- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi streshanim
-
Ben sinirliyim diyor. Sinirlendigimde elimde degil bu beni sinirlendirir diyor. Ben de en mutlu günümde gerilmek istemiyorum sinirlerine hakim olacaksin dedim.Yapan olursa bozarsam şaşırma mı dedi gerçekten? Bence sevgilinizle nişan düğün planları yaparken bir kere daha düşünün. Nerede nasıl davranacağını bilmeyen, saygısız biri gibi duruyor çünkü. Bu adetlerden kimse hoşlanmıyordur. Siz uyarınızı yaparsınız ama olur da biri densizlik ederse peşin peşin bozarım demesi bana doğru gelmedi.
Ben sinirliyim diyor. Sinirlendigimde elimde degil bu beni sinirlendirir diyor. Ben de en mutlu günümde gerilmek istemiyorum sinirlerine hakim olacaksin dedim.
Ben de aynısını söyledim. Benim annem babam zaten yapmaz. Ama orda akrabadan biri çıkar kuzen gecer yakin arkadaşım geçerse ben ne yapabilirim dedim. Onlardan birini de bozup kırmanı istemiyorum sonra arkandan damada bak derler. Annem de kahrolur dedim boyle bisey görse. Ya inanın onun dışında çok iyi bi sevgilim var. Sinirlendigi zamanları gördüm ama asla şiddet yanlısı olarak da gormedim. Şu ana kadar hiçbir akrabama da saygısızlık yapmadı. Evlenince nasıl olur bilemiyorum tabi.Yetişkin bir insan sinirini kontrol edebilir. Eğer edemiyorsa bu tedaviye ihtiyacı olduğunu gösterir. En mutlu gününüzde değil sadece hayatınız boyunca sinirlerine hakim olmalı. Allah esirgesin orda böyle bir durum olsa diyelim kuzeniniz yaptı bunu herkesin içinde kuzeninize bağırıp çağırsa ortamı gerse sadece sizi değil kendini de rezil eder. Bütün hayatınızı diken üstünde acaba birine bir yerde patlar mı diye geçirmek istiyor musunuz gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?