Bahvanlar Diyar Paylam alan

Server3 marul gÖndermk İsteyen varmı musterı marul İstİyoramaelımde yok.urunude yenıektım gercı musterılerımbırıktı frenkuzumu dıye delİrceklernerdeyse 1mÜŞterİ harıc dİĞerlerİn hepsı frnk uzumu İstİyor bakınıp duruyorlar olee boyunları da mı agrımadı bılmıyorum

bakinip dursunlar ..az bile onlara..biz o ürünleri ekerken bicerken sularken nerdeyse bel fitgi oluyoruz, gikimiz cikiyormu??
kafamçokkarıştı

blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Kızlar ya bana yardım edermisiniz bu bahçemin son hali değil çünkü kütükleri bayağı bir temizledim ama hep eski hali çıkıyor neden acaba yeni halini yükleyemiyorum.

10 puan

10 puan canim
:icecream:

Ya bana köstebek atmışlar,kim neden ve nasıl yapıyor ya bunu?
hos geldın aramızaaaakaydirigubbakcemile5
aman ya ne üzülüzon bana ıkıkere attılar bırı hala duruyo kurban bayramında satıcam pazarda beslıyom sımdılık:nazar:

herkese iyi geceleri, bahçeleri oyladım kızlar...lonca da dahil...

bumuyani çok hırslı gördüm seni...ne güzel görevleri önceden hazır ediyormuşsun...ben artık ağırdan alıyorum

ikinci bahçeyi aldıktan sonra yaparım ....hiçbir kazancı yok ki görevlerin....

berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi

opuyorumnanaktanselam kızlaropuyorumnanaktan sonunda dönebildim tatilden:nazar:
nasılsınız bahçeleriniz nasıl bakalım
anam sen tatılde mıydın zaar yazdım sana cevap alamadım. neyse hos gelmıssınŞeniz
inci mercan Oyuncusunun Bahçe sergisi
arkadaşlatr benim bahçemide oylarmısınız

ben lınkı olanlara verdım

hııı hıııı çookkkk mes'uddum:nazar::nazar: yılbaşı ne demek miş gavur icadı onlar deyip normalden dahada erken yatan sevgili k.valide ve k.pederimle çok mutlu bir tatil geçirdim-tatlicadiarzu-

Allah seneye de nasıp etsın ınsallah:Saruboceq:-tatlicadiarzu-

bahceler oylanmısdır:lepi:

atarsın tabe:icecream:
ya ben görevlerı yapmıcam artık urun yetısdıremıyom.

bende ikinci bahçeyi aldıktan sonraya bırakmıştım ama sonradan bir şevk geldi tekrar yapmaya başladım:hooray: bakalım nereye kadar gidecek bu görevler merak şeetttimCADIARZU

bende ikinci bahçeyi aldıktan sonraya bırakmıştım ama sonradan bir şevk geldi tekrar yapmaya başladım:hooray: bakalım nereye kadar gidecek bu görevler merak şeetttimCADIARZU

eee 30 dan sonraki görevler hakkında fikirler verirsin bize artık dimi tatlımyerimseniben

anammmm kizlar dün gece bahcem calindi hemde kardesim tarafindanmafoldumben
sifremi kirip bütün parami calmis bide üstüne üsztlük kendi paramla bana tam 3 tane köstebek alip yollamisakannehir
ama aptal kardesim kendi sifresini degistirmeyi akil edemeyince bende girip önce onun sifresini degistirdim sonra bütün parami aldim rafta ne kadar sebze varsa hepsini 1 kurusa kendime yolladim 3 tane havuc ile 3 tane marul biraktimkaydirigubbakcemile3 sonra tekrar eski sifresini koyup bahcesini verdim:roflol:
simdi geceden bu yana bana özür mesajlari atiyo:mymeka:

sifremi kirip bütün parami calmis bide üstüne üsztlük kendi paramla bana tam 3 tane köstebek alip yollamisakannehir
ama aptal kardesim kendi sifresini degistirmeyi akil edemeyince bende girip önce onun sifresini degistirdim sonra bütün parami aldim rafta ne kadar sebze varsa hepsini 1 kurusa kendime yolladim 3 tane havuc ile 3 tane marul biraktimkaydirigubbakcemile3 sonra tekrar eski sifresini koyup bahcesini verdim:roflol:

kardeşe bak :mymeka: ama oh ii yapmıısnhihoyyyt

herbikeslere 10 puan..loncada puanlandi ayrietten
sositososito

sırnaşık şeysırnaşık şey kardesin kendi kazdigi kuyuya kendisi düsmüs desene..delikafadulden

buda benim bahcem
gamyoncuiremsu
cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

X