Bahvanlar Diyar Paylam alan

Paramın hepsine mi alayım yoksa kötü günler için azıcık para ayırayım mı?:jeyyar:

birazcık ayır hülya
bi sözleşmeyle sana en ucuzundan yollarız sıkışırsan

Kızlar sağolun ya bayağı yardımcı oluyorsunuz fazla acemilik çekmeyeceğim.

aaaa evet 2 ye gelmişti di mi.valla bana uyup bütün paranı harcamadıysan ne kadar paran var ve nickin ne söyle hemen yollayayım sana 0.01 den sana

Yok harcamadım canım otları temizlemek için bakınıyorum ama para istiyor sanırım..Nickim Örgücü.

Sebzeleri topladım ha kaydirigubbakcemile3 Umarım yanlış yapmadım, diğer tıkladığımda para kazanamazsı ndemişti..Şimdi de aferin falan yazdı.

Yok harcamadım canım otları temizlemek için bakınıyorum ama para istiyor sanırım..Nickim Örgücü.

ben şimdi sana 15 er tane havuçla marul yollayacağım sarı bir dosya gibi birşey var kont.panelinde onun ışığı yanınca orayı aç ve kabul et sözleşmeyi:hulya:

Çok teşekkürler lansor17..Tamam bekliyorum.Site yavaşladı bende hemen açmıyor KK.

Geldi, kabul ettim çookk teşekkürler:)))

Hepsini dikeyim değil mi?

Hım..bu tohumla alınan ürünü aynı gösteriyor galiba..3 havuç tohumum ve 3 havucum varsa 6 diye gösteriyor..Doğru anlamış mıyım?
Anladım lansor galiba..Peki elimdekilerin hepsini dikeyim değil mi şu anda?
Çok başınızı ağrıttım biliyorum ilk günlük mazur görün lütfen
Aşağıda bekleyen bir adam var havuçlarım tamam da marullar 2o sn. sonra tamamdır, hemen satayım değil mi?

Son düzenleme:
X