Bahvanlar Diyar Paylam alan

herkese bol hasatlar....nilberacım sen de aramıza hoşgeldin..biraz daha ilerleyince loncaya da katılırsın canım....

tüm bahçeleri oyladım kızlar...10 puanları esirgemeyin lütfen...sonuçta cebizmizden çıkmıyor...amacımız loncalarda kk yı üst sırlara taşımak olmalı diye düşünüyorum...

berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi

tşkler canım bende oyladım herkesi opuyorumnanaktan​

selam güzelll bahçıvanlara.s.
bağınız bahçeniz ne alemde bakalım? bu haftasonu kimin tarlasında toplanıp piknik yapalımolumunekankayizsmile

Kızlar ben puanlama bilmiyorum ama bikaç gün öncesi gelen görev var güneş otelinde diye şimdi teslim edicem oteli bulamıyorum burda yardıma ihtiyaç var diye uyarı çıkıyordu çıkmıyor

Son düzenleme:
Kızlar ben puanlama bilmiyorum ama bikaç gün öncesi gelen görev var güneş otelinde diye şimdi teslim edicem oteli bulamıyotum burda yardıma ihtiyaç var diye uyarı çıkıyorsu çıkmıyor

canım pazar yerininin olduğu bölgeye git, orda kırmızı oklardan biridir güneş otelia.s...

sen hangi server da oynuyorsun canım:ecrin_bebek:...

nsılsın çokoprens 1. sınıfta işler nasıl gidiyor? cem yılmazında dediği gibi en kaliteli sınıfolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
nsılsın çokoprens 1. sınıfta işler nasıl gidiyor? cem yılmazında dediği gii e kaliteli sınıfolumunekankayizsmile

benim minişler birer bire okumaya geçiyorlar...onların bu başarılarını gördükçe daha mutlu oluyorum....ben onlardan daha çok seviniyorumopuyorumnanaktan....

sen nasılsın...nasıl gidiyor bahçe işleri....server 1 de iki arkadaş ikinci bahçeleri aldılar...darısı bize:Saruboceq:...

Günaydın hanımlar...
Uzun zamandır uğrayamadım...
Bugün ki bahçemi takdim edeyim;

duygusal34 Oyuncusunun Bahçe sergisi

Hepinize 10 puan arkadaşlar...Nilbera bahçen hala oylanmıyor canım bir bakıp düzelt istersen...

hadi bakalım inşallah canım ama ben daha anca yolun yarısına geldim 2. bahçe hususunda:hulya:

selamlar ben geldim arkadaşlar cüce almıştım kurmayı zar zor becerdim şimdi yerini değiştiremiyorum bilen varsa yardım rica ediyorum bilmiyorumkismile

selamlar ben geldim arkadaşlar cüce almıştım kurmayı zar zor becerdim şimdi yerini değiştiremiyorum bilen varsa yardım rica ediyorum bilmiyorumkismile
eğer 24 saatten fazla bir süredir bahçendeyseler paneldeki orakla rafına alabilirsin tatlım

BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi

Loncanın 10 ar puanlarıda verildi hanımlar.Hepinize kolay gelsin.....

bende şimdi server 1 deki loncayı oyladım sıra 2 ve 3. serverlerde:hulya:

peki bu süs puanını artırmak için onların yerlerini sürekli değiştirmemiz mi gerekiyo yoksa onlar hep aynı yerde dursada puan artıyomu ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…