• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

Merhaba arkadaşlar..
Lonca açılmış ne güzel...
ışte bugün ki bahçem..;

duygusal34 Oyuncusunun Bahçe sergisi

iyi aksamlar hanimlar..
hepinize 10 puan verdim..

ben su an 5. görevimle ugrasiyorum..
buda bahcem

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

demek dün benı yakaladın ha-tatlicadiarzu-
ondan bulamadın sen bugün locayınaniknanik
eh yaslşandın artık sende yav:hulya:
nıce senelere aşkitom herşey gönlünce olsun Şeniz:asigimopuyorumnanaktana.s.:

liyana Oyuncusunun Bahçe sergisi

liyana Oyuncusunun Bahçe sergisi

ya sekılı düzgün yapamadın gözlem görmedı-tatlicadiarzu-

bartuarda Oyuncusunun Bahçe sergisi
oyuna yeni başladım ama ancak bu kadar oldu
puanlarınız bekliyorum kızlar

10 puan :ecrin_bebek:
kizlar ben agac koklerini bu gun bitirdim ama hicbirinin altindan para cikmadi normalde cikmasi gerekmiyor mu
http://s2.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=9951920

kızlar bana tohumluk patlıcan ve kabak gönderebilr misiniz....2 şer tane...fiyatı siz belirleyin....pazardan almayayım...

qvert ve minoş bahçenizi oyladım 10 puan....

Son düzenleme:
selam kızlar gördüğüm bütün bahçeleri oyladım

Kaç gündür giremiyodum bugün bi baktım hiçbir loncaya üye değilsiniz diyo nedenki:uhm:

selam kızlar gördüğüm bütün bahçeleri oyladım

Kaç gündür giremiyodum bugün bi baktım hiçbir loncaya üye değilsiniz diyo nedenki:uhm:
çünkü seninde kayıtlı olduğun k.k loncasını sildi admimler ama biz tekrardan geri açtık.şimdi tekrar başvurursan yine girebilirsin canım

eşim askerde canım:gitme: 81den itibaren plakaları sayıyoruz. Dün yazdığım için atarsa yani gün biterse 24 yazmıştım.Bugün 24 günümüz kaldıkaydirigubbakcemile2

hııııııı:hulya: çoğu gitmiş azı kalmış canım.allah kavuştursun sizi.eşim erzincanlıdır da benim. dur bakalım bizimkinin memleketi ile ilgili neler oluyor dediydimkaydirigubbakcemile2

hııııııı:hulya: çoğu gitmiş azı kalmış canım.allah kavuştursun sizi.eşim erzincanlıdır da benim. dur bakalım bizimkinin memleketi ile ilgili neler oluyor dediydimkaydirigubbakcemile2

Eşinin memlekete misafir olduk yani bugün? hihoyyytSenin profilde çanakkale yazıyor.Ben 5 yıl çanakkalede kaldım aşık olduğum tek şehir orası birden özledim bemafoldumben

eşim askerde canım:gitme: 81den itibaren plakaları sayıyoruz. Dün yazdığım için atarsa yani gün biterse 24 yazmıştım.Bugün 24 günümüz kaldıkaydirigubbakcemile2
Oy kiyamam kiz Allah sag salim kavusudrsun:teselli:
hayirli teskereleropuyorumnanaktan
bizde keyifler süper aplam.mesai bitmiş eve gelmişiz şööööyle bacakları uzatıp :delphin: yakmışım cigaramı....
o tarafta keyifler nasılopuyorumnanaktan

oh ne güzel,
bizim keyiflerde iyi, tatilin ilk haftasini bitirmek üzereyim:delphin:
kaliyo 2 hafta
disarisi karli, soguk ben evde oyun basinda,gamyoncuiremsu
hergün calismam gerekmiyo( simdilik tabi)kaydirigubbakcemile2
daha ne olsunzemuszemus süperim süper:lepi:
darisi basiniza:Saruboceq:

Oy kiyamam kiz Allah sag salim kavusudrsun:teselli:
hayirli teskereleropuyorumnanaktan

oh ne güzel,
bizim keyiflerde iyi, tatilin ilk haftasini bitirmek üzereyim:delphin:
kaliyo 2 hafta
disarisi karli, soguk ben evde oyun basinda,gamyoncuiremsu
hergün calismam gerekmiyo( simdilik tabi)kaydirigubbakcemile2
daha ne olsunzemuszemus süperim süper:lepi:
darisi basiniza:Saruboceq:

tatil mi o ne:uhm: nasıl birşeydir oCADIARZU en azından keyifli olanı nasıldı hiç hatırlamıyorum valla:sinifsinif: 2009 un nerdeyse yarısı evde yatarak geçti ama gerçekten yatarak yani.... keyifsiz olanından yani:umursamaz: o yüzden çalışmak gibisi var mı beee:hulya:

hem sen neredesin ki dışarıda kar yağıyor??????

Back
X