• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

merhaba kızlar
dün gece 12den sonra bahcelerinizi oyladıgım için bugun oylayamıyorum
bende tüm kütükleride kaldırdım tertemız bahcem
hihoyyyt

kizlar hepinize 10 puan
ya su musteriler niye dusuk para teklif ediyorlar
siz ne yapiyorsunuz oyle olunca

buda benim bahcem kizlar kutuklerden kurtulamadim henuz

subal Oyuncusunun Bahçe sergisi

bende seni oyladım canım çok aşırı düşükse yolluyorum gidiyo:)
200 sarmısak istiyo 50 kl ye vermedim tabiki yolladım pazara git bak verdiği parayla arada çok fark varsa gönder gitsin daha doğrusu ben böyle yapıyorum doğrumu yapıyorum bilemiycemkaydirigubbakcemile3

bu oyuna üye oldum ama nasıl oynanacağını anlayamadım yaa havuç ve marul var ektim, havuç kavanozunda 2 tane kaldı onları ekmeyi başaramadım, suladım alışverişe çıktım ama alışveriş yapamadım

ya arkdaşlar sordum geçen gün cevap veren olmamış oyun içinde ouan verebiliyoz mu yoksa sadece burdan mı bi anlatın lütfeen

ya arkdaşlar sordum geçen gün cevap veren olmamış oyun içinde ouan verebiliyoz mu yoksa sadece burdan mı bi anlatın lütfeen

canım buradaki bahçelerini gösteren arkadaşlara server farkı gözetmeden hepsine oy verebiliyorsun ve hepsinden oy alabiliuyorsun.oyun içindeyse loncana girip loncadaki üyeler kısmından yanlarındaki göz işareti olan herkezin bahçesine oy veriyorsun.hatta oyunu ilk açtığında loncaya girip ilk olarak o işi yaparsan sonra aklına takılı kalmıyor ben öyle yapıyorum

canım buradaki bahçelerini gösteren arkadaşlara server farkı gözetmeden hepsine oy verebiliyorsun ve hepsinden oy alabiliuyorsun.oyun içindeyse loncana girip loncadaki üyeler kısmından yanlarındaki göz işareti olan herkezin bahçesine oy veriyorsun.hatta oyunu ilk açtığında loncaya girip ilk olarak o işi yaparsan sonra aklına takılı kalmıyor ben öyle yapıyorum
Hehee ıyıkı yazmıssın arkadasım bende sapsal sapsal her linke tıklayıp alttaki yıldızların hepsini ısaretleyip oyladım sanıyodum oysa benim daha loncam falan yok 13.000 puandayım rezil oldum ya bide herkese oyladım kızlar sizi diyorum yaasırnaşık şey

bu oyuna üye oldum ama nasıl oynanacağını anlayamadım yaa havuç ve marul var ektim, havuç kavanozunda 2 tane kaldı onları ekmeyi başaramadım, suladım alışverişe çıktım ama alışveriş yapamadım

oyun da bazen takılma oluyor,sayfanı f5 ıle yanile tohum ekememe sorunun duzelir,ozaman dikersin.pazardan alısveris ıcın paran var mıydı acaba dikkat ettin mi?Eger paran varsa ve tohum almak ıstıyosan pazar yerini ılk actıgında tum teklifler cıkıyo zaten,ek olarak ali baba dan da tohum alabiliyosun.Birde su var seviyenin disindaki urunlerı ekemıyosun,ıns birazcık yardım edebilmişimdir.

Kiz Allah iyiligini versin bende nasil oylaniyor bu hergun oylama diye bakinip duruyorum..Hepimizi kayettinde ordan yapiyorsun sandim meger buymus yolu....Ben ugras ugras dur canim çikti....a.s. a.s.

Bu sayfadaki herkesin bahcesine 10 puan verdim... ;)

Hehee ıyıkı yazmıssın arkadasım bende sapsal sapsal her linke tıklayıp alttaki yıldızların hepsini ısaretleyip oyladım sanıyodum oysa benim daha loncam falan yok 13.000 puandayım rezil oldum ya bide herkese oyladım kızlar sizi diyorum yaasırnaşık şey

burda gösterilen bahçeleri oyluyorsun zaten canım.yani yine oyladım diyebilirsin.loncaya girdikten sonra oradakilerin bahçelerini burada sergilemeden de oylayabilirsina.s.

Back
X