Bahvanlar Diyar Paylam alan

Merhaba arkadaşlar..
Lonca açılmış ne güzel...
ışte bugün ki bahçem..;

duygusal34 Oyuncusunun Bahçe sergisi

iyi aksamlar hanimlar..
hepinize 10 puan verdim..

ben su an 5. görevimle ugrasiyorum..
buda bahcem

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

bartuarda Oyuncusunun Bahçe sergisi
oyuna yeni başladım ama ancak bu kadar oldu
puanlarınız bekliyorum kızlar

10 puan :ecrin_bebek:
kizlar ben agac koklerini bu gun bitirdim ama hicbirinin altindan para cikmadi normalde cikmasi gerekmiyor mu
http://s2.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=9951920

kızlar bana tohumluk patlıcan ve kabak gönderebilr misiniz....2 şer tane...fiyatı siz belirleyin....pazardan almayayım...

qvert ve minoş bahçenizi oyladım 10 puan....

Son düzenleme:
selam kızlar gördüğüm bütün bahçeleri oyladım

Kaç gündür giremiyodum bugün bi baktım hiçbir loncaya üye değilsiniz diyo nedenki:uhm:

selam kızlar gördüğüm bütün bahçeleri oyladım

Kaç gündür giremiyodum bugün bi baktım hiçbir loncaya üye değilsiniz diyo nedenki:uhm:
çünkü seninde kayıtlı olduğun k.k loncasını sildi admimler ama biz tekrardan geri açtık.şimdi tekrar başvurursan yine girebilirsin canım

eşim askerde canım:gitme: 81den itibaren plakaları sayıyoruz. Dün yazdığım için atarsa yani gün biterse 24 yazmıştım.Bugün 24 günümüz kaldıkaydirigubbakcemile2

hııııııı:hulya: çoğu gitmiş azı kalmış canım.allah kavuştursun sizi.eşim erzincanlıdır da benim. dur bakalım bizimkinin memleketi ile ilgili neler oluyor dediydimkaydirigubbakcemile2

hııııııı:hulya: çoğu gitmiş azı kalmış canım.allah kavuştursun sizi.eşim erzincanlıdır da benim. dur bakalım bizimkinin memleketi ile ilgili neler oluyor dediydimkaydirigubbakcemile2

Eşinin memlekete misafir olduk yani bugün? hihoyyytSenin profilde çanakkale yazıyor.Ben 5 yıl çanakkalede kaldım aşık olduğum tek şehir orası birden özledim bemafoldumben

eşim askerde canım:gitme: 81den itibaren plakaları sayıyoruz. Dün yazdığım için atarsa yani gün biterse 24 yazmıştım.Bugün 24 günümüz kaldıkaydirigubbakcemile2
Oy kiyamam kiz Allah sag salim kavusudrsun:teselli:
hayirli teskereleropuyorumnanaktan
bizde keyifler süper aplam.mesai bitmiş eve gelmişiz şööööyle bacakları uzatıp yakmışım cigaramı....
o tarafta keyifler nasılopuyorumnanaktan

oh ne güzel,
bizim keyiflerde iyi, tatilin ilk haftasini bitirmek üzereyim
kaliyo 2 hafta
disarisi karli, soguk ben evde oyun basinda,gamyoncuiremsu
hergün calismam gerekmiyo( simdilik tabi)kaydirigubbakcemile2
daha ne olsunzemuszemus süperim süper:lepi:
darisi basiniza:Saruboceq:

tatil mi o ne:uhm: nasıl birşeydir oCADIARZU en azından keyifli olanı nasıldı hiç hatırlamıyorum valla:sinifsinif: 2009 un nerdeyse yarısı evde yatarak geçti ama gerçekten yatarak yani.... keyifsiz olanından yani:umursamaz: o yüzden çalışmak gibisi var mı beee:hulya:

hem sen neredesin ki dışarıda kar yağıyor??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…