Bahvanlar Diyar Paylam alan

bu raflar dolduğunda napcz rafmı satın alınıo :uhm:

canım rafı alsan bile kullanman için premium üye olman gerekiyor,zaten premium olmadan da 2. raf açılmıyor...
rafın dolduysa ya premium üye olacaksın ya elindeki kullanmadığın ürünleri pazarda satacaksın ya da o anda kullanmadığın ürünleri sözleşmeyle kendine göndereceksin....

slm kızlar yeni başladım ben de..
server 1deyim..
ilk sayfada nicki yazan arkadaşları kontakt listeme ekledim..
bi sakıncası yoktur umarım.. :kedi:

slm kızlar yeni başladım ben de..
server 1deyim..
ilk sayfada nicki yazan arkadaşları kontakt listeme ekledim..
bi sakıncası yoktur umarım.. :kedi:
hoşgeldin nesterina.s. eğer o isimler arasında small_gardener varsa o benim:hulya: ve benim için hiçbir sakıncası yok memnun olurum aksine opuyorumnanaktan

hoşgeldin nesterina.s. eğer o isimler arasında small_gardener varsa o benim:hulya: ve benim için hiçbir sakıncası yok memnun olurum aksine opuyorumnanaktan

vardı lansor ekledim benim nickim orda da aynı..
teşekkür ederim... a.s.

herkese iyi geceler : malesef maviüzüm baronu olamdım hala sabaha kaldı yine delircem mafoldumben hepinizi öpüyorum

nesterin canım bahçe sergin aktif değil o cücenin altında küçük bir fotoğraf makinesi kutucuğu var onu tıklayıp tekrar kaydedersen olacaktır canım

pardon canım ya ben oldu sandım..
dediğini yaptım fakat fotoğraf makinesinin yanında kutucuk yok acaba açılmamış olabilir mi henüz?
yeniyim ya ben :kedi:

pardon canım ya ben oldu sandım..
dediğini yaptım fakat fotoğraf makinesinin yanında kutucuk yok acaba açılmamış olabilir mi henüz?
yeniyim ya ben :kedi:
profili ilk tıkladığında düzenle yazısı var ona tıkla bir istersen o zaman çıkacaktır fotoğraf mak.yanında bir kare kutucuk.sonra kaydete basmayı unutma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…