Bahvanlar Diyar Paylam alan

anladım canım...:kedi:
patatesten sonra çilek görevi daha rahat halledilir kolay gelsin...

kolay gelsin görevlerde ben zorlanıyom bu ara müşterilerimi bekletmeyi sevmiyomda kaydirigubbakcemile3
ay bu yeni şeyler şok şekerrr
alsanaalsanasmileeyvahedigeldismileboshayallersmilebilmiyorumkismilebayanssulusmileolumunekankayizsmileaklinialirimsmileohaoldumsmileguclubacismile

arkadaŞlr puanlama yaprken Şu dıkkatımı cektı sanırım herkes 10 puan vermıyor bı uye 19kere oylanmıŞ puanı 150,
190olması gerekırken.
Burdakı amac bırbırımıze en yuksek puanı vermk deĞılmı?
Ben tum bahcelere kımı zman bakmaksızın 10puan verıyorum...

olsun canım sen ekle genede,ben taşlı,otlu da olsa oyluyorum
sanki puan verince bizden mi gidiyor?

acemilik işte açmayı unutmuşum da.:sinifsinif:
burfur Oyuncusunun Bahçe sergisi
şimdi oldumu acaba?

:lepi: 10 puan (alıntı yapmadığım arkadaşlara oy veremedim. yarına kaldı.)

evet canım bazıları 1 puan falanda oyluyor,ya verme ya da biriktir 10 gün sonra ver değil mi?
yarışmayı ben de gördüm ama bir şey göndermeyi düşünmüyorum...
:umursamaz:

evet canım bazıları 1 puan falanda oyluyor,ya verme ya da biriktir 10 gün sonra ver değil mi?
yarışmayı ben de gördüm ama bir şey göndermeyi düşünmüyorum...
:umursamaz:

yarışma konusunda söyle bişey geldı aklıma aslında ama nekadr saglıklı olur bilemıyorum mesela bı uye secelım elımzdekı urunelrı oyeye yollayayım ayçiceklerını yanı.o uye kadına yarışmaya katılsın bi sonrakı yarışamda başka bı uye.kadın dayanışması yani.bu dediğime cıddı cıddi uyack olursa ben varım elımdekılerı yollamaya isteyen özelden ulaşsın bana.
10 kişi katılsa 10er ayciceğinden 10 000 olur mesela

günaydın kızlar...ya bişey sölicem .. 10.görev de 2400 soğan varya çiftlikte baktım 2400 soğan 4.bin kusur kl yapıo ama görevde verilen para 1.400.00 kl çok az değilmi napcm bilemedim :sinifsinif:

günaydın kızlar...ya bişey sölicem .. 10.görev de 2400 soğan varya çiftlikte baktım 2400 soğan 4.bin kusur kl yapıo ama görevde verilen para 1.400.00 kl çok az değilmi napcm bilemedim :sinifsinif:

görevlerde hep düşük kl ye gidiyor ürünler. ilerleyen seviyelerde değişir umarım... bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile5guclubacismile gü Naydin bahç evanlar guclubacismilekaydirigubbakcemile5​
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan​

günaydın kızlar...
ya ben bu resime bayıldım...
:asigim::asigim:alkisalkisalkis

bayildim bahcene..cok cok cok cok güzel olmus.. mümkpün olsa topladigim puanlari bile verirdim bu görüntüye..ellerin dert görmesin
:1hug:

acemilik işte açmayı unutmuşum da.:sinifsinif:
burfur Oyuncusunun Bahçe sergisi
şimdi oldumu acaba?

10 puan herkese..loncayida puanladim güle güle kullanin
:lepi:

bende varim
kaydirigubbakcemile5

10puan

bende ispanak görevimi bitirdim .. icim disim ispanak oldu.. ne meret seymis, anca yetisdi mübarek.. bide kuyu verdiler.. rafad yer kapliyor bahcede yer kapliyor..pazarda satiliga cikarcam.. alan bulunur insallah kafamçokkarıştı

hayırlı günler canlarım ya bende bahçıvanlara üye oldum geçenlerde ama ben bugun pek oraya griş yapamıyorum çok ağır işliyor sizde de aynı sorun var mı acaba​

hayırlı günler canlarım ya bende bahçıvanlara üye oldum geçenlerde ama ben bugun pek oraya griş yapamıyorum çok ağır işliyor sizde de aynı sorun var mı acaba​

hoşgeldin diyelim o zaman canımopuyorumnanaktan bugün server 1 de sorun var cok yavaş çalışıyor ve zaman zamanda kopuyor. sen hangi servere kayıt oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…