Bahvanlar Diyar Paylam alan

merhaba arkadaşlar
bende oynuyorum bu oyunu çok ta güzel daha önce bakmıştım buraya da görmemiştim
yeni gördüm başlığı
ben 3. serverdeyim
hoşgeldin cemosa.s.

aha ilk hindistan cevizimi dikmis, ilk kendimle sözlesmemi yapmis bulunuyorum..kendimi tebrik eder yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:lepi:
kaydirigubbakcemile5 bende seni tebrik edeyim o zamanopuyorumnanaktan

ee peki soruyorum soruyorum cevap yok bu dünya harikası ne zamn yeşerecek arkadaşlar bilen var mı?
offffff offfff onu bende merak ediyorum işte :hulya:

vereliniortak tamamen aynı fikirdeyim cağlacım

orası öylede koskaca palmiye ekip hala ot görmek garibime gidiyor canım kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

peki arkadaşlar ben netten de baktım ama bulamadım ilk sayfadaki görevler dışında başka görev yok mu acaba yanioyun belli bi süreden sonra sıradan olmaz inş ek biç ek biç...
şimdilik bildiğimiz 30 görevden başka toplamda 100 görev falan varmış canım.bakalım zamanla hepsini göreceğiz:hulya:

canım nerdeyse ilk on göreve kadar para ödülü var bi domates görevinde hiçbişey yok ilk sayfada yazmıyomu

3. görev, bitiren varmı arkadaşlar hediyesi falanvarmı 3. görevin
ben 2. görevimi biraz geç bitirdim de:))) 3. bekliyorum

görev listesi 1. sayfa var(eğer görmediyseniz söyleyeyim)...
ben o görevleri geçtim hatırlayamıyorum,ama ya para ya da puandır...

100 tane mi...akannehir
ben bunu bilmiyordum...
100. görev ne acaba?...
eyvahedigeldismile

hoşbulduk canım.iyiyim demek isterdim ama böbrek ağrısı çekiyorum pazartesiden beri ağrı aralarında iğneler ağrıyı kestiğinde hoooppp burdayım işte.sen nasılsın tatlım?

çook geçmiş olsun canım ya allah acil şifalar versin...
sağol canım ben de idare ediyorum,biraz üşütmüşüm midem ağrıyor...

ya zaten 99.999.999 puanın olunca kök imparatoru oluyorsun ya işte o zamn özel imparatorluk görevleri geliyor diye yazıyor oyunda bakalım göreceğiz zamanla..... imparatoriçe olunca....

vaovvv sevdim bunuuu.bu oyun ben evlendiğimde de devam ederse erkek arkadaşım evimizde bilg.olmayacağını söylüyor :roflol:

istesinler.. ne yapalim .. ikinci bi raf almakdan iyidir.. gecinip gideriz böyle..elimiz mahkum
:gitme:

hoşbulduk canım.iyiyim demek isterdim ama böbrek ağrısı çekiyorum pazartesiden beri ağrı aralarında iğneler ağrıyı kestiğinde hoooppp burdayım işte.sen nasılsın tatlım?

gecmis olsun baskanim..acil sifalar
:teselli:

sanada gecmis olsun cagla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…