Bahvanlar Diyar Paylam alan

tüm gördüğüm bahçeleri oyladım...kaydirigubbakcemile5

yavrum siz kardeşine hiç DNA testi falan yaptırmayı düşündünüz mü diyecem emme sende fena almışsın maşallah intikamınıkaydirigubbakcemile3şimdi çok dövünsün dursun bakalımkaydirigubbakcemile5

kızlar tüm loncalardaki tüm bahçeler oylanmıştır şimdide buradakilere bakalımmm

o zaman seni tekrar o loncaya acan olarak gönderelim :1ninca:

aaa akannehir ay bu ne güzel kardeşlik, Allah muhabbetinizi artırsın kaydirigubbakcemile3

inci mercan Oyuncusunun Bahçe sergisi
arkadaşlatr benim bahçemide oylarmısınız

ben lınkı olanlara verdım

Hepinize 10 puan.....Tüm bahçelere

Diğer arkadaşları loncadan oyladım......

bende ikinci bahçeyi aldıktan sonraya bırakmıştım ama sonradan bir şevk geldi tekrar yapmaya başladım:hooray: bakalım nereye kadar gidecek bu görevler merak şeetttimCADIARZU
zengın adamın halı baska oluyo tabü-tatlicadiarzu-
sen oyunda raf meselesini mi sormuştun bana aplam?
sımdılık hallettım o sorunusositososito
bi üzüldüm bi üzüldüm sorma:sm_cool:
Allah yanından eksik etmesin:roflol:
zaar bende dıyom zaza bı anda nasıl zengın oldu-tatlicadiarzu-

herkese iyi geceler...bol hasatlar....server 1 de ilk palmiyemi yolladım....ürünleri yetiştirmeye devam....

işte bahçem...

berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi

BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi

Buda benim bahçenin son hali hanımlar......

bahceler oylanmısdır:lepi:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben bahçeme köstebek gelmişşşş:gitme: :gitme:

:teselli:
sistem mi yolladı? nerden geldiği belli mi? :sinifsinif:

süs ürünleriyle müşteri sayısını arttıran var mı arkadaşlar içinizde?
süs ürünü almaya değer mi? pek de pahalılar...
:sm_confused:

evet sistem yollamış:sinifsinif: biri gönderseydi sabotaj yazıyordu.bunda aman tanrım ..... gibi birşeyler yazıyor.ben süs ürünlerine o kadar çok para verdikten sonra gelecek 5. müşterinin bunu karşılayacağına inanmıyorum o yüzden bahçemde hiç yoklar

bende geldim hanimlar..
kizimi uyuttum..esim calisiyor..bahcemdede ispanaklarim yetisiyor.. 2 saati var daha.. ne yapcam ben simdi ?? acaba server 2 den bi bahce daha mi acsamki??
fisfisfis

bende geldim hanimlar..
kizimi uyuttum..esim calisiyor..bahcemdede ispanaklarim yetisiyor.. 2 saati var daha.. ne yapcam ben simdi ?? acaba server 2 den bi bahce daha mi acsamki??
fisfisfis
hoşgeldina.s. ben yeğenlerimilkilerle beraber 5 bahçe yürütüyorum.sende yürütürsün birlikte aç bence:lepi:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben bahçeme köstebek gelmişşşş:gitme: :gitme:

ah ah...
ne sinir bozucular onlar...
bana 2 tane geldi biri sistem tarafından birini de biri göndermiş...
klava:
ben ikincisini kaldırmadım nasıl olsa 3ten sonra gelmiyormuş,kafam kızdı bundan sonra gelenleri kaldırmıycam...:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…