Bahvanlar Diyar Paylam alan

Selam fıstıklar..
Şu anda oyuna kayıt yapmak üzereyim, hangi serverı öneriyorsunuz bana bakalım?:eek: Hangisini seçeyim, ha bu arada seçebiliyorum galiba değil mi?

hangisini istiyorsan hangisini gözüne kestiriyorsan onu seç hiçbir farkı olmuyorama ben 2 deyim oraya kayıt olursan sıkıştığında en ucuzundan birkaç ürün gönderirim sanayerimseniben

hangisini istiyorsan hangisini gözüne kestiriyorsan onu seç hiçbir farkı olmuyorama ben 2 deyim oraya kayıt olursan sıkıştığında en ucuzundan birkaç ürün gönderirim sanayerimseniben

Sağol canım benimopuyorumnanaktan
En mantıklısı 3 gibi..mafoldumben
Yeniyiz ya yerimseniben

gel cicim gel, kk loncası kuralım orda hep beraber kaydirigubbakcemile5

ben server 2deyim
biraz önce ilk müşterim geldi salatalık sattım ama kaçtan sattım hiç bakmadım valla heyecandan akannehir
şimdi havuç toplamaya başlıcam 2. görev için.
Kadriyecim ilk mesaja görevleri, bide kkdan girenlerin serverlarını toparlayıp yazalım mı?

e ben 1 deyim
kötümü ettim

bide kızlar sürekli havuçla marulu yetştiriyim de
diğer ürünler nası gelecek puana göremi
paraya göremi
benmi gidip pazardan alıcam

e ben 1 deyim
kötümü ettim

paraya göremi

canım kontrol panelinde cücenin yanında bir soru işareti var oraya tıklıyorsun ulaşılabilir seviyeler giriyorsun orada kaç puanda seviye atlayabileceğin yazıyor.her seviye geçişte yeni 2 ürün ekleniyor bahçene

dimple kafamıza göre girdik baştan keşke hepimiz aynı serverda toplansaydık ama oldu işte akannehir
ben de 3e geçebilirim herkes orda baksana.
bence sende yolun başındayken 3. serverdan da üye ol, kızlar yardım eder sana

dimple kafamıza göre girdik baştan keşke hepimiz aynı serverda toplansaydık ama oldu işte akannehir
ben de 3e geçebilirim herkes orda baksana.
bence sende yolun başındayken 3. serverdan da üye ol, kızlar yardım eder sana

Ama siz 2 desiniz diye ben oraya gelmiştim mafoldumben:gitme:

Tamam olalım arkadaşım, buraya bakmam iyi oldu azıcık taktik alayım hehehe

e ben 1 deyim
kötümü ettim

paraya göremi

gel yol yakınken 3 e aç sende :))

puanın 300 olunca seviyen yükselicek, seviyen yükseldikçe yeni şeyler ekebileceksin, tohumlarda çiftlikte de var, pazarda da ama pazarda daha ucuz, ben ordan 2 tane alıp çoğaltıyorum

Başardın!
Sebzelerin yetişmeleri için biraz zamana ihtiyaçları var. Menüdeki Cüce sana Fareyle bir Sebzenin üzerinde durduğunda ne zaman biteceğini bildirecek.
Hasat-Moduna geç (Menüdeki Orağa tıkla) ve sonra Bahçedeki yetişmiş Sebzeleri tıkla. Yetişmemiş Bitkileri sakın toplama, yoksa Sebzelerin azalır ve ekecek hiçbir Sebzen kalmaz!
Sana Bisikletimi Bahçe çitinin kenarına bıraktım, onunla Şehire gidebilirsin. Şehirde Dükkanlar ve diğer Oyuncularla Ticaret yapabilmen için bir Pazar yeri var. Birazcık etrafına bakın!

Böyle dedi:eek:

X