Bahvanlar Diyar Paylam alan

katıldım son dakikalar, haberin yoksa katıl diye şeettim.
niye beğenmesinler canım ya, herkes kendince bişeyler alcak.
gerçi başlarda ben de istemiyodum, oraya masraf yapcağıma kendime hediye alırım diyodum ama sonradan fikir değiştirdim. heyecan oldu.
Zaten alacağım tek hediye de burdan olur, bizde koca yok sevgili yok, kim alcak hediyeyi. Bununla avuncaz işte :icecream:

bende çekilişteyimmmm:lepi:

AzÖnce Çılek sattım sÖzleŞmeyle ve ustuen musterı geldı Çılek ıstedı sıstem ıyı ÇalıŞıyor Çılek sattıgımı bıldı mÜsŞterıde Çılek ısrtedı allahtan elımde vardı daha

AzÖnce Çİlek sattım sÖzleŞmeyle ve ustuen musterı geldı Çİlek İstedİ sİstem İyİ ÇalıŞıyor Çİlek sattıgımı bİldİ mÜsŞterİde Çılek İsrtedİ allahtan elımde vardı daha

iyi elinde varmis ben bekliyorum aynisafayla sogan ispanak yetissinde saticam gecenin 4 unde biter ancak :KK43:(

bende 2. müşterimi az önce yolladım ama ne verdim hiç hatırlamıyorum valla.bir yılbaşı çekilişini takip et bir bahçeyi takip et.ucuzamı verdim pahalıyamı verdim hiç bakamadım evet dedim mutlu mesut gitti müşteri:)

2. serverdayım
lansor ben de aynı durumdayım bi oraya bak bi bu tarafa, karıştı.. müşteri geldiğinde fiyatı sen belirleyebiliyo musun ki bakmadım hiç demişsin?

2. serverdayım
lansor ben de aynı durumdayım bi oraya bak bi bu tarafa, karıştı.. müşteri geldiğinde fiyatı sen belirleyebiliyo musun ki bakmadım hiç demişsin?

müşteri bazen pazarın çok altında bir fiyat veriyor o yüzden genelde önce bir pazara bakarım ben.ama bu sefer verdim gittikaydirigubbakcemile3 sende mutlaka pazarla kıyasla bence.

müşteri bazen pazarın çok altında bir fiyat veriyor o yüzden genelde önce bir pazara bakarım ben.ama bu sefer verdim gittikaydirigubbakcemile3 sende mutlaka pazarla kıyasla bence.

Aaaaaaa ben fiyatlara hiç bakmadan veriyorum gidiyor yaa !

1. serverde kimse yok galiba benden baska...

mutlaka pazarla karşılaştırın.bazen öyle düşük fiyatlar veriyorlar ki beni salakmı sandı bu müşteri dediğim oluyor

müşteri pazarın altında paar verınce egrımı cevırıyosunz ben hep kabul ediyorum müşteriyi

Bende hiç karsilastirmadim pazar yerindede herkes kafasina gore satiyor ama urunu? Bize gelen musteri toplam fiyat veriyor birde simdi kagit kalem onlarimi hesapliycaz tek tek?

uykum geldı artıkyaa ıspanakalrımda 15dakkası kaldı.şimdi toplasam 2saattlık bişi ekıcem namaza kalkınca toplarım dıyeama yoruldum artık beee

ben bir ara yapmıştım hesap ama şimdi ortalama ne nekadardan gidiyor pazarda biliyorum o yüzden kolay oluyor.zaten genelde 1-2 kalem birşey isteyen müşteriler düşük fiyat veriyorlar

uykum geldı artıkyaa ıspanakalrımda 15dakkası kaldı.şimdi toplasam 2saattlık bişi ekıcem namaza kalkınca toplarım dıyeama yoruldum artık beee

Bende simdi aynisafa ekmeyi bekledim ispanakla...Sabaha kadar olsun bari biraz uzun surenler...Cikicam cikicam derken sabah olacak valla...

ben bir ara yapmıştım hesap ama şimdi ortalama ne nekadardan gidiyor pazarda biliyorum o yüzden kolay oluyor.zaten genelde 1-2 kalem birşey isteyen müşteriler düşük fiyat veriyorlar

Sen tecrubelisin canim biz daha tam çaylak durumundayiz.. :)))Ogrencek cok sey var ama su cevizin yetisme saati beni cokk bozduuu nasil beklenir o kadar... :bbo: :bbo:

X