Düzensiz benim adetim dün 29.gündü. geçen ay klomen falan kullanmıştım ilaçlardan dolayı 21. günde olmuştu. Lh testi koyu çıkıyor yapıyım bi dedim negatif çıktı yine de erken miydi acabaGecikme kaç gün
İki kere yumurtlama oldu en son ki yumurtlama üzerinden 8 gün geçtiYumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti gebelik testi yapın varsa cıkar
Bu arada Gebelik testi yaptım dün negatif çıktıİki kere yumurtlama oldu en son ki yumurtlama üzerinden 8 gün geçti
Bu arada Gebelik testi yaptım bugün negatif çıktıYumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti gebelik testi yapın varsa cıkar
Sonraki günler neden koyu çıktı ki acaba bugün tekrar yapcam ovulasyon bakalım7 ocak yumurtlama bence gebelik değil sen yine de değerlendirseydin
Pko varsa ondan olabilir yumurtlama testinde pozitif gördüğün günü değerlendirSonraki günler neden koyu çıktı ki acaba bugün tekrar yapcam ovulasyon bakalım
İnşaallah. hiç böyle de olmamıştı ama beklicem artık yapacak bişe yokPko varsa ondan olabilir yumurtlama testinde pozitif gördüğün günü değerlendir
Canm bu ovulasyon testimi? Akintin nasil? Benim testler hic koyulasmadi böyle ama akintimdan anladm ve tuttu cok sükür.Kızlar bugün de böylekasık ağrım arttı
Evet ovulasyon sarıya yakın akıntı oluyo. Dün gebelik testi yaptım negatif çıktı üzüldüm ben de 15aydır olmuyor. ne zaman ovulasyon testiniCanm bu ovulasyon testimi? Akintin nasil? Benim testler hic koyulasmadi böyle ama akintimdan anladm ve tuttu cok sükür.
Normalde renksiz sefhaf ve sünen cinsten olur yumurta aki gibi yumurtlama zamani benim bildigim öLe olmadimi sendeEvet ovulasyon sarıya yakın akıntı oluyo. Dün gebelik testi yaptım negatif çıktı üzüldüm ben de 15aydır olmuyor. ne zaman ovulasyon testini
son yumurtlama tuttuysa gebelik testi için en az 12.günü bekleKızlar bugün de böylekasık ağrım arttı
İki kere yumurtlama zamanı öyle olmuştu ama şimdi sarıya yakın sol kasık ağrısı var birde anlamadım kiNormalde renksiz sefhaf ve sünen cinsten olur yumurta aki gibi yumurtlama zamani benim bildigim öLe olmadimi sende
Koyu çıkınca yapıyım dedim negatifi gördümson yumurtlama tuttuysa gebelik testi için en az 12.günü bekle
Anladm canm... belkide herkeste farklidir ama genel olarak sefhaf diyolar yumurta aki kivamindaİki kere yumurtlama zamanı öyle olmuştu ama şimdi sarıya yakın sol kasık ağrısı var birde anlamadım ki
Yumurtlama zamanı dediğin gibi oldu yumurta kıvamında açık renkAnladm canm... belkide herkeste farklidir ama genel olarak sefhaf diyolar yumurta aki kivaminda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?