iki çocuğum var büyük olan 13 yaşında kız. Küçük ise 9 aylık kız. Bebeğimin 3. ayından itibaren çalışmaya başladım . Derdim bakıcılar ile.
şimdiye dek 2 bakıcı değişti şimdi 3. sünü de göndermeli miyim bilemiyorum.

1. bakıcımız Türk idi , kapıcımızın eşiydi . İstanbulda senelerce bebek baktığını söylemişti .
3 ay baktı bebeğe , bebeği seviyordu ama büyük kızımı çok dışlıyordu . Sonrasında aile içi konularımızı dışarda dedikodu malzemesi yaptığını duyduk , bıraktık.

2. bakıcımız özbekti .Yatılı kalıyordu . Bebeğe inanılmaz düşkündü ama büyük kızıma çok kötü davranmaya başladı kızım için kendisine bağırdığını vs iddia ediyordu , bu durum da kızımın en sonunda ağlama krizlerine girmesine yol açınca onunla da yollarımızı ayırdık.

Bu arada büyük kızım benim ilk eşimden . 2. bakıcımız bebeği çok seviyordu ama büyük kızıma iftira atıyordu bana bağırdı vs diye . Kamerada öyle olmadığını görünce ilkinde sustum ikincisinde ise kızım ağlama krizine girdi ben öyle yapmadım diye , kameradan da izledik öyle olmadığını görünce gönderdik bakıcıyı ..

3. bakıcımız 1 haftadır yanımızda Kırgız bir bayan , hafta sonuna kadar tek sorun bebeğimin ona alışamamasıydı. Elinden yemek yemiyor ama bu aralar diş çıkarıyor diye ona bağlamıştım. ANcak bu bayanın da maalesef ki bebekle iletişimi çok yok . Ben henüz yeni alışmadı derken , hafta sonu bebeği uyumaya zorladığını bebek uyumayınca da sinirlenip bağırdığını , beşiğin içinde sert şekilde davrandığını gördüm.

evimizde sesli kamera sistemi var.
müsait oldukça izliyorum , cumartesi de işten çıkarken izledim ve şok oldum.

bugün şirketi ile görüştüm ve onlarda kadınla kendi dilinde olayı sordular , ağlamış ve bir daha olmayacağını söylemiş özür dileyerek ..

içimden biri güvenme diyor ama çok sık bakıcı değiştirdiğimiz için de bilemiyorum. :KK43:(((((
oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum şuan .
bakıcıyı gönder.Birincisi yine fena değilmiş.dikkatini iki çocuğa veremezdi.onu da anla anne değil.dedikodu yanlış ama o malzemeyi de siz vermişsiniz sanki.kızın da on üç yaşında, pek küçük değil, bakıcılarla minimumda iletişim kursa süper olur sanki.

Bakıcılara ne kadar veriyorsunuz ve ne kadar maaş alıyorsunuz? Eğer açlıktan ölmüyorsanız ilk 2 yıl kendiniz bakın derim. Ücretsiz izin falan alın. Ne demek çocuklara kötü davranması, bebeğe zorbalık yapması? İnsan nasıl güvenebilir?

Bir bebek bir 13 yaşında kiz. Yukarıda bir uyenin dedigi gibi 13 yasinizdaki kiziniz artik bayagi büyümüş bakima ihtiyaci yok bakicilarla minimum iletisim kurup gözlemci kalsa daha iyi olabilir. Bu dönemlerde bebegin birine baglanmasi önemli. Daha da cozum bulamiyorsaniz birkac ay işten ayrilmanizi tavsiye edecegim.

Guvenmeyin tabiki ne demek bi daha olmayacak hic olmamaliydi bi dahakine daha kotu seyler yapmayacagi ne malum ne kadar kotu bir zamndayiz kucucuk cocuklara gucumuz yetiyo tahammulumuz yok cok yazik

Bakıcılar garip bi şekilde çocuk seçiyor sanırım daha önce de duymuştum bunu,birine öz birine üvey evlat muamelesi yapıyorlar. Arkadaşımın da yatılı özbek bakıcısı var evde de bebek dahil üç çocuk,bebeği sahiplenmiş durumda çünkü kız çocuğu daha mülayim ve daha hassas ona göre zaten asıl bakım vermesi gereken o,diğerleri tam gün anaokuluna gidiyor akşamları bile geriliyor diğer iki erkek çocuğun varlığından. Neyse ki evde çoğu zaman anneanne de var ve erkek çocukların geri kalan işleriyle anneyle beraber götürüyorlar. Ben hiç bakıcılarla çalışmadım lanet olası temizlikçi tecrübelerim bana yeter,temizlikçi deyince bile geliyorlar bana bakıcı korkusundan kvmin dibinden ayrılamıyorum bu da benim dramım. İnş gönlünüzce birini bulursunuz çok içten diliyorum sizin için.

Benim çocuguma bagirck bide sert davranacak yolarim onu ne güvenmesi bi gün bile bırakmayın allah korusun neler gördük öz annelerden bakiciya mi guvneceksiniz böyle yaparken bide

Merhaba hanımlar

iki çocuğum var büyük olan 13 yaşında kız. Küçük ise 9 aylık kız. Bebeğimin 3. ayından itibaren çalışmaya başladım . Derdim bakıcılar ile.

1. bakıcımız Türk idi , kapıcımızın eşiydi . İstanbulda senelerce bebek baktığını söylemişti .
3 ay baktı bebeğe , bebeği seviyordu ama büyük kızımı çok dışlıyordu . Sonrasında aile içi konularımızı dışarda dedikodu malzemesi yaptığını duyduk , bıraktık.

2. bakıcımız özbekti .Yatılı kalıyordu . Bebeğe inanılmaz düşkündü ama büyük kızıma çok kötü davranmaya başladı kızım için kendisine bağırdığını vs iddia ediyordu , bu durum da kızımın en sonunda ağlama krizlerine girmesine yol açınca onunla da yollarımızı ayırdık.

Bu arada büyük kızım benim ilk eşimden . 2. bakıcımız bebeği çok seviyordu ama büyük kızıma iftira atıyordu bana bağırdı vs diye . Kamerada öyle olmadığını görünce ilkinde sustum ikincisinde ise kızım ağlama krizine girdi ben öyle yapmadım diye , kameradan da izledik öyle olmadığını görünce gönderdik bakıcıyı ..

3. bakıcımız 1 haftadır yanımızda Kırgız bir bayan , hafta sonuna kadar tek sorun bebeğimin ona alışamamasıydı. Elinden yemek yemiyor ama bu aralar diş çıkarıyor diye ona bağlamıştım. ANcak bu bayanın da maalesef ki bebekle iletişimi çok yok . Ben henüz yeni alışmadı derken , hafta sonu bebeği uyumaya zorladığını bebek uyumayınca da sinirlenip bağırdığını , beşiğin içinde sert şekilde davrandığını gördüm.

bugün şirketi ile görüştüm ve onlarda kadınla kendi dilinde olayı sordular , ağlamış ve bir daha olmayacağını söylemiş özür dileyerek ..

içimden biri güvenme diyor ama çok sık bakıcı değiştirdiğimiz için de bilemiyorum. :KK43:(((((

Merhaba hanımlar

Affı yok. Yol verin gitsin

X