Bahvanlar Diyar Paylam alan

bende geldim hanimlar..
kizimi uyuttum..esim calisiyor..bahcemdede ispanaklarim yetisiyor.. 2 saati var daha.. ne yapcam ben simdi ?? acaba server 2 den bi bahce daha mi acsamki??
fisfisfis

uğraşabilirseniz server2 ye de bekleriz...kaydirigubbakcemile5

ah ah...
ne sinir bozucular onlar...
bana 2 tane geldi biri sistem tarafından birini de biri göndermiş...
:eek:klava:
ben ikincisini kaldırmadım nasıl olsa 3ten sonra gelmiyormuş,kafam kızdı bundan sonra gelenleri kaldırmıycam...:umursamaz:
ben bu ilk diye kaldırdım ama bakalım ileride yine gelirse benimkilerde durur öylece:nazar:

bende birinin ac demesini bekliyordum
acim bari :nazar:

5 tanemi..hay masallah
:nazar:

aç tabi tatlımkaydirigubbakcemile2

ahada actim.. ama server4 de..server 2 ye olmadi nedense...
sil bastan basladik iyimi.. havuc ek marul ek..köstebekdi kütükdü ..oy oy
kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hadi kolay gelsin bacım.çok işin var çooookkk:hulya:

ahada actim.. ama server4 de..server 2 ye olmadi nedense...
sil bastan basladik iyimi.. havuc ek marul ek..köstebekdi kütükdü ..oy oy
kafamçokkarıştı

hayırlı olsun...
oyunun ilk bölümleri daha çok uğraştırıyor ama zevki çok başkaydı...
şimdi 48 saatte yetişen ürünler var sıkılıyor insan,mesela ben akşam altıda kapattım hala açık değil sabaha kadar ekecek yerim kalmadı....

hayırlı olsun...
oyunun ilk bölümleri daha çok uğraştırıyor ama zevki çok başkaydı...
şimdi 48 saatte yetişen ürünler var sıkılıyor insan,mesela ben akşam altıda kapattım hala açık değil sabaha kadar ekecek yerim kalmadı....

orasi dogru bak.
dedim ya server 1 de daha 2 saat var ürünleri toplamama..elim kolum bagli..

ben yine ilk bahceme agirlik veririm..2. yide diegr bahcemi beklerken ekerim bicerim..

ilk oynadigimda rüyama girmisti..havuclari alacak müsteri bulamamistim..
kizimda o zaman 8 aylikdi ..rüyamda o havuclari püre yapip kizima yediriyordum :roflol::roflol:

orasi dogru bak.

ben yine ilk bahceme agirlik veririm..2. yide diegr bahcemi beklerken ekerim bicerim..

kizimda o zaman 8 aylikdi ..rüyamda o havuclari püre yapip kizima yediriyordum :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

orasi dogru bak.

bu gidişle biz bu oyunu bitirene kadar kızın evlilik yaşına girecekkaydirigubbakcemile3 artık bu sebzeleride düğün yemeğine kullanırsınyerimseniben

bu gidişle biz bu oyunu bitirene kadar kızın evlilik yaşına girecekkaydirigubbakcemile3 artık bu sebzeleride düğün yemeğine kullanırsınyerimseniben

bu kadar emegin bir karsiligi olmali dimi..
et pilav yerine sebze yediririz dügünde.. biz vejerteryaniz deriz dünürlere
kaydirigubbakcemile3

bu kadar emegin bir karsiligi olmali dimi..
et pilav yerine sebze yediririz dügünde.. biz vejerteryaniz deriz dünürlere
kaydirigubbakcemile3

anam bunlar bize yakında pirinçte ektirirler yakında merak etme sencokacimcoook eti olmasa bile pilavı çıkar düğünün:lepi:

evet sistem yollamış:sinifsinif: biri gönderseydi sabotaj yazıyordu.bunda aman tanrım ..... gibi birşeyler yazıyor.ben süs ürünlerine o kadar çok para verdikten sonra gelecek 5. müşterinin bunu karşılayacağına inanmıyorum o yüzden bahçemde hiç yoklar

ne yanı benım ıkı tane kösbikim varken 3 geldı bahceme sımdı onu sıstemmı yolladı.Çok üzgünüm çoook
ıkı gün calsıp 1500 kl verdım temızledım:içelim:
sabah bahceme baktım gene köstebek gelmıssenağlamasenağlama

bıde su yabanı otlar var 3 -4 yerde ve urunlerı almak üzereyken gelıyo

orasi dogru bak.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ne yanı benım ıkı tane kösbikim varken 3 geldı bahceme sımdı onu sıstemmı yolladı.Çok üzgünüm çoook
ıkı gün calsıp 1500 kl verdım temızledım:içelim:
sabah bahceme baktım gene köstebek gelmıssenağlamasenağlama

bıde su yabanı otlar var 3 -4 yerde ve urunlerı almak üzereyken gelıyo

ben sahsen karar aldim kendimce kaldirmicam o pis köstebegi yerinden..kaldiriyorum m+übarek tavsanlar gibi cogaliyorlar.. en iyisi ellesmemek
:ecrin_bebek:

ben sahsen karar aldim kendimce kaldirmicam o pis köstebegi yerinden..kaldiriyorum m+übarek tavsanlar gibi cogaliyorlar.. en iyisi ellesmemek
:ecrin_bebek:
bu sefer bende kaldırmıcam kaldırırsam 2 olsun:icecream:
kaldıramassan kaldırırlar gülümmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

banunun kulakları çınlamışmıdır:icecream::roflol:
iyi geceler çalışkan bahçıvanlaropuyorumnanaktan

ıyı geceler canomŞenizopuyorumnanaktan

X