Bahvanlar Diyar Paylam alan

ee peki soruyorum soruyorum cevap yok bu dünya harikası ne zamn yeşerecek arkadaşlar bilen var mı?

merhaba arkadaşlar
bende oynuyorum bu oyunu çok ta güzel daha önce bakmıştım buraya da görmemiştim
yeni gördüm başlığı
ben 3. serverdeyim

ee peki soruyorum soruyorum cevap yok bu dünya harikası ne zamn yeşerecek arkadaşlar bilen var mı?

o kadar çok palmiye istiyorlar ki baya bir zor altından kalkmak...
ne zaman yeşerir bilmem ama ilerleme durumu en son bizim loncada %0 falan yazıyordu...
ama hemen yapılacak birşey olsaydı da oyunun tadı olmazdı,değil mi?...

orası öylede koskaca palmiye ekip hala ot görmek garibime gidiyor canım kaydirigubbakcemile3

aha ilk hindistan cevizimi dikmis, ilk kendimle sözlesmemi yapmis bulunuyorum..kendimi tebrik eder yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:lepi:

şimdi gelecek müşteriler hep sözleşmedeki ürünleri ister,benim hep öyle oluyor da...boshayallersmile
onu oradan al yerine başka bir tanesini koy biraz sinir bozuyor,ama zaten günde 4 müşteri geliyor idare edilir....

marhabalar hoşgeldin ne demek canım bende burdan aldığım bilgilerle sana yardım etmeye çalıştım kendimce işte yoksa çok daha bilgilileri var burda göreceksin :1hug:

peki arkadaşlar ben netten de baktım ama bulamadım ilk sayfadaki görevler dışında başka görev yok mu acaba yanioyun belli bi süreden sonra sıradan olmaz inş ek biç ek biç...

marhabalar hoşgeldin ne demek canım bende burdan aldığım bilgilerle sana yardım etmeye çalıştım kendimce işte yoksa çok daha bilgilileri var burda göreceksin :1hug:

hoşbuldum canım
sayfaları okumak isterdim ama çok ilerlemiş yavvv okuyamam ki ruhum daralırkafamçokkarıştı

peki arkadaşlar ben netten de baktım ama bulamadım ilk sayfadaki görevler dışında başka görev yok mu acaba yanioyun belli bi süreden sonra sıradan olmaz inş ek biç ek biç...

varmış canım ama bizlerde liste yok...:sm_confused:
yani kalanını(eğer biryerlerden öğrenemezsek)yapanlar sayesinde öğreneceğiz..ohaoldumsmile

3. görev, bitiren varmı arkadaşlar hediyesi falanvarmı 3. görevin
ben 2. görevimi biraz geç bitirdim de:))) 3. bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…