Bahvanlar Diyar Paylam alan

kızlar günaydınn..
y abişisorcam..
depomda yer kalmadı..ürün alamıorum
hadi bazı ürünleri sıfırlıorum yer açıorum falan ama nereye kadar..
2.bir raf için premium üye olmak gerekio yani gerçek para vererek..
onun dışında başka türlü raf alamıomuyuz yaaa....

günaydın kızlar,günaydın isolde...

dün ben bunu papatyaya yazmıştım yardımcı olur inşallah sana da...
kaydirigubbakcemile5

NILBERA Oyuncusunun Bahçe sergisi

herkese hayırlı geceler ben uyumaya gider iyice ektim biçtim baya uzun saatli olanları ektim sabaha kadar olurlar sanırım kolay gelsin hepinize opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile​

blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Bahçemin son hali ya bu ürünler ne kadar geç çıkıyor kuşkonmaz ektim daha hasat edemedim sıkıldımya beklemekten

günaydın kızlar.işte bahçemin son hali.
burfur Oyuncusunun Bahçe sergisi
tüm bahçeler de oylandı tarafımdan.ellerinize sağlık.

hepinize 10 puan kizlar..
güzel gbir haftasonu diliyorum hepinize..

iste buda benim bahcemin son hali

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

Hoş geldin nesterin....Bahçene 10 puan..
günaydın kızlar.işte bahçemin son hali.
burfur Oyuncusunun Bahçe sergisi
tüm bahçeler de oylandı tarafımdan.ellerinize sağlık.

hepinize 10 puan kizlar..
güzel gbir haftasonu diliyorum hepinize..

iste buda benim bahcemin son hali

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

Hepinizin bahçesine 10 puan.......Burfur bahçen çok zevkli,renk cümbüşü.Bayıldım.

Hoş geldin nesterin....Bahçene 10 puan..

Hepinizin bahçesine 10 puan.......Burfur bahçen çok zevkli,renk cümbüşü.Bayıldım.

teşekkür ederim canım.ben gibi deli dolu rengarenkhihoyyyt guclubacismile hihihihihi delikafaduldenhahahahahakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
arkadaşlar selam.benim bahçemde bi tane cüce var ikincisini alayım diyorum alamıyorum deponda fazla olan üründen alamazsın diye not çıkıyor her süsten birer tane mi alabiliyoruz yoksa raftaki sıkışıklık nedeniyle mi uyarı çıkıyo acaba bilmiyorumkismile

birde sulama cücesi alamak içinde mi premıum üye olmak gerekiyor acaba?yada orda araştır 5.000.000 kl yazıyo onu verip mi alıyoruz bilgisi olan arkadaş varsa cevabını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…