Bahvanlar Diyar Paylam alan

Aa benım kavanozlarımda dolmuŞ oyuzden alamıyorum .palmıye alcktım deponuz dolumu ne dedı Şımdı anladım :))

mrb arkadaşlar....
ben bişey sorcaktım bu premium hizmet te paramı yatırıcaz napıcaz anlamadım ben nasıl olunuo :uhm:

bende şimdi görüp üye oldum ama napıcağımı anlayamadım ya marulları ektim sonra tıopladım ee nolcak şimdi akannehir

bende şimdi görüp üye oldum ama napıcağımı anlayamadım ya marulları ektim sonra tıopladım ee nolcak şimdi akannehir

hoşgeldin gülin.seviye atlayana kadar marul ve havuç dikeceksin ve onları alta gelen müşterilere veya pazara satacaksın.seviye atlayınca yeni ürünler eklenecek ekebilmen için onlarıda pazardan satın alıp ekeceksin ve bu böyle sürüp gidecekopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım teşekkür ederim umarım yapabilirim :kedi:

altta bitane kız var sanırım müşteri kaydirigubbakcemile3 tıklayınca ürünleri sat hayır ya da sonra seçeneği var evet butano yok nasıl satıcam ki

altta bitane kız var sanırım müşteri kaydirigubbakcemile3 tıklayınca ürünleri sat hayır ya da sonra seçeneği var evet butano yok nasıl satıcam ki

elinde yeterli ürün yoktur sonraya bas yeterli ürün olunca evet çıkar...
müşteriler çok sabırlılar benim 2 tanesi 2 gündür bekliyor...
kaydirigubbakcemile3

elinde yeterli ürün yoktur sonraya bas yeterli ürün olunca evet çıkar...
müşteriler çok sabırlılar benim 2 tanesi 2 gündür bekliyor...
kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim bakalım benim ki ne kadar beklicek kaydirigubbakcemile3

vavv:1shok: 10 10 10 :enbuyukkk:
düzensız halımı bu bahcelerınınyasakkelime 10 10 10 :enbuyukkk:
premium üyeysen eğer 10.000 kl ye yeni raf alabiliyorsun yada benim gibi marulu havucu ve salatalığı komple satıp onların kavonozlarından kurtulursun canım
nası yanı sımdı sen müsterı gelınce nasıl yapıyosun ve nereye üyeysen 10 000 kl ye yenı raf alıyosun:uhm:

aaa ben burayı nasıl görmemişimmm akannehir
ben de bu oyunu oynuyorum bayadır.çok zevkli kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar.ben dün gece üye oldum oynamaya başladım ektim biçtim falan bu sabah işe geldim oyunu açıyım dedim şifre yanlış diyo şifremi unuttuma tıklayım e-posta adresimi giriyorum bu adrese kayıtlı oyuncu yok diyo noldu şimdi yaa anlamadım hiç bişey :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…