- 4 Aralık 2009
- 1.726
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin cemosa.s.merhaba arkadaşlar
bende oynuyorum bu oyunu çok ta güzel daha önce bakmıştım buraya da görmemiştim
yeni gördüm başlığı
ben 3. serverdeyim
kaydirigubbakcemile5 bende seni tebrik edeyim o zamanopuyorumnanaktanaha ilk hindistan cevizimi dikmis, ilk kendimle sözlesmemi yapmis bulunuyorum..kendimi tebrik eder yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:lepi:
offffff offfff onu bende merak ediyorum işte :hulya:ee peki soruyorum soruyorum cevap yok bu dünya harikası ne zamn yeşerecek arkadaşlar bilen var mı?
vereliniortak tamamen aynı fikirdeyim cağlacımo kadar çok palmiye istiyorlar ki baya bir zor altından kalkmak...
ne zaman yeşerir bilmem ama ilerleme durumu en son bizim loncada %0 falan yazıyordu...
ama hemen yapılacak birşey olsaydı da oyunun tadı olmazdı,değil mi?...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3orası öylede koskaca palmiye ekip hala ot görmek garibime gidiyor canım kaydirigubbakcemile3
şimdilik bildiğimiz 30 görevden başka toplamda 100 görev falan varmış canım.bakalım zamanla hepsini göreceğiz:hulya:peki arkadaşlar ben netten de baktım ama bulamadım ilk sayfadaki görevler dışında başka görev yok mu acaba yanioyun belli bi süreden sonra sıradan olmaz inş ek biç ek biç...
bildiğimiz tüm görevler ilk saffada yazıyor oradan bakabilirsinyerimseniben3. görev, bitiren varmı arkadaşlar hediyesi falanvarmı 3. görevin
ben 2. görevimi biraz geç bitirdim de:))) 3. bekliyorum
3. görev, bitiren varmı arkadaşlar hediyesi falanvarmı 3. görevin
ben 2. görevimi biraz geç bitirdim de:))) 3. bekliyorum
hoşgeldin lansor,nasılsın?...
bildiğimiz tüm görevler ilk saffada yazıyor oradan bakabilirsinyerimseniben
hoşbulduk canım.iyiyim demek isterdim ama böbrek ağrısı çekiyorum pazartesiden beri ağrı aralarında iğneler ağrıyı kestiğinde hoooppp burdayım işte.sen nasılsın tatlım?
çook geçmiş olsun canım ya allah acil şifalar versin...
sağol canım ben de idare ediyorum,biraz üşütmüşüm midem ağrıyor...
geçmiş olsun başkanım bi isteğin arzun varsa söyle buyrunnnnnnnnn
şimdi gelecek müşteriler hep sözleşmedeki ürünleri ister,benim hep öyle oluyor da...boshayallersmile
onu oradan al yerine başka bir tanesini koy biraz sinir bozuyor,ama zaten günde 4 müşteri geliyor idare edilir....
hoşbulduk canım.iyiyim demek isterdim ama böbrek ağrısı çekiyorum pazartesiden beri ağrı aralarında iğneler ağrıyı kestiğinde hoooppp burdayım işte.sen nasılsın tatlım?