anladım canım...:kedi:
patatesten sonra çilek görevi daha rahat halledilir kolay gelsin...
server tekı bahcemın seklı güzeld eğil ole olunca buraya eklemıyorum oylanmıyor galıba aslınd paunlar sıfırlanmasaydı ilk 30daydım ben sıfırlanınca gıttı puanlarım yaa.
Bide yarışma açılmış arkadaşlr gördunuzmu? Loncaya gırdıgımz yerde çıkıyor ay ciceği istenıyor ençok ay cıceğini gönderen e odul varmış
iyi geceler...
bende kaçıyorum...
http://s2.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=9921968
http://s3.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=10068018
Kızlar 3.görevden sonrası ne ona göre hazırlık yapayım.
herkese iyi akşamlar, bol hasatlar...
çerez allah iyiliğini versin...akşam akşam güldürdün beni....havuçları püre yapıp kızına yedirdin ha....çok güzeldi gerçekten...
server 2 den de loncaya üye olma mesajı attımmm...berkan2003 olarak beni de alın kısçeler....
berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi
arkadaŞlr puanlama yaprken Şu dıkkatımı cektı sanırım herkes 10 puan vermıyor bı uye 19kere oylanmıŞ puanı 150,
190olması gerekİrken.
Burdakı amac bırbırımıze en yuksek puanı vermk deĞİlmı?
Ben tum bahcelere kımı zman bakmaksızın 10puan verıyorum...
evet canım bazıları 1 puan falanda oyluyor,ya verme ya da biriktir 10 gün sonra ver değil mi?
yarışmayı ben de gördüm ama bir şey göndermeyi düşünmüyorum...:umursamaz:
günaydın kızlar...ya bişey sölicem .. 10.görev de 2400 soğan varya çiftlikte baktım 2400 soğan 4.bin kusur kl yapıo ama görevde verilen para 1.400.00 kl çok az değilmi napcm bilemedim :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile5guclubacismile gü Naydin bahç evanlar guclubacismilekaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
herkese iyi akşamlar, bol hasatlar...
çerez allah iyiliğini versin...akşam akşam güldürdün beni....havuçları püre yapıp kızına yedirdin ha....çok güzeldi gerçekten...
server 2 den de loncaya üye olma mesajı attımmm...berkan2003 olarak beni de alın kısçeler....
berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi
yarışma konusunda söyle bişey geldı aklıma aslında ama nekadr saglıklı olur bilemıyorum mesela bı uye secelım elımzdekı urunelrı oyeye yollayayım ayçiceklerını yanı.o uye kadına yarışmaya katılsın bi sonrakı yarışamda başka bı uye.kadın dayanışması yani.bu dediğime cıddı cıddi uyack olursa ben varım elımdekılerı yollamaya isteyen özelden ulaşsın bana.
10 kişi katılsa 10er ayciceğinden 10 000 olur mesela
http://s3.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=10068018
Bahçemin son hali kızlar
günaydın kızlar...
ya ben bu resime bayıldım...:asigim::asigim:alkisalkisalkis
hayırlı günler canlarım ya bende bahçıvanlara üye oldum geçenlerde ama ben bugun pek oraya griş yapamıyorum çok ağır işliyor sizde de aynı sorun var mı acaba