Merhaba hanımlar
iki çocuğum var büyük olan 13 yaşında kız. Küçük ise 9 aylık kız. Bebeğimin 3. ayından itibaren çalışmaya başladım . Derdim bakıcılar ile.
şimdiye dek 2 bakıcı değişti şimdi 3. sünü de göndermeli miyim bilemiyorum.
1. bakıcımız Türk idi , kapıcımızın eşiydi . İstanbulda senelerce bebek baktığını söylemişti .
3 ay baktı bebeğe , bebeği seviyordu ama büyük kızımı çok dışlıyordu . Sonrasında aile içi konularımızı dışarda dedikodu malzemesi yaptığını duyduk , bıraktık.
2. bakıcımız özbekti .Yatılı kalıyordu . Bebeğe inanılmaz düşkündü ama büyük kızıma çok kötü davranmaya başladı kızım için kendisine bağırdığını vs iddia ediyordu , bu durum da kızımın en sonunda ağlama krizlerine girmesine yol açınca onunla da yollarımızı ayırdık.
Bu arada büyük kızım benim ilk eşimden . 2. bakıcımız bebeği çok seviyordu ama büyük kızıma iftira atıyordu bana bağırdı vs diye . Kamerada öyle olmadığını görünce ilkinde sustum ikincisinde ise kızım ağlama krizine girdi ben öyle yapmadım diye , kameradan da izledik öyle olmadığını görünce gönderdik bakıcıyı ..
3. bakıcımız 1 haftadır yanımızda Kırgız bir bayan , hafta sonuna kadar tek sorun bebeğimin ona alışamamasıydı. Elinden yemek yemiyor ama bu aralar diş çıkarıyor diye ona bağlamıştım. ANcak bu bayanın da maalesef ki bebekle iletişimi çok yok . Ben henüz yeni alışmadı derken , hafta sonu bebeği uyumaya zorladığını bebek uyumayınca da sinirlenip bağırdığını , beşiğin içinde sert şekilde davrandığını gördüm.
evimizde sesli kamera sistemi var.
müsait oldukça izliyorum , cumartesi de işten çıkarken izledim ve şok oldum.
bugün şirketi ile görüştüm ve onlarda kadınla kendi dilinde olayı sordular , ağlamış ve bir daha olmayacağını söylemiş özür dileyerek ..
içimden biri güvenme diyor ama çok sık bakıcı değiştirdiğimiz için de bilemiyorum.
(((((
oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum şuan .