herkese iyi akşamlar, bol hasatlar...
çerez allah iyiliğini versin...akşam akşam güldürdün beni....havuçları püre yapıp kızına yedirdin ha....çok güzeldi gerçekten...
server 2 den de loncaya üye olma mesajı attımmm...berkan2003 olarak beni de alın kısçeler....
berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi
Tüm bahçelere 10 puan...Loncayıda oyladım.Loncadakilerde 10 puan...10 puan...10 puan...
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnnİlk puanı ben verecektim ama bana nasip değilmiş canım şimdi 10 puanı verdim bile.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne güzel bir sevinme o yaaaopuyorumnanaktan
sevıye ılerledıkce 2görev arasındakı zaman uzuyor arkadaşlar.bı görevım ayın 1ınde gledı sonrakı görevım bugun ayın 5 bugun geldı.patates görevını bıtırdım bugun. 15,görev..
bakalım çılek görevı nezman gelecek. sizede bılgı vermk ıstedım bukonuda. ben 2görev arası 48saat sanıyordum ıstenen urune göre sure değişiyor sanırım
ay sen 2000 patates görevinden bahsetmişsin galiba...bilmiyorumkismile
evet canım görev 15ten bahsedıyorum ben o bıttı şimdi 4400 çilekvAR
gördüğüm kadarı ile elmas67 88. sırada alkisalkisalkisalkisalkisalkis yükseltmek lazım :lepi:
bumuyani de 248. deymiş neyse önlere az kalmış arkadaşlara bi el verelim değilmiolumunekankayizsmile hergün girince tüm loncayı oylarsak süpperr:lepi:
sağol canım...
ya ben farketmemişim,sen söyleyince fark ettim...opuyorumnanaktan
ben gördüğüm tüm bahçeleri oyluyorum,loncadakileri de oyluyorum...
bahçemi oylayanlara da kocaman teşekkürler...
maksat bahçelerimizi paylaşmak,1. olmamız çooook zor...
sağol canım...
Ya ben farketmemişim,sen söyleyince fark ettim...opuyorumnanaktan
ben gördüğüm tüm bahçeleri oyluyorum,loncadakileri de oyluyorum...
Bahçemi oylayanlara da kocaman teşekkürler...
Maksat bahçelerimizi paylaşmak,1. Olmamız çooook zor...