ArkadaŞlar ben 2. Serverdeyım bartuarda İsİmde
20 üründe...
Aa benım kavanozlarımda dolmuŞ oyuzden alamıyorum .palmıye alcktım deponuz dolumu ne dedı Şİmdİ anladım :))
o toplu mesajları sadece başkan ve yard. atabiliyor canım.ama oradaki tüm kişileri kontaklarına eklersen istediğin kişiye çabucak mesaj atabiliyorsun tatlım
bende şimdi görüp üye oldum ama napıcağımı anlayamadım ya marulları ektim sonra tıopladım ee nolcak şimdi akannehir
hoşgeldin gülin.seviye atlayana kadar marul ve havuç dikeceksin ve onları alta gelen müşterilere veya pazara satacaksın.seviye atlayınca yeni ürünler eklenecek ekebilmen için onlarıda pazardan satın alıp ekeceksin ve bu böyle sürüp gidecekopuyorumnanaktan
altta bitane kız var sanırım müşteri kaydirigubbakcemile3 tıklayınca ürünleri sat hayır ya da sonra seçeneği var evet butano yok nasıl satıcam ki
elinde yeterli ürün yoktur sonraya bas yeterli ürün olunca evet çıkar...
müşteriler çok sabırlılar benim 2 tanesi 2 gündür bekliyor...kaydirigubbakcemile3
vavv:1shok: 10 10 10 :enbuyukkk:LLink: lansor17 Oyuncusunun Bahçe sergisi
ink: lansor17 Oyuncusunun Bahçe sergisi
Link: lansor17 Oyuncusunun Bahçe sergisi
işte bahçelerim kızlar....
düzensız halımı bu bahcelerınınyasakkelime 10 10 10 :enbuyukkk:Link: http://s3.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=10051296
Link: http://s3.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=10051296
Bu guzel gorunmuyor cunki goreve hazirlik olsun diye bol bol patates ektim yerimseniben yerimseniben
Bunlarda benim bahcelerim
nası yanı sımdı sen müsterı gelınce nasıl yapıyosun ve nereye üyeysen 10 000 kl ye yenı raf alıyosun:uhm:premium üyeysen eğer 10.000 kl ye yeni raf alabiliyorsun yada benim gibi marulu havucu ve salatalığı komple satıp onların kavonozlarından kurtulursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?