Bahvanlar Diyar Paylam alan

Son düzenleme:
blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Kızlar ya bana yardım edermisiniz bu bahçemin son hali değil çünkü kütükleri bayağı bir temizledim ama hep eski hali çıkıyor neden acaba yeni halini yükleyemiyorum.

Profil kısmından düzenleyi tıklıyosun resmin alt tarafında fotoğraf makinesi var ordaki kutucugu tıkla kaydet de sonra geri profile gel değişikliği kaydet de ve o linki buraya kopyala

Profil kısmından düzenleyi tıklıyosun resmin alt tarafında fotoğraf makinesi var ordaki kutucugu tıkla kaydet de sonra geri profile gel değişikliği kaydet de ve o linki buraya kopyala

slm bahcıvan kardaş nasılsın nasıl gıdıyor.

slm bahcıvan kardaş nasılsın nasıl gıdıyor.

İyidir valla nasıl gitsin ekip biçiyoz işte sen napıyosun bu arada sana marul lazımmış kaç tane yollim diye yazdım buraya ama görmedin heralde lazımsa yollıyım beleşten-tatlicadiarzu-

İyidir valla nasıl gitsin ekip biçiyoz işte sen napıyosun bu arada sana marul lazımmış kaç tane yollim diye yazdım buraya ama görmedin heralde lazımsa yollıyım beleşten-tatlicadiarzu-

aa görmedım canım nezman yazdın keske yollasaydın şimdi lazım değil artık sğl çilek ekmiştim topladım az önce marul ektım .cay yaparken marul ektım gittim geldim mutfaga :)
şimdide eşimin yanına gidiyorum içeriye
görevler nasıl gidiyor görev 15 i tamamladım bende.

ya görevelrde hırs yaptım ben nedense görev gelmeden urunlerı haır etmeye calkışıyorum sırada 2000 patates var sonrası 4400 çılke patateslerım hazır çılek ekıyorum şimdide.
30akadr görevelrı bılıyoruz ya rahat oluyor sonrasında anaprız bılemıyorum
aslında jeanvander mı ne ole bi uye varya en yuksek değerlendirmelerde ust sırada olan bı oyuncu.
o bılıyor görevelrı ben onun loncasındayken lonca başkanıydıya isteyene 30dan 100 e kadr görevelrı gönderebilirm demişti. gecen msj attım gönderır mıısn dıye tınlamadı bile beni :)akannehir

bi düşündüm 100 tane yollıyım diye hatta hazırladım sözleşmeyi sonra vazgeçtim yazarsın die bekledim neyse kısmet değilmiş.kaydirigubbakcemile2
Benim görevler hiç iyi gitmiyo ya daha yeni domatis görevini tamamladım sırada ne var ona bile bakmadım göreve ürün yetiştiricem die bütün ürünlerim bitiyo ya
Sen adamın loncasından çık sonra görevler için msj at tınlamaz tabikaydirigubbakcemile3

banada bi zati muhterem yollamis bir köstebek..sanirim yeni yil hediyesi.. eksik olmasin..
bende bastim bagrima yavrucagi
-tatlicadiarzu-

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

10 puan hanımlar

herkese iyi geceleri, bahçeleri oyladım kızlar...lonca da dahil...

bumuyani çok hırslı gördüm seni...ne güzel görevleri önceden hazır ediyormuşsun...ben artık ağırdan alıyorum

ikinci bahçeyi aldıktan sonra yaparım ....hiçbir kazancı yok ki görevlerin....

berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi

opuyorumnanaktanselam kızlaropuyorumnanaktan sonunda dönebildim tatilden
nasılsınız bahçeleriniz nasıl bakalım

hııı hıııı çookkkk mes'uddum yılbaşı ne demek miş gavur icadı onlar deyip normalden dahada erken yatan sevgili k.valide ve k.pederimle çok mutlu bir tatil geçirdim-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…