Bahvanlar Diyar Paylam alan

merhabalar....
elmas67 Oyuncusunun Bahçe sergisi

canım aynı şey bana da olmuştu bir kere,ben de şifremmi çalındı diye korkmuştum,bilgisayarı kapatıp açınca tekrar denedim,açıldı,sen de öyle yap bi...
olur inşallah...
olmazsa bahçıvanlar diyarının forumu var bir göz at belki işine yarayacak birşeyler bulursun...

selam bahçıvanlar napıosunuz bakem..
cumartesi günü seviyem yükseldi..
kabak ve patlıcan dikiom...

iyiyiyiz reçber kardeş ne yapalım ekip duruyoz işte.hadi bakem bu seviyeyide hemencek geçte yaban mersiniylen ahududuları ek tarlana

bekliom lansorum yaaaa..
nezaman geçiceem daa çok var..
bi tarla alamıom zaten nekadar para isytiolar yaaa..
ben o parayı biriktirememki..
üstelik rafımdaki yerde daralıo..
bide rafmı alcam ben...
:bbo::bbo:

ben raf işini şimdilik havuç marul salatalık ve çileği tamamen sıfırlayarak hallettim canımcım da bir iki seviye sonra artık mecbur 30 coinse premium olup bice üstüne 10.000 kl verip yeni rafı açacaz artıkzati ne zaman güldüki biz çiftçilerin yüzükafamçokkarıştı

harbii yaaaa...
nezaman güldü dimi...
tüm emeklerim bi rafamı gidicek şinci..
1 coins kaç para hiçmi haberleri yok yaaaa...

susma sustukça sıra sana gelecek...

boykot edecem vallaaaaaaaaaaaa...

HALLETTİM CANIM SAĞOL opuyorumnanaktan

BEN BU SÖYLEDİKLERİNİZDEN HİÇ BİŞEY ANLAMIYORUM ÇOK YENİYİM DAHA :kedi:

merhaba kizlar
bol kazanclar hepimize
bahcelerinizi dun 12 den sonra oyladigim icin oylayamiyorum
yasemin senin bahceni oylayabildim sadece 10 puan canim
buda benim bahcem

subal Oyuncusunun Bahçe sergisi

KIZLAR BAHÇE NASIL OYLANIYOR ÇOK SORU SORUYORUM AMA KUSURABAKMAYIN :kedi:

premium üye nasil olunuyor peki?? coinmu alcaz??

demissin ya havuc marul salatalik cilek kaldirdim rafdan diye.. e müsteri istedimi?? yine alcan ekcen.. ??

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

premium üye nasil olunuyor peki?? coinmu alcaz??

demissin ya havuc marul salatalik cilek kaldirdim rafdan diye.. e müsteri istedimi?? yine alcan ekcen.. ??

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

evet canım ya kartınla yada pazardan coin satın alrak premium olunuyor.ben zaten alta gelen 10 müşterinin 9 unu boş yolluyorum pazara göre daha düşük fiyat veriyorlar.eee o kalan 1 müşteriyide boş gönderirim artıkgamyoncuiremsu

rütbemiz yükseldikce sIkIntilarda cogaliyor demekki kafamçokkarıştı
bide ben bakayim su pazara.. 3 kurus pararm var.. ikinci tarlayi acmadan coin bakicaz.. belki ucuzdan bisey düsürürüm
turkbayragi

sonrası canım bu 600kl lik coinslerden 30 tane alman gerekiyorki premium olabilesin.hadi oldun premium diyelim elinde paran kaldıysa rafın tamamen dolduğunda ver 10.000 kl yi verelim 2. rafı diyecekler sanakafamçokkarıştı heee sen benim rafta gözüm yok ben o rafı boşaltır boşaltır doldururum bana ikinci bahçe lazım diyorsan onun için premium olma şartı yok ver 90.000 kl yi al yeni cici tarlayı.vereliniortak

öfffff öfffff biri boykot edecem diyordu burda bende arkandan geliom canım çifti kardeşimmm:hulya:

kisacasi ölme essegim ölme..yaz gelsin yonca ekicem sulicam toplicam diyosun..

kar yagiyor burda..benim essek cok bekler
delikafadulden

kisacasi ölme essegim ölme..yaz gelsin yonca ekicem sulicam toplicam diyosun..

kar yagiyor burda..benim essek cok bekler
delikafadulden
te te aynen öyle kızçem:hulya:

ben dedim lansor..
kimse anlamıo çiftçinn halinden...
ya valla kardeş ya ,atalım kendimizi sokaklara dayanalım esnaf odalarının ziraat odalarının kapısına yoksam olmiycek bu iş böyle kötükedihüso

10 puan canımopuyorumnanaktan server 1 de de loncamız var artık sende gelsenedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…