Benimde bakicim var cocugum 2 yasinda 1 yaşından beri var ne mi yapıyor cocugun temel ihtiyaçlarını karşılıyor e yaşı da artık tuz yağ bilmemne yemeye müsait olduğu icin cocuga yaptığı yemegi fazla yapiyor ben ve eşimde yiyoruz cocugun çamaşırını yıkayıp asmiyor. Utulemiyor da. Evi de temizlemiyor
ha bardak görürse kaldırıp makineye atiyor yani onu tabi yapacak mutfakta takılıyor cunku 4 öğün o yediriyor. Ha bide ben ve esime kahve yapiyor. Ya da nescafe.
daha 1 gün bile görmedim ki çamaşırı yıkasın ben alırım sepeti yıkarım kurutmaya atarım nadiren derim kurutmadan alıp balkona koyar mısın. Diğer işler için gelen ayrı kişi var o da haftada 3 geliyor
sizin düşünce biçiminiz farklı geldi bana cocukla ilgilenen kişi gerçekten bu işleri yapamaz cocuk uyuyunca zaten yemek hazirlicak cocuga e oyuncakları topla bir yemek ye bi lavaboya gt derken kadin dinlenecek biraz hakkı değil mi.. yapmayın etmeyin herkes kendi işini yapsın. Cocuk bakıcısı yemek temizlik ütü yapmamalı.. cocugun zamanından calmamali