arkadaşlar bişey sorcam ama acil yardım istiyorum ben cüce aldım yapı marketten paket halinde rafta yerleştir yazıyo ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim
tmm yollayım sımdı
yok be 1 kıloda ben yesem 3 satarız:roflol:
Anlaşıldı sana para lazım ticarete döktün işi-tatlicadiarzu-
Sen şimdi bana yolladığın ürünlere faiz de işletirsin yetiştireyim hemen geri yollim de çok param gitmesin:hulya:-tatlicadiarzu-
anam becerıklı karının halı bellı oluyo:1shok:
bende bıle daha 4küsür kl para var
ya gece bütün köstebeklerı temizledım busabaha bırı gene yollamıssenağlama
cok güzel dualar ettım :Saruboceq:
:roflol::roflol:artık kösbikimle mutlu mesut yasayıp gıtcez:1hug:
simdi loncadaki bahceleri puanliyordum..
cimin diye bi arkadas var aramizda..dikkatimi cekdi .. hani bizim bisikletimiz var ya bizi yesil vadiye götüren..iste o arkadasin traktörü var kirmizi..niyekine??
premium almıştır...
Premium alınca böyle avantajlar sağlıyor...
ya benim dikkatimi çeken birşey var,ben bugün gelen müşterim az para veriyor diye ona vereceklerimi pazarda şatışa koydum,
biri benden böğürtlenlerimin yarısına yakınını aldı,ben de işim bitince oyunu kapattım
demin baktım ki ne böğürtlenlerim var ne de alındı mesajı,resmen yer yarıldı içine girdi,canım sıkıldı ya..
Azbuz da komisyon ödemedim o da gitti...
Size de hiç oldu mu böyle birşey?...:sinifsinif:
Server3 marul gÖndermk İsteyen varmı musterı marul İstİyoramaelımde yok.urunude yenıektım gercı musterılerımbırıktı frenkuzumu dıye delİrceklernerdeyse 1mÜŞterİ harıc dİĞerlerİn hepsı frnk uzumu İstİyor bakınıp duruyorlar olee boyunları da mı agrımadı bılmıyorum
paranda artış olmuşmu pekı msj sıstemden geliyorya sistemde bı sorun olmuştur belkı msj oyuzden gelmemiştir.benım olmadı ole bısıde 10tane bıle alınsa msj gelıyordu
herkese selam... tüm bahçeleri oyladım...papatyacı kız seninki açılmıyor oylayamadım....
gimizli bahçen çok şirin....lansor ve bumuyani maşallah ne güzel alışverişerl yapıyorsunuz. benimkiler 600kl yi geçemediler daha ve hep ucuza getirmeye çalışıyorlar....
berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi
allah versin allah versin diyerek postala sen onlari..klava:
müsteri diye dayaniyorlar bide kapiya..
1000 küsür kL veren müsteri var diye fisilda onun kulagina.. [/
hey gidi hey.. düsünce güzelde.. tarla eccük pahali..mesela ben..bugüne bugün 12300 kL param var..9da 1 i yani ..:gitme:
pfff-tatlicadiarzu-
cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi
merhabalar...
herkese kolay gelsin,bol hasatlar...
ıspanak görevini bitirenler 2,3 görev sonraki görevlerde soğan var,azar azar ekin de benim gibi sıkışmayın...
geçen hafta full ıspanak ektim,bu hafta da soğan ekiyorum...:sinifsinif:
elmas67 Oyuncusunun Bahçe sergisi
blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Buda benim bahçem ama ben daha yeniyim bakalım açılacakmı bahçem ya ben bakıyorum bu oyuncu bahçesini kapatmış diyor yoksa benmi göremiyorum.
kızçeler kuyulu bacelerımı gösterem sıze zemuszemus
liyana Oyuncusunun Bahçe sergisi
liyana Oyuncusunun Bahçe sergisi
merhaba kizlar
bir kac gundur bahcemle ilgilenemedim
gorevimi iki gun gecikmeli teslim ettim
loncadaki arkadaslarimi oyladim hepsine 10 puan
simdi sira burada
bahcemin bu gunku hali
subal Oyuncusunun Bahçe sergisi
bumuyani Oyuncusunun Bahçe sergisi
buda şekılsizde olsa benım bahcem
blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Kızlar ya bana yardım edermisiniz bu bahçemin son hali değil çünkü kütükleri bayağı bir temizledim ama hep eski hali çıkıyor neden acaba yeni halini yükleyemiyorum.