Bahvanlar Diyar Paylam alan

kızlar bütün görevler herkese aynı sıraylamı geliyo eğerd öyleyse 3000 domates görevinden sonra ne geliyo acaba bilen varmı

tabiki oluyor ben aynı seviyede 3 görev bitirdim

şunu mu diyosun canım bı sevıeyde bı görev gelmıyor bıkaç görevdenk gelebılıyor.bunu bılıyorumda ben elımde urun varsa diğer görevelrıde hemn yapabılıyorum dıye anladım dediğini

şunu mu diyosun canım bı sevıeyde bı görev gelmıyor bıkaç görevdenk gelebılıyor.bunu bılıyorumda ben elımde urun varsa diğer görevelrıde hemn yapabılıyorum dıye anladım dediğini

evet elinde ürünün varsa hemen yapıyorsun görevi ve 48 saat sonra yeni görev geliyor.onun içinde yeterli ürün varsa o görevide bitirebiliyorsun.aynı seviye içinde.

ayyy kızlar bahcem oy almıs,mutlak sız oylamıssınızdır opuyorumnanaktan ama ben bı gun oyladıysam ertesı gun olmuyo yaa,dun oyladım ama bugun tık yok oylanmıyooo

10 puan :ecrin_bebek:
kizlar ben agac koklerini bu gun bitirdim ama hicbirinin altindan para cikmadi normalde cikmasi gerekmiyor mu
subal Oyuncusunun Bahçe sergisi

eşim askerde canım:gitme: 81den itibaren plakaları sayıyoruz. Dün yazdığım için atarsa yani gün biterse 24 yazmıştım.Bugün 24 günümüz kaldıkaydirigubbakcemile2

selam kızlar
bahçemin yeni halini görün istedim tettemiz oldu maaşallah
caneylo Oyuncusunun Bahçe sergisi

10 ar puan hepinize kizlar..

loncaniz tekrar acilmis, güle güle kullanin..
aramiza yeni katilan arkadaslar var..basarilar dilerim...kaydirigubbakcemile2

asker yolu bekleyen arkadasim..az kalmis..sayili günü saya saya 24e indirmissiniz..rabbim sag salim kavustursun insallahturkbayragi

buda benim bahcem

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

bizim lonca kapandımı kızlar? ben üyeydim ama şimdi değil görünüyorum? k.kyı aradım ama bulamadım??

10 puan :lepi:

selam kızlar
bahçemin yeni halini görün istedim tettemiz oldu maaşallah
caneylo Oyuncusunun Bahçe sergisi
10 point

10 point

kokohantes Oyuncusunun Bahçe sergisi
10 point

Bahçemin son hali kızlar habire ıspanak ekiyorum bitmiyo mübarek görev ya:hulya:
10 point
hee ıspanakları görünce wayy anasını dedim paraya para demicek zengin karı olcek dedim :hulya:
ama görev hee.. bu görev başıma gelmesin yahuu.. şimdiden 3000 domatesi hazırlayım dedim ama fenalık geldi yani akannehir
10 puan :ecrin_bebek:
kizlar ben agac koklerini bu gun bitirdim ama hicbirinin altindan para cikmadi normalde cikmasi gerekmiyor mu
http://s2.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=9951920
10 point

10 point

iyi akşamlar kızlar...
gördüğüm tüm bahçeleri oyladım....
iyi geceleeerr

o zaman güle güle kullan 10 pointi ni canımopuyorumnanaktan

:roflol: alemsin kııızz
artistik patinaj turnuvalarında puanlama yapıyolardıya önceden one-tre-sıx point ten point :roflol: bu puanlamalarda da o görüntüler geliyo aklıma ondan bende point veriyom :) seninde bana point vermene sevindim. bahçeni koyda onuda pointleyim.. baya geriye gittim ama senin bahçeyi göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…