Bahvanlar Diyar Paylam alan

bence de 3. servera geçelim çoğunluk orda, bi de loncamız olcak, ben zaten üyelik almıştım ordan da.
2. serverdakiler de durur. Hülya sen de direk al 3. serverdan ordan devam et nasıl olsa başındasın.

yok yasak değil farklı serverlerden hesap açmak serbest.hem bir iki gün sonra yetiştirdiğin ürünlerin yetişme süreleri uzayacak o zaman tek bahçede beklemek sıkıcı oluyor.bak ben şimdi 48 er saatlik iki ürün ektim iki gün boyunca uğramama gerek kalmayacak bu bahçeye
Hım..bakalım..İyi fikir gibi.
ooo loncamız mı oluyor opuyorumnanaktan
o nasıl bişey bilmiyorum daha ama çaktırmayın :roflol:

Aynen kaydirigubbakcemile3

Ya hep oyundan konuştuk bu arada...Tanıtalım mı kendimizi biraz?
Ben 27 yaşındayım evliyim, çocuk yok..Var mı sizde çoluk-çocuk?

bende 31 yaşındayım, evliyim,çocuk yok.olmuyor 3 kere tüp bebek denedik .4.ye başlamadan önce kendimi böyle oyunlarla oyalıyorum işte.kafa başka türlü dağılmıyor yoksa

bence de 3. servera geçelim çoğunluk orda, bi de loncamız olcak, ben zaten üyelik almıştım ordan da.
2. serverdakiler de durur. Hülya sen de direk al 3. serverdan ordan devam et nasıl olsa başındasın.

Hımm..CADIARZU 2. kalsın değil mi?

27 yaşındayım, bekarım, çoluk çocuk yok :çok üzgünüm:
böyle oyunlarla filmlerle falan vakit öldürüyorum :sm_confused:

bende 31 yaşındayım, evliyim,çocuk yok.olmuyor 3 kere tüp bebek denedik .4.ye başlamadan önce kendimi böyle oyunlarla oyalıyorum işte.kafa başka türlü dağılmıyor yoksa

Allah en kısa zamanda sana da bana da nasip etsin inşaallah:Saruboceq:Aynen ben de bekliyor ve oyunlarla kafayı sıyırmaktan kurtarıyorum kendimi:kedi:

Bu arada 300 puana yaklaştım 300 puandan sonra yeni ürün dikebiliyormuşum:)9 Bir yandan da oyunu inceliyorum

en güzeli be güzelim senin durum en azından benim gibi günde 50 kişiden duymuyorsun çocuk ne zaman lafını

Allah en kısa zamanda sana da bana da nasip etsin inşaallah:Saruboceq:Aynen ben de bekliyor ve oyunlarla kafayı sıyırmaktan kurtarıyorum kendimi:kedi:
ammiinnnn canım.inşallahhhh

bende artık yatıyorum kızlar iyi sabahlarrropuyorumnanaktan

Oh..En güzeli..Erken evlenmişim diyorum bazen 20 yaşında..Peh..Kaçıyordu sanki eşim:mymeka:
Hiç üzülme canım valla kıymetini bil o günlerin çok ararsın sonrakaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana bekarken çoğu şeye daha çok zamanın oluyor..Tiyatroyu çok severim ben mesela..Burası küçük bir yer gerçi sinema bile yok:sinifsinif:Ne bileyim gez- toz oh ne güzel:lepi:

en güzeli be güzelim senin durum en azından benim gibi günde 50 kişiden duymuyorsun çocuk ne zaman lafını

ammiinnnn canım.inşallahhhh

bende artık yatıyorum kızlar iyi sabahlarrropuyorumnanaktan

İyi sabahlar canım, çok sağol yardımların içinopuyorumnanaktan

20 yaşında ben de yaptım o işi hülya :1ninca:
Kısa sürdü, çoluk çocuk olmadan baba evine döndüm :hulya:
Ama şimdi ki fikrimi sorarsan, keşke çocuğum olsaymış diyorum. Bu yaştan sonra birini beğenmek, evlenmeye karar vermek, çocuk yapmak (pcos hastasıyım) çok zor.
Kadın olmak her türlü zor işte benneyaptımki

ay ben yattım ama birden geri fırladım, taşları temizlicem diye güzelim coinleri 300 kl ye bozdurdum ama pazarda daha iyi fiyata gidiyor, ben unuttum pazarı, zarar etiik gece gece yaw :nazar:

20 yaşında ben de yaptım o işi hülya :1ninca:
Kısa sürdü, çoluk çocuk olmadan baba evine döndüm :hulya:
Ama şimdi ki fikrimi sorarsan, keşke çocuğum olsaymış diyorum. Bu yaştan sonra birini beğenmek, evlenmeye karar vermek, çocuk yapmak (pcos hastasıyım) çok zor.
Kadın olmak her türlü zor işte benneyaptımki

Hadi ya..Hiç böyle düşünmemiştim..Şükür atlatmışsın inşallah yaşamazsın aynı şeyleri..
Kadın olmak hakikaten zor..Umarım bulursun istediğin gibi birini..Umarım herşey gönlünce olur.Bu çocuk isteği, bu olmazlık çok yıpratıyor insanı..Hayırlısı hakkımızda ne diyelim ki..:Saruboceq:

Ana..300 e ulaştım sulama yardımcım ve müşterim geldi sattım gitti..Puan 6.03 param ise340 kl oldu:))))
Yaşasın yeni ürün alacağım galiba.

Son düzenleme:
yok adaşcığım, zarar ettiğimi farkettim birden ışık yandı söndü tepemde yatarken :hulya:
bu arada bu senin smiley çok tatlı yaa :hulya: :hulya: :hulya:

yok adaşcığım, zarar ettiğimi farkettim birden ışık yandı söndü tepemde yatarken :hulya:

O smileyi yıllarca istedim Kazen'den neyse geçenlerde Curly acıdı da koydu siteye:roflol:
Sağolsun..Çok seviyorum bunu ben ya:hulya:

Hadi ya..Hiç böyle düşünmemiştim..Şükür atlatmışsın inşallah yaşamazsın aynı şeyleri..
Kadın olmak hakikaten zor..Umarım bulursun istediğin gibi birini..Umarım herşey gönlünce olur.Bu çocuk isteği, bu olmazlık çok yıpratıyor insanı..Hayırlısı hakkımızda ne diyelim ki..:Saruboceq:

Amin canım amin, herşeyin hayırlısı. Zamanında hiç istemedim, iyiki olmamış diye de çok şükrettim ama biyolojik saat anne olman lazım diyo bi yerden sonra akannehir
Rabbim kucaklarınızı boş bırakmasın inşallah :Saruboceq:

huuulya sen yazarken farkettim de kaynadı arada. hakkaten niye bozdun sen coinsleri, heyecandan mı, ben de heralde çok aldı ondan harcıyo demiştim içinden :roflol:
kaça almıştın, ben daha bilmiyorum onları, 1 coins kaç TLye tekabül ediyor?

X