Bahvanlar Diyar Paylam alan

selam kızlar
bahçemin yeni halini görün istedim tettemiz oldu maaşallah
caneylo Oyuncusunun Bahçe sergisi

asker yolu bekleyen arkadasim..az kalmis..sayili günü saya saya 24e indirmissiniz..rabbim sag salim kavustursun insallahturkbayragi
buda benim bahcem

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

Çok teşekkür ederim canım.Allah'ın izniyle bitiriyoruz

Nerde bizde zenginlik bee daha 2000 tane ıspaak ekmem lazım gına geldi yeminle

10 puan kızlar loncadakiler de tamam

selam kızlar
bahçemin yeni halini görün istedim tettemiz oldu maaşallah
caneylo Oyuncusunun Bahçe sergisi

subal Oyuncusunun Bahçe sergisi

iyi geceler kizlar
bahcemin son hali
ispanak gorevimi yetistirmeye calisiyorum
kostebeklerdende kurtuldum sonunda

Kızlar bende yeni üye oldum.Burda gördüm ve çok hoşuma gitti.Sözleşme nasıl yapılıyo bi yardım lütfen:uhm:
Bu da benim bahçem oylarsanız sevinirim:)

radika Oyuncusunun Bahçe sergisi

gülüver Oyuncusunun Bahçe sergisi

iyi akşamlar kıslarrrrr
naberrrrrrrr
bu da benim bahçem

Topikte ve loncadaki tüm bahçeleri oyladım arkadaşlar......Hepinize bol hasatlar ve kazançlar diliyorum...

ya arkadaşlar ben bişe sormak istiyorum bahçem tertemiz oldu iki köstebek dışında şuan köstebekavcısıyım ama yabani otlar çıkıyo önlem al diye bi mesaj geldi bu otlar sadece bahçe boş kaldığında mı çıkıyo tekrar ?

iyi akşamlar kıslarrrrr
naberrrrrrrr
bu da benim bahçem
10 puan:lepi:

Seninki oylanmıyo canım

Çok saol canım.Allah'ın izniyle bitiyor:Saruboceq:

iyi akşamlar kıslarrrrr
naberrrrrrrr
bu da benim bahçem

kızlar bu alıntı yaptığım kişilerinkini oyladım bir iki arkadaş kaldı burdakilerden üstte bahçe linkleri var ama nedense oylayamadım etkin görünmüyodu oylama yeri sorun bendemi sizin puanlamadamı ben pek anlamıyorum kızlar ama yarın gene denerim:lepi:

Herkese iyi gecelerr kimse kalmamis hayirdir kizlar.??

BUMUYANI canim sana cokk tsk ederim ispanaklar için benimkiler oldu gezmede oldugumdan biraz vakit gecti ustunden ne zaman istersen yollarim sana geri...Yanliz bana izah et su sozlesmeyi gecen bir beceremedim hiç :))))

Lansor small gardener sen misin, ilahi ben de diyorum 3 serverda da bahçesi olan kimmiş acaba kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…