sebzeyle ugrascaz yani..
raf alamiyoruz.. 30 coin 10000 kL lazim..bahce acamiyoruz 90000 kL lazim.. lazim olmaya lazimda..müsteri öldü parasina satin aliyor..pazarada hergün hergün cikilmiyorki kardesim
malesef ve o 30 coin her ay lazım yani bir ay vermedin verene kadar da rafına el koyuyorlar....
malesef ve o 30 coin her ay lazım yani bir ay vermedin verene kadar da rafına el koyuyorlar....
Anaaa ben bunu bilmiyodum resmen soyuyorlar adamı bahçeyi bırak raf bile hayal oldu be
yok devenin nali:1shok:
aha bu yorumun altina imzami atiyorum :gitme:
sitenin forumuna şöyle bir göz attım bugün de oradan biliyorum...
Şu kasamda duran 3 kuruş para gözüme battı kalktım 2 coin aldım ne işime yarıcakki benim raf için yatık altı mı yapsam ki:hulya:
her ay 30 coin.. ben göze alamam galiba..helal olsun kaydirigubbakcemile5
ya daha benim de bir şeyi göze almışlığım yok yastık altı yapsam mı diye düşündüm bi an
Ama forumda coin için altın diyolar valla 300 kl'ye bozduruyomuşsun gerçek parayla alınanıdır belki de neyse işe yaramazsa satarım artık anca ekip biçerim napalım para olursa 2 bahçeyi açarız
altin deyipde aklimi celme dur cokacimcoook
İyi geceler bahçıvanlar sabah gerçek hayattaki iş var malesef:gitme:
İyi geceler bahçıvanlar sabah gerçek hayattaki iş var malesef:gitme:
valla bi araştır istersen forumda öyle okudum eger öyleyse zengin olduk demektir:lepi:
kokohantes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Bu da benim bahçemkaydirigubbakcemile2
Ya arkadaşlar ikinci bahçeyi açınca noluyo yani en başından mı başlıyo otlar kütükler köstebeklerle mi uğraşıyoruz yine? Ne faydası var
kokohantes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Bu da benim bahçemkaydirigubbakcemile2
Ya arkadaşlar ikinci bahçeyi açınca noluyo yani en başından mı başlıyo otlar kütükler köstebeklerle mi uğraşıyoruz yine? Ne faydası var
arkadaşlr palmıye sevıyesıne gelınce almayın palmıye boşuna yer kaplıyor raf kaplıyorsatamıyosunzda ole bekliyor..benım bi urunum eksık ektım tarlaya olunca napcm bılmıyorum .müşteri isterse pazrdan alırım dedımama onun içinde raf istior napcaz siz ne düşünüyosunz bukonuda
süpermiş o zaman daha fazla ürün daha fazla para demekzemuszemus
Ama tabi onun için para lazm benim daha 4,500,00 civarı bi param var bütün ürünlerimi satsam o kadar parayı toplayamamCADIARZU neyse beklicez artık
arkadaşlr palmıye sevıyesıne gelınce almayın palmıye boşuna yer kaplıyor raf kaplıyorsatamıyosunzda ole bekliyor..benım bi urunum eksık ektım tarlaya olunca napcm bılmıyorum .müşteri isterse pazrdan alırım dedımama onun içinde raf istior napcaz siz ne düşünüyosunz bukonuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?