Bahvanlar Diyar Paylam alan

acemilik işte açmayı unutmuşum da.:sinifsinif:
burfur Oyuncusunun Bahçe sergisi
şimdi oldumu acaba?

Tüm bahçelere 10 puan...Loncayıda oyladım.Loncadakilerde 10 puan...10 puan...10 puan...

sevıye ılerledıkce 2görev arasındakı zaman uzuyor arkadaşlar.bı görevım ayın 1ınde gledı sonrakı görevım bugun ayın 5 bugun geldı.patates görevını bıtırdım bugun. 15,görev..
bakalım çılek görevı nezman gelecek. sizede bılgı vermk ıstedım bukonuda. ben 2görev arası 48saat sanıyordum ıstenen urune göre sure değişiyor sanırım

Tüm bahçelere 10 puan...Loncayıda oyladım.Loncadakilerde 10 puan...10 puan...10 puan...

İlk puanı ben verecektim ama bana nasip değilmiş canım şimdi 10 puanı verdim bile.
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
opuyorumnanaktan elleriniz dert görmesin inşallah.ayy ne oluyorsa bana çocuklar gibi sevindim valla:kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne güzel bir sevinme o yaaaopuyorumnanaktan

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile(kendime pek bi abarmışım)

hadi yaa...
benim o 1500 patates görevi bir öncekini tamamladıktan 2 gün sonra geldi...
ve hala patates ekiyorum....
:sinifsinif:

ay sen 2000 patates görevinden bahsetmişsin galiba...bilmiyorumkismile

selam millet loncamızdaki üyeler sayfasını açtım sıradan tüm kk lılara 10 puan verdim burdandan geçmişe dönüp birkaç sayfada gördüğüm arkideşleri oyladım hayırlı olsun.
ihmal etmeyinde herkes puanlasın birbirini diğerlerinden önde olalım
bu arada bazı arkadaşlara veremedim değerlendime yeri göz va ya hani o yoktu =(

BABıLBAHÇELERı Oyuncusunun Bahçe sergisi

Son düzenleme:
gördüğüm kadarı ile elmas67 88. sırada alkisalkisalkisalkisalkisalkis yükseltmek lazım :lepi:

bumuyani de 248. deymiş neyse önlere az kalmış arkadaşlara bi el verelim değilmiolumunekankayizsmile hergün girince tüm loncayı oylarsak süpperr:lepi:

sağol canım...
ya ben farketmemişim,sen söyleyince fark ettim...
opuyorumnanaktan

ben gördüğüm tüm bahçeleri oyluyorum,loncadakileri de oyluyorum...
bahçemi oylayanlara da kocaman teşekkürler...
maksat bahçelerimizi paylaşmak,1. olmamız çooook zor...

merak ettimde loncada olmayan diğer arkadaşlar neden üye olmuyorlar kk loncasına =(
sadece 32 üyeyiz ama burda daha fazla kişi var yanılıyormuyum :uhm:

Son düzenleme:

imkansız diye bişii yoktur en azından bişii kaybetmeyiz ama ya kazanırsakkk:jeyyar::lepi:

server tekı bahcemın seklı güzeld eğil ole olunca buraya eklemıyorum oylanmıyor galıba aslınd paunlar sıfırlanmasaydı ilk 30daydım ben sıfırlanınca gıttı puanlarım yaa.
Bide yarışma açılmış arkadaşlr gördunuzmu? Loncaya gırdıgımz yerde çıkıyor ay ciceği istenıyor ençok ay cıceğini gönderen e odul varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…