Bahvanlar Diyar Paylam alan

canım aynı şey bana da olmuştu bir kere,ben de şifremmi çalındı diye korkmuştum,bilgisayarı kapatıp açınca tekrar denedim,açıldı,sen de öyle yap bi...
olur inşallah...
olmazsa bahçıvanlar diyarının forumu var bir göz at belki işine yarayacak birşeyler bulursun...
[/QUOTE]

merhaba kizlar
bol kazanclar hepimize
bahcelerinizi dun 12 den sonra oyladigim icin oylayamiyorum
yasemin senin bahceni oylayabildim sadece 10 puan canim
buda benim bahcem

subal Oyuncusunun Bahçe sergisi

premium üye nasil olunuyor peki?? coinmu alcaz??

demissin ya havuc marul salatalik cilek kaldirdim rafdan diye.. e müsteri istedimi?? yine alcan ekcen.. ??

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

Güzel bahçelerinizi oyladım hanımlar......
Tüm loncayı dün gece yarısından sonra oyladığım için bugün oylayamadım.
Hepinize kolay gelsin....

10 puan canımopuyorumnanaktan server 1 de de loncamız var artık sende gelsenedelikafadulden

oylamalar için çok teşekkürler....hangi lonca canım ya.... ...ben birine kayıtlıyım ama iptal edebilirim mi acaba....

gördüğüm bahçeleri oyluyorum kızlar...

Son düzenleme:
evet iptal ediliyor istersen.loncaya girdiğinde en üstte (sineğin altında) üyeliği bitir var ona basıyorsun ve çıkıyorsun.bizim loncanın adı da kadınlar kulubü canım.ben kurdummmm

başvurumu gönderdim canım.....oleyyy....loncadan herkese puanımı verdim....

Son düzenleme:

caneylo Oyuncusunun Bahçe sergisi
buda benim bahçem kızlar en son ağaç kökünü dün kaldırdım çok şükür bitti hepsi:))

premium üye nasil olunuyor peki?? coinmu alcaz??

demissin ya havuc marul salatalik cilek kaldirdim rafdan diye.. e müsteri istedimi?? yine alcan ekcen.. ??

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

10 puan hanımlar loncadaki herkesin de oylamaları tamamdır

bende burada gördüğüm tüm bahçelere 10 ar puan vermek için açıyorum gerçi birçoğunu loncadan oylamış oluyorum ama bazen hiçbir loncaya dahil olmayan bazı arkadaşlarımız cıkıyor onlarıda buradan 10 ar puan vermiş oluyoruz

forumda okuduğum kadarıyla tertemiz bir bahçe açılıyormuş.her iki bahçeninde hasılatı tek kasada toplanıyor yaniii iyi birşey sanırsam:hulya:

bahçen tertemiz canım 10 puan... evet 2. bahçeyi alınca da yine ilki gibi temizlemekle uğraşacaksın ama o bahçenin müşterileri de ayrı böyle de bir avantajı var yani...

forumda okuduğum kadarıyla tertemiz bir bahçe açılıyormuş.her iki bahçeninde hasılatı tek kasada toplanıyor yaniii iyi birşey sanırsam:hulya:

süpermiş o zaman daha fazla ürün daha fazla para demekzemuszemus
Ama tabi onun için para lazm benim daha 4,500,00 civarı bi param var bütün ürünlerimi satsam o kadar parayı toplayamamCADIARZU neyse beklicez artık

bahçen tertemiz canım 10 puan... evet 2. bahçeyi alınca da yine ilki gibi temizlemekle uğraşacaksın ama o bahçenin müşterileri de ayrı böyle de bir avantajı var yani...

Çok saol canım
Lansor17'nin dediği daha süperdi temiz bahçe aynı kasazemuszemus
Şimdi seninkini okuyunca aklım karıştı zaten ben o parayı toplayana kadar ohoooo neler çıkar neler

masallah neresi fakir bahcenin..allah bereket versin :) 10 puan

hepinize on puan..hakikaten aramizda 2. tarlasi olan varmiki??

Çok saol canım
Lansor17'nin dediği daha süperdi temiz bahçe aynı kasazemuszemus
Şimdi seninkini okuyunca aklım karıştı zaten ben o parayı toplayana kadar ohoooo neler çıkar neler

canım kasan ve ürünler yani kavanozlar ortakmış ama bahçen ilk oyuna başladığın gibi otlu taşlı falanmış
ben de bahçıvanlar diyarının forumunda okudum...

ben den de sana 10 puan ...
sanmam 2. bahçeyi satın alan olsun,çok pahalı yaaa.....

sebzeyle ugrascaz yani..
raf alamiyoruz.. 30 coin 10000 kL lazim..bahce acamiyoruz 90000 kL lazim.. lazim olmaya lazimda..müsteri öldü parasina satin aliyor..pazarada hergün hergün cikilmiyorki kardesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…