slm kızlar aksi apla sen ne tatili yapıyon ki böle baryam deil bişi deil :dilcikar:
bu arada ben artık anladım bu oyunun bana bi gıcığı var,
kaldırdıklarımın altından bişi çıkmadı
yetmedi köstebek üstüne köstebek gönderdiler
lonca kurdum kapattılar coinlerim gitti
şimdi de her yeri yabani ot sarmış
ay bayılıciğim akannehir akannehir akannehir
hakket yaw ....var bu oyunla senin aranda kötü bir elektrik ama biz elele verip barıştıracaz seni oyunlakaydirigubbakcemile2
sizde olmasanız bırakçam zate naniknanik
simdi söle oluyo sabah erken kalkman gerekmiyo, ögleyin 12 ye kadar uyuyosunmirmirmirmirtatil mi o ne:uhm: nasıl birşeydir oCADIARZU en azından keyifli olanı nasıldı hiç hatırlamıyorum valla:sinifsinif: 2009 un nerdeyse yarısı evde yatarak geçti ama gerçekten yatarak yani.... keyifsiz olanından yani:umursamaz: o yüzden çalışmak gibisi var mı beee:hulya:
hem sen neredesin ki dışarıda kar yağıyor??????
benimde server 2 de 3 kere cikti 3 de her kütügü umutla kaldirdim bi halt cikmadi :sm_confused:slm kızlar aksi apla sen ne tatili yapıyon ki böle baryam deil bişi deil :dilcikar:
bu arada ben artık anladım bu oyunun bana bi gıcığı var,
kaldırdıklarımın altından bişi çıkmadı
yetmedi köstebek üstüne köstebek gönderdiler
lonca kurdum kapattılar coinlerim gitti
şimdi de her yeri yabani ot sarmış
ay bayılıciğim akannehir akannehir akannehir
ana sen birakirsan kimden tohumluk isteriz-tatlicadiarzu-sizde olmasanız bırakçam zate naniknanik
gene gel tatlım ben seni misafir ederimŞeniz
Oy kiyamam kiz Allah sag salim kavusudrsun:teselli:
hayirli teskereleropuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar bende oynamaya başladım server 3 teyim ve bezelye sayıcısıyım ve nickim blackeyes ama daha pek anladığım söylenemez.
a.s.selam,iyi akşamlar kızlar.bende server 2 deyim.kullanıcı adım burfur. patates soyucusuyum.sizlerin kurduğu bir loca var mı?eğer varsa üye olmak isterim.kaydirigubbakcemile5hepinize iyi eğlenceler,sevgiler...opuyorumnanaktan
evet var canım loncamızın adıda kadınlar kulubü.senide oraya beklerizopuyorumnanaktan
bende pazarla kıyaslayıp fiyat eğer uygun geliyorsa paramızı dışarıya göndermeyelim diyorum mesela ben pazara ürünümü hep o anki en düşük fiyattan koyarım hemen satılsın diye öyle çok bekleyemem ben sıra gelsinde satılsın diye.ablacım mesaj atmışsın ürünleri kendi içimzde alalım diyede fiyatlar pazara göre biraz fazlaydı sankiii
tamamdır canım.üyelik başvurusunu yaptım.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bu arada geçen mesajlardaki tüm bahçelere on puan verdim.)
sağolsunlar lansor ve ustun arkadasımızn sayesınde sogan domates görevımı bitiridm şimdi patates ekıyorum gelınce hazır olsun :)
sogan yoktu elımde beklemk zorunda kaldı.lansor görevkralı oluyormus bıde o ne oluyorki bilğin varmı
görev kralı bulunduğun seviyede en çok görevi tamamlayan oluyor tatlım.görevler 48 saatte bir geliyor ya seviyeyi tamamlamadan birkaç görev tamamlayabiliyorsun her seviyeninde bir görev kralı oluyor o yüzden:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?