canım asıl bahcenınoldugu sayfaya gerı donup değişiklıklerı kaydet demen lazım .sonra profıldkeı lınkten tekrardan gir bahce göruntune sonra lınkı kopyala
blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Kızlar ya bana yardım edermisiniz bu bahçemin son hali değil çünkü kütükleri bayağı bir temizledim ama hep eski hali çıkıyor neden acaba yeni halini yükleyemiyorum.
Profil kısmından düzenleyi tıklıyosun resmin alt tarafında fotoğraf makinesi var ordaki kutucugu tıkla kaydet de sonra geri profile gel değişikliği kaydet de ve o linki buraya kopyala
slm bahcıvan kardaş nasılsın nasıl gıdıyor.
İyidir valla nasıl gitsin ekip biçiyoz işte sen napıyosun bu arada sana marul lazımmış kaç tane yollim diye yazdım buraya ama görmedin heralde lazımsa yollıyım beleşten-tatlicadiarzu-
aa görmedım canım nezman yazdın keske yollasaydın şimdi lazım değil artık sğl çilek ekmiştim topladım az önce marul ektım .cay yaparken marul ektım gittim geldim mutfaga :)
şimdide eşimin yanına gidiyorum içeriye
görevler nasıl gidiyor görev 15 i tamamladım bende.
ya görevelrde hırs yaptım ben nedense görev gelmeden urunlerı haır etmeye calkışıyorum sırada 2000 patates var sonrası 4400 çılke patateslerım hazır çılek ekıyorum şimdide.
30akadr görevelrı bılıyoruz ya rahat oluyor sonrasında anaprız bılemıyorum
aslında jeanvander mı ne ole bi uye varya en yuksek değerlendirmelerde ust sırada olan bı oyuncu.
o bılıyor görevelrı ben onun loncasındayken lonca başkanıydıya isteyene 30dan 100 e kadr görevelrı gönderebilirm demişti. gecen msj attım gönderır mıısn dıye tınlamadı bile beni :)akannehir
banada bi zati muhterem yollamis bir köstebek..sanirim yeni yil hediyesi.. eksik olmasin..
bende bastim bagrima yavrucagi -tatlicadiarzu-
cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi
herkese iyi hafta sonları...gördüğüm bvahçeleri oyladım...herkese 10 puan...
papatyacıkız bahçen oylanmıyor tatlım...
pazarda bugun fiyatlar çok düşük...müşteriler de ucuza kapatmaya çalışıyor..hiç para kazanamadım bugun de....
http://s1.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=6234713
Ya bana köstebek atmışlar,kim neden ve nasıl yapıyor ya bunu?
opuyorumnanaktanselam kızlaropuyorumnanaktan sonunda dönebildim tatilden
nasılsınız bahçeleriniz nasıl bakalım
inci mercan Oyuncusunun Bahçe sergisi
arkadaşlatr benim bahçemide oylarmısınız
ben lınkı olanlara verdım
inci mercan Oyuncusunun Bahçe sergisi
arkadaşlatr benim bahçemide oylarmısınız
ben lınkı olanlara verdım