Bahvanlar Diyar Paylam alan

Hım..bu tohumla alınan ürünü aynı gösteriyor galiba..3 havuç tohumum ve 3 havucum varsa 6 diye gösteriyor..Doğru anlamış mıyım?
Anladım lansor galiba..Peki elimdekilerin hepsini dikeyim değil mi şu anda?
Çok başınızı ağrıttım biliyorum ilk günlük mazur görün lütfen

olurmu canım ne demek herzaman yardımcı olmaya çalışırım.şimdi elindekilerin hepsini dik eğer kalan olursa pazar yerine git önce marul ve havuç kaçtan satılıyor ürünler listesinden bak sonrada pazar tezgahına o ürünleri o fiyattan koy pazara

olurmu canım ne demek herzaman yardımcı olmaya çalışırım.şimdi elindekilerin hepsini dik eğer kalan olursa pazar yerine git önce marul ve havuç kaçtan satılıyor ürünler listesinden bak sonrada pazar tezgahına o ürünleri o fiyattan koy pazara

Oooo süper, sağolasına.s. Param 1, 59 Puan 26 diyorŞimdi 38 oldu puanım....ıyi başladık galiba sayenizde a.s.

Son düzenleme:
kızlar puanın 256
şimdi yeni hasadı ekicem
napıyım 3 e birdahamı baştan başlıyım

yada iki bahçe idare edebiliyomuyum

kızlar puanın 256
şimdi yeni hasadı ekicem

evet iki bahçe idare edebilirsin.ayrı serverlerde yada farklı bir e mail le yine aynı serverden kendine yeni bir yardımcı bahçe de açabilirsin

sen kur loncayı tatlım ben oraya da gelirim.ne olacak 3-5 günlük iş patates toplayısısı olmak.ama beni yardımcın yaparsan gelecemmm ona görekaydirigubbakcemile2

hele bi alıym da ne demek ne demek

kızlar puanın 256
şimdi yeni hasadı ekicem

sen bilirsin dene bakalım, kesin değil zaten bakalım inş alabilirim :hulya:

Arkadaşlar aldığım ürünleri dikiyorum galiba..kaydirigubbakcemile3 Topluyorum dikiyorum, topluyorum dikiyorum..Hayırdır inşaallah, hayırdır inşaallahkaydirigubbakcemile3
1,59 a yeni bir ürün alabilecek miyim bakalım?

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
coin aldım lonca kuruyooom adı ne olsun delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ay çok heycanlandım

X