Bakarmısınız Uyuşturucu ne hale getiriyor..?

Allah uzak tutsun herkesten.
ne fena yaa bile bile ve yavaş yavaş ölmek denilen şey budur herhalde.

bu tarz şeylerin yakınından bile geçmemek lazım aynı ortamda dahi olmamak lazım öyle fena şeyler duyuyoruz ki ben bataktayım demezler seni de çekmeye çalışırlar bana olmaz dememek lazım kimin başına gelceği belli deil Allah korusun hepimizi

ay cok kötü oldum ben ya

allahim sen herkezi koru bu kötülüklerden heleki savunmasiz evlatlarimizi
bu yola düsenleride kurtar ya RABBIM
cok kötü ya

paylasimin icin cok tsklera.s.

Songül cok sagol bende o usttekı kızın resımlerının oldugu afısı arıyordum ogrencılerıme gostermek ıcın. Universitedeyken gormustum ck etkılendım ogrencılerımınde muhakkak bu resımlerı gormesı gerek burdan gosterecegım. Bence butun gencler gormelı ıbret almalı.

Bu hangi steden alinti arkadaslar? Bende yegenlerime ibret olsun diye göstermek isterdim.
Bizimle paylastigin icin, tesekkürler, inan cok büyük ders alinmasi gerek, anlatinca o kadar degilde, resimlerle daha etkiliyebiliriz belki genclerimizi...

allah korusun uyuşturucu illetinden herkesi.dün requiem for a dream filmini izlemiştim orda da uyuşturucun gençleri ne hale getirdiğini anlatıyodu.gerçekten herkesin izlemesi gereken filmlerden biri.

Aman Allah'ımm sen koru gençleri...

22 yaşımdayım şimdiden, çocuğum olursa hadi böyle bir şey başıma gelirse diye korkuyorum..

off allahım korusun bizi böyle kötülüklerden fenalıklardan
çoluğunun çocuğunun rızkını yedirmesin rabbim böyle illetlere
tüylerim diken diken oldu vallahi çok etkilendim
aman aman evlerimizden yedi cihandan uzak olsun böyle şeyler
hepimiz sağlığımızla huzurumuzla yaşayalım yuvamızda inşallah

rabbim korusun bunlardan...
allahım o illete yakalananlarıda bir an önce kurtarsın inşallah....

Bu resimleri ibret olsun diye her yere asmak lazım ama anlayana.Bu alışkanlığın esiri olmak bile bile kendini uçuruma atmaktan başka bir şey değil.Çocuklarımızı bu konuda çok iyi eğitmeliyiz.Bunun çözümü bilinçli eğitim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu resimleri ibret olsun diye her yere asmak lazım ama anlayana.Bu alışkanlığın esiri olmak bile bile kendini uçuruma atmaktan başka bir şey değil.Çocuklarımızı bu konuda çok iyi eğitmeliyiz.Bunun çözümü bilinçli eğitim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…