Bahvanlar Diyar Paylam alan

server1 de sorun mu var kısçeler. sabahtan beri giremiyorum....diğer serverlarda sorun yok galiba...

beğenmene sevindim tatlım.bunu daha çok beğenirsin sanırım.

beğenmem mi,çok güzel,ellerinize sağlık...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tüm gördüğüm bahçeleri oyladım kızlar...kaydirigubbakcemile5

kate Oyuncusunun Bahçe sergisi
kızçelerim buda benim bahçemin son hali....
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

İyi akşamlar hepinize hanımlar.....

Loncadaki ve topikteki tüm bahçeler 10 puan...Helal olsun çok güzel bahçelerimiz var.:lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Azmin elinden bir şey kurtulmaz.

Çok güzel bayıldım....Ellerine sağlık....Bizimle paylaştığın için teşekkürler....

Keşke isteyen sebze ,isteyen çiçek bahçesi yapabilseydi...

tarlaları ektim bıçtım yapcak bısı kalmadı yatıyorum ben arkadaşlar.herkese iyigeceler

aynen bende tam puan veriyorum hep sanırım ya yanlışlık oluyor yada bahçeler beğenilmiorrrboshayallersmileboshayallersmile

bazen loncalarda küsurlü puanları tama topluyorum mesela 126 puanı varsa 4 puan veriyorum ki bakalım yarın yine herkez tam puan verecek te tam gidecek mi diye bakmak için.ama hemen o tam puanlar bozuluyor nedenseohaoldumsmile

günaydınlarrrr...
nilberam sende hoşgeldin canım aramıza..
bahçen daha çok yeniymiş epey yol katedicen desene...

evet bitanem daha çok yeniyim bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak​

OO 8SAAT NEKI 48SATTALIKURUN VAR İLERLEYENSEVIYELERDE.
100 SAATLIK URUNDE VARMIŞ AMA DAHA GELMEDI BANA.
SEN ŞİMDİ ELINDNE GELDIIGNDE BOŞ BIRAKMA TARLANI EK BİÇ .SEVIYE ILERLEDIKLCE URUNLERIN SAATLERI ÇOGALIYOR.SAATI AZ URUNLERI EKEMIYOSUN ÖLE OLUNCA.SEN ELINDE URUN BIRIKTIR SATMA PAZARDA.
İLKSAYFADA GÖREVLER VAR BELLISEVIYEYE GELINCE SIRAYLA OGÖREVELRDNE GELIYOR.
TAMAMLAYINCA YAPUAN YADA PAAR KAZANIYOSUN.SERVER KAÇTASIN.URUNE ISTIYACIN OLURSA SERVER3TE bumuyani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…