Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kusura bakmayın kızlar oğlum ilk okula basladı heran okuldayım yani birde hasta oldu şimdi biraz iyi unutmadım yani dileyen olursa havalar fazla soğumadan ya bu cumartesi yada haftaya cumartesi kadirhas alışveriş mer. buluşalım.....
bakırköy de olabilir, meydanda buluşup aşağıya doğru ineriz capa city carussel ordan da sahilde çay içeriz veya bahçelievlerde.. hangi hafta hangi tarih istiyorsanız yazın ama cumartesi uygun olur bana
evet bu c.tesi veya haftaya bana fark yapmaz beni bilgilendirin yeter bakırköy daha uygun olur bana geçen gün bahçelievlerde kayboldum evi bulmam 3 saat sürdü ama bahçelievlerde kadirhası iyi biliom
kızlar sanırım bahçelievler kadir has daha uygun hem burdan işe geçmem daha kolay olur,kendi adıma diyorum ama bir karar verilsin zaten bu hafta olmuycak heralde,eğer haftaya olursada baya vaktimiz olcak karar vermek için ilk seçtiğimiz yer güzel,hemde yakın.....ama çoğunlluk ne derse uyarım bende....öpüyorum...
tamam kızlar galiba en uygun haftaya görünüyor.bahçelievler olsunda nerde olursa olabilir. kadirhas derse çoğunluk uyarız bu arada sağolun.okul başladımı çocuklar degişik ortama giriyorlar haliyle hemen hasta oluyorlar.kafamçokkarıştı
kızlar bu hafta sonu buluşacakmıyız Allah nasip ederse ben istiyorum. sadece cumartesimi pazarmı işte eşim bazı hafta cumartesi bazı haftada pazar çalışyor onun çalıştığı gün yapalım diyorum herhalde cumartesimi pazarmı en net perşembe belli olur.