Bahvanlar Diyar Paylam alan

papatya aynı üründen 2 tane alınmaz diye bir kural yok mesela duygusal almış o bahçe cücelerinden birkaç tane çook tatlı duruyor bahçede...

evet sulama cücesi almak için premium üye olmak gerekiyor,premium üye olduğunda çiçekçi dükkanından ya da araştırma merkezinden alınabiliyormuş....
o 5000 ürünlerin yetişme süresini kısaltmak için...

ben bekliyorum hatta gözlerim kaapnıyo ama hala tarla derdindeyim mirmirmirmir zaten çoğu ürünümde yarın öğleden sonraya şu iki sırayıda ekip yatcam bu nasıl oyun bağımlılık yaptıı

ne güzel bir günaydın böyle,sizlere de günaydın...opuyorumnanaktan
bahçeleriniz de rengarenk...
sizinkini loncada oylamıştım ay parçasının bahçesine de 10 puan...

kaydirigubbakcemile5 teşekkür ederiz canım benim.ayrıca kızım adına da teşekkürler.doğrusu bende çok beğendim kızımınkini afferin kızıma hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
buda server 5 deki bahçem.hala kafama göre bir lonca bulamadığımdan ortalıkda kaldım.
şems-i dilara Oyuncusunun Bahçe sergisi
oradaki bahçe adım şems-i dilara

Son düzenleme:

Harika olmuş canımya ellerine sağlık

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :kedi: :kedi: :kedi:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis tüm bahçelere :hooray:10 puan:hooray: ellerinize sağlık kızlar.emeklerinize kuvvet.hadi bakalım herkese bol bol bereketli hasatlaropuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

günaydın hanımlar herkesin bahçaesini gezdim hepsine hanım eli değdiği belli oluyor. herkese 10 puan

ikinize de 10 puan...çok güzel olmuş.. kaydirigubbakcemile5
10 puannn.....kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim çağla opuyorumnanaktan

buna da 10 puan...ben daha otlarımı bitiremedim kızlar..hala domates dağıtıcısıyım mafoldumben hepinize bol hasatlı bi gün diliyorum opuyorumnanaktan :kedi:

nesterin Oyuncusunun Bahçe sergisi
bu da benim bahçemin son hali :kedi:

bu da çok güzel olmuşşş....boshayallersmile
teşekkür ederim çağla opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5

Desene daha çok bekleyeceğiz hasat için.
blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi

hepinize 10 puan kizlar..
aynisafa görevimi bitirdim.. diegr göreve bir yandan hazirlik yapiyorum bir yandanda müsterilere yetismeye calisiyorum.. pazara cikmak hayal oldu nerdeyse yetisemiyorum ya..
20 000 kL param var..2. bahceyede cok var anlicaniz..cok calismam lazim cok

buda bahcemin son hali

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…