- 24 Aralık 2014
- 4.892
- 6.576
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Biliyorsunuz 3 bucuk yasinda bir kızim var bakıci bakıyor ben de calısıyordum cok güzel bir isim vardı.23 haftalik hamileyim 20.haftamda bebekte su azliğı ve kan akımında sorun görüldü erken dogum riskim var en azından 28. haftayi atlatabilmeyi bekliyoruz suyumuz azalmıyor ama artmıyor da bu tabloyu korumaya calisiyoruz.Perinatolog ve jinekolog takipliyim ikisi de işi bırakmamı söyledi stresten uzak kalmam icin ben de bıraktım.Sadece evin basit islerini yapabilirsin kendini yorma cok stres altinda kalma dediler süpürüp bulasik makinesi yerlestirmek yemek yapmak gibi gibi isleri yapiyorum yatmıyorum ama kendimi cok da yormuyorum da fakat cocuk hamileyken insani biraz yoran bir sey hareketli bir cocuk bu durumda yetemedigimi düsünüyorum bir anne olarak. 1 hafta önce işi bıraktım yine de bakiciya yolluyorum bir yandan vicdan yapiyorum evde keyif catmak icin cocugu yolluyorum diye sonra diyorum evde benimle ne yapacak en azından bu sekilde dinlenebiliyorum bakici parka cikariyor gezdiriyor bana biraz da naz yapiyor haliyle inatlasmaya dönüyor iş sonra ev savas alanı oyuncaklarini dagıtsa toplamiyor kiyafet konusunda takintilari var bir giydigini bir daha giymiyor cikariyor falan pesinde dolasmaya ayridan bir insan lazım yani benim yapacaklarim kisitli.Hal boyle olunca kres arastirmasina girdim dönem sonu yaklasti kabul eden bir yer bulamadım agustosta basliyormus kayitlar.Sizce anne evdeyse cocugu bakiciya yollamak mantikli mi bakici gelemiyor evim müsait degil annelik eşittir vicdan muhasebesi asla dogruyu yaptigima icim kanaat getirmiyor