Erken gebelik testi yapEvet ovulasyon sarıya yakın akıntı oluyo. Dün gebelik testi yaptım negatif çıktı üzüldüm ben de 15aydır olmuyor. ne zaman ovulasyon testini
İnşaallah cuma günü doktora gitcem. Siz böyle bi durum yaşamış mıydınızErken gebelik testi yap
dediğim gibi sen son yumurtlamadan 12-14 sonra erken gebelik testi yapKoyu çıkınca yapıyım dedim negatifi gördüm
Tamam teşekkür ederimdediğim gibi sen son yumurtlamadan 12-14 sonra erken gebelik testi yap
Test yaptınız mı acaba merak ettimTamam teşekkür ederim
Biraz önce yaptım negatif yumurtlamanın 13.günü nasip değilmişTest yaptınız mı acaba merak ettim
Hayırlısı diyelim, en güzel zamanda gelsin inşallah :)Biraz önce yaptım negatif yumurtlamanın 13.günü nasip değilmiş
İnşaallahHayırlısı diyelim, en güzel zamanda gelsin inşallah :)
Ovulasyon testiniz hala pozitifse bence gene bi test yapın bende ovulasyon testiyle hamileliğimi öğrendim. Gittikçe koyulaştı. Gebelik testinde başta çıkmamıştı. Sizin için hayırlısını dilerimİnşaallahovulasyon hala pozitif ama gebelik negatif maalesef
Belki geç döllenme olmuştur bide kan testimi yaptırsanızİnşaallahovulasyon hala pozitif ama gebelik negatif maalesef
Var gibi duruyorKizlar sizce gebelik varmi
2 gün kaldı bide gittim kan verdim 49.81 ciktiVar gibi duruyorregl ye kaç gün var
Hayırlı olsun sağlıkla al kucagına inşallah canım2 gün kaldı bide gittim kan verdim 49.81 cikti
Amin canim benimmmmHayırlı olsun sağlıkla al kucagına inşallah canım
Maalesef regl oldumOvulasyon testiniz hala pozitifse bence gene bi test yapın bende ovulasyon testiyle hamileliğimi öğrendim. Gittikçe koyulaştı. Gebelik testinde başta çıkmamıştı. Sizin için hayırlısını dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?