- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hım..bakalım..İyi fikir gibi.yok yasak değil farklı serverlerden hesap açmak serbest.hem bir iki gün sonra yetiştirdiğin ürünlerin yetişme süreleri uzayacak o zaman tek bahçede beklemek sıkıcı oluyor.bak ben şimdi 48 er saatlik iki ürün ektim iki gün boyunca uğramama gerek kalmayacak bu bahçeye
ooo loncamız mı oluyor opuyorumnanaktan
o nasıl bişey bilmiyorum daha ama çaktırmayın :roflol:
Ya hep oyundan konuştuk bu arada...Tanıtalım mı kendimizi biraz?
Ben 27 yaşındayım evliyim, çocuk yok..Var mı sizde çoluk-çocuk?
bence de 3. servera geçelim çoğunluk orda, bi de loncamız olcak, ben zaten üyelik almıştım ordan da.
2. serverdakiler de durur. Hülya sen de direk al 3. serverdan ordan devam et nasıl olsa başındasın.
bende 31 yaşındayım, evliyim,çocuk yok.olmuyor 3 kere tüp bebek denedik .4.ye başlamadan önce kendimi böyle oyunlarla oyalıyorum işte.kafa başka türlü dağılmıyor yoksa
en güzeli be güzelim senin durum en azından benim gibi günde 50 kişiden duymuyorsun çocuk ne zaman lafını27 yaşındayım, bekarım, çoluk çocuk yok :çok üzgünüm:
böyle oyunlarla filmlerle falan vakit öldürüyorum :sm_confused:
ammiinnnn canım.inşallahhhhAllah en kısa zamanda sana da bana da nasip etsin inşaallah:Saruboceq:Aynen ben de bekliyor ve oyunlarla kafayı sıyırmaktan kurtarıyorum kendimi:kedi:
27 yaşındayım, bekarım, çoluk çocuk yok :çok üzgünüm:
böyle oyunlarla filmlerle falan vakit öldürüyorum :sm_confused:
en güzeli be güzelim senin durum en azından benim gibi günde 50 kişiden duymuyorsun çocuk ne zaman lafını
ammiinnnn canım.inşallahhhh
bende artık yatıyorum kızlar iyi sabahlarrropuyorumnanaktan
20 yaşında ben de yaptım o işi hülya :1ninca:
Kısa sürdü, çoluk çocuk olmadan baba evine döndüm :hulya:
Ama şimdi ki fikrimi sorarsan, keşke çocuğum olsaymış diyorum. Bu yaştan sonra birini beğenmek, evlenmeye karar vermek, çocuk yapmak (pcos hastasıyım) çok zor.
Kadın olmak her türlü zor işte benneyaptımki
ay ben yattım ama birden geri fırladım, taşları temizlicem diye güzelim coinleri 300 kl ye bozdurdum ama pazarda daha iyi fiyata gidiyor, ben unuttum pazarı, zarar etiik gece gece yaw
yok adaşcığım, zarar ettiğimi farkettim birden ışık yandı söndü tepemde yatarken :hulya:
bu arada bu senin smiley çok tatlı yaa :hulya: :hulya: :hulya:
Hadi ya..Hiç böyle düşünmemiştim..Şükür atlatmışsın inşallah yaşamazsın aynı şeyleri..
Kadın olmak hakikaten zor..Umarım bulursun istediğin gibi birini..Umarım herşey gönlünce olur.Bu çocuk isteği, bu olmazlık çok yıpratıyor insanı..Hayırlısı hakkımızda ne diyelim ki..:Saruboceq:
yok adaşcığım, zarar ettiğimi farkettim birden ışık yandı söndü tepemde yatarken :hulya:
bu arada bu senin smiley çok tatlı yaa :hulya: :hulya: :hulya: