Bahvanlar Diyar Paylam alan

arkadaşlar bişey sorcam ama acil yardım istiyorum ben cüce aldım yapı marketten paket halinde rafta yerleştir yazıyo ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim

canım üzerine tıklayıp bahçenin istediğin yerine tıkladığında yerleşmiyor mu?
ay biraz karışık anlattım galiba...

tmm yollayım sımdı

yok be 1 kıloda ben yesem 3 satarız:roflol:

Anlaşıldı sana para lazım ticarete döktün işi-tatlicadiarzu-
Sen şimdi bana yolladığın ürünlere faiz de işletirsin yetiştireyim hemen geri yollim de çok param gitmesin:hulya:-tatlicadiarzu-

Anlaşıldı sana para lazım ticarete döktün işi-tatlicadiarzu-
Sen şimdi bana yolladığın ürünlere faiz de işletirsin yetiştireyim hemen geri yollim de çok param gitmesin:hulya:-tatlicadiarzu-

he varya gözlerim dolar isareti seklinde bakar oldum :smiley-cool:

opuyorumnanaktan günaydın :enbuyukkk: kk'lı en güzel bahçıvanlar.bahçe sergilerinin linklerini buraya koymanız çok iyi kaydirigubbakcemile5oluyor.helal valla hepinize.benden hepinize 10 puan.alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:

banada bi zati muhterem yollamis bir köstebek..sanirim yeni yil hediyesi.. eksik olmasin..
bende bastim bagrima yavrucagi
-tatlicadiarzu-

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

simdi loncadaki bahceleri puanliyordum..
cimin diye bi arkadas var aramizda..dikkatimi cekdi .. hani bizim bisikletimiz var ya bizi yesil vadiye götüren..iste o arkadasin traktörü var kirmizi..niyekine??

simdi loncadaki bahceleri puanliyordum..
cimin diye bi arkadas var aramizda..dikkatimi cekdi .. hani bizim bisikletimiz var ya bizi yesil vadiye götüren..iste o arkadasin traktörü var kirmizi..niyekine??

premium almıştır...
premium alınca böyle avantajlar sağlıyor...

ya benim dikkatimi çeken birşey var,ben bugün gelen müşterim az para veriyor diye ona vereceklerimi pazarda şatışa koydum,
biri benden böğürtlenlerimin yarısına yakınını aldı,ben de işim bitince oyunu kapattım
demin baktım ki ne böğürtlenlerim var ne de alındı mesajı,resmen yer yarıldı içine girdi,canım sıkıldı ya..
azbuz da komisyon ödemedim o da gitti...
size de hiç oldu mu böyle birşey?...
:sinifsinif:

paranda artış olmuşmu pekı msj sıstemden geliyorya sistemde bı sorun olmuştur belkı msj oyuzden gelmemiştir.benım olmadı ole bısıde 10tane bıle alınsa msj gelıyordu

Server3 marul gÖndermk ısteyen varmı musterı marul ıstıyoramaelımde yok.urunude yenıektım gercı musterılerımbırıktı frenkuzumu dıye delırceklernerdeyse 1mÜŞterı harıc dıĞerlerın hepsı frnk uzumu ıstıyor bakınıp duruyorlar olee boyunları da mı agrımadı bılmıyorum

kaç tane yollıyım

paranda artış olmuşmu pekı msj sıstemden geliyorya sistemde bı sorun olmuştur belkı msj oyuzden gelmemiştir.benım olmadı ole bısıde 10tane bıle alınsa msj gelıyordu

yok canım paramda da artış olmamış...:sinifsinif:
resmen gitti o kadar emeğim...
allahtan azdı,22 kadar falan ama böğürtlende az para değil...
:gitme:

:roflol:

blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Buda benim bahçem ama ben daha yeniyim bakalım açılacakmı bahçem ya ben bakıyorum bu oyuncu bahçesini kapatmış diyor yoksa benmi göremiyorum.

merhaba kizlar
bir kac gundur bahcemle ilgilenemedim
gorevimi iki gun gecikmeli teslim ettim
loncadaki arkadaslarimi oyladim hepsine 10 puan
simdi sira burada
bahcemin bu gunku hali

subal Oyuncusunun Bahçe sergisi

Tüm bahçeler 10 puan hanımlar........
Bende küçük bahçıvan oldum kızlar...Gülesim geliyor ya....Aynaya bakınca kendimi biraz büyükçe bahçıvan olarak görüyorum.Hacim olarak yani.....:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…