- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 46
beğenmene sevindim tatlım.bunu daha çok beğenirsin sanırım.
hoşgeldin diyelim o zaman canımopuyorumnanaktan bugün server 1 de sorun var cok yavaş çalışıyor ve zaman zamanda kopuyor. sen hangi servere kayıt oldun?
server1 de sorun mu var kısçeler. sabahtan beri giremiyorum....diğer serverlarda sorun yok galiba...
hoşbuldum bitanem evet ben server 1 deyim bugun acayip sıktı beni
beğenmene sevindim tatlım.bunu daha çok beğenirsin sanırım.
selam millet loncamızdaki üyeler sayfasını açtım sıradan tüm kk lılara 10 puan verdim burdandan geçmişe dönüp birkaç sayfada gördüğüm arkideşleri oyladım hayırlı olsun.
ihmal etmeyinde herkes puanlasın birbirini diğerlerinden önde olalım
bu arada bazı arkadaşlara veremedim değerlendime yeri göz va ya hani o yoktu =(
BABİLBAHÇELERİ Oyuncusunun Bahçe sergisi
kate Oyuncusunun Bahçe sergisi
kızçelerim buda benim bahçemin son hali....
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile5guclubacismile gü Naydin bahç evanlar guclubacismilekaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
tarlaları ektim bıçtım yapcak bısı kalmadı yatıyorum ben arkadaşlar.herkese iyigeceler
arkadaŞlr puanlama yaprken Şu dıkkatımı cektı sanırım herkes 10 puan vermıyor bı uye 19kere oylanmıŞ puanı 150,
190olması gerekİrken.
Burdakı amac bırbırımıze en yuksek puanı vermk deĞİlmı?
Ben tum bahcelere kımı zman bakmaksızın 10puan verıyorum...
günaydınlarrrr...
nilberam sende hoşgeldin canım aramıza..
bahçen daha çok yeniymiş epey yol katedicen desene...
evet bitanem daha çok yeniyim bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak