• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

sebzeyle ugrascaz yani..
raf alamiyoruz.. 30 coin 10000 kL lazim..bahce acamiyoruz 90000 kL lazim.. lazim olmaya lazimda..müsteri öldü parasina satin aliyor..pazarada hergün hergün cikilmiyorki kardesim
:delphin:

malesef ve o 30 coin her ay lazım yani bir ay vermedin verene kadar da rafına el koyuyorlar....

Şu kasamda duran 3 kuruş para gözüme battı kalktım 2 coin aldım ne işime yarıcakki benim raf için yatık altı mı yapsam ki:hulya:

her ay 30 coin.. ben göze alamam galiba..helal olsun
kaydirigubbakcemile5

ya daha benim de bir şeyi göze almışlığım yok yastık altı yapsam mı diye düşündüm bi an
Ama forumda coin için altın diyolar valla 300 kl'ye bozduruyomuşsun gerçek parayla alınanıdır belki de neyse işe yaramazsa satarım artık anca ekip biçerim napalım para olursa 2 bahçeyi açarızkaydirigubbakcemile4

ya daha benim de bir şeyi göze almışlığım yok yastık altı yapsam mı diye düşündüm bi an
Ama forumda coin için altın diyolar valla 300 kl'ye bozduruyomuşsun gerçek parayla alınanıdır belki de neyse işe yaramazsa satarım artık anca ekip biçerim napalım para olursa 2 bahçeyi açarızkaydirigubbakcemile4

altin deyipde aklimi celme dur
cokacimcoook

arkadaşlr palmıye sevıyesıne gelınce almayın palmıye boşuna yer kaplıyor raf kaplıyorsatamıyosunzda ole bekliyor..benım bi urunum eksık ektım tarlaya olunca napcm bılmıyorum .müşteri isterse pazrdan alırım dedımama onun içinde raf istior napcaz siz ne düşünüyosunz bukonuda

arkadaşlr palmıye sevıyesıne gelınce almayın palmıye boşuna yer kaplıyor raf kaplıyorsatamıyosunzda ole bekliyor..benım bi urunum eksık ektım tarlaya olunca napcm bılmıyorum .müşteri isterse pazrdan alırım dedımama onun içinde raf istior napcaz siz ne düşünüyosunz bukonuda

palmiyelerini pazarda satisa cikarsan??
müsteri bekleyene kadar elden cikar rafda yer acmis olurdun??

süpermiş o zaman daha fazla ürün daha fazla para demekzemuszemus
Ama tabi onun için para lazm benim daha 4,500,00 civarı bi param var bütün ürünlerimi satsam o kadar parayı toplayamamCADIARZU neyse beklicez artık

benım 10bin oldu param elımdkeı tum urunlerı satsam 80 bin yapabilirmiyimki.
ama pazra çıkarsam komısyon istiyor bı mıktar para komuşyona gıtcek boşuna. bakalım gunde 4 müşteriden 4*250 desem gunde 1000 puandan 10gunde 10 bın oluranca dimi yanlışmı hesaplıyorum

pazara çıkmıyorlar ki.sadece loncanın dünya harrikasına bağış yaparak kurtuluyorsun onlardan.puan getirisinden başka hiçbir işe yaramıyorlar

palmiyeyi loncaya dünya harikasına bağışlasana..

Son düzenleme:
Back
X