Bahelievler ve Avrupa yakas bulualm m ?

kusura bakmayın kızlar oğlum ilk okula basladı heran okuldayım yani birde hasta oldu şimdi biraz iyi unutmadım yani dileyen olursa havalar fazla soğumadan ya bu cumartesi yada haftaya cumartesi kadirhas alışveriş mer. buluşalım.....

büyümeyen bebek sünnet yapmışsın oğluna galiba darısı başıma hayırlı olsun.

cumartesi yazdım eşim o günü çalışıyo o yüzden pazarları erkekler evde olmuyor çünkü.

yarın mı haftaya cumartesi mi nasıl isterseniz yazın arkadaşlarkaydirigubbakcemile4Kadirhasta.....

slm kızlar ,yarın için ben işlerimi ayarlayıp dükkanı emanet etcek kimseyi bulamam,ama haftaya çoğunluk olursak neden olmasın,ama illaki yarın diyorsanız ve katılım fazlaysa imkanları zorlayabilirim kızlar.....daha fikirler gelmemiş sanırım ,bekliyorum....

bakırköy de olabilir, meydanda buluşup aşağıya doğru ineriz capa city carussel ordan da sahilde çay içeriz veya bahçelievlerde.. hangi hafta hangi tarih istiyorsanız yazın ama cumartesi uygun olur bana

evet canım benim içinde haftaya daha uygun.. cumartesi olursa gelebilirim.. bakırköyde olabilir farketmez benim için çoğunluğa uyarım

evet bu c.tesi veya haftaya bana fark yapmaz beni bilgilendirin yeter bakırköy daha uygun olur bana geçen gün bahçelievlerde kayboldum evi bulmam 3 saat sürdü ama bahçelievlerde kadirhası iyi biliom

bu arada özlemcim çok geçmiş olsun oğluna benim oğlanda hastaydı
zor oluo valla okula başlamımaza var daha allahtan

kızlar sanırım bahçelievler kadir has daha uygun hem burdan işe geçmem daha kolay olur,kendi adıma diyorum ama bir karar verilsin zaten bu hafta olmuycak heralde,eğer haftaya olursada baya vaktimiz olcak karar vermek için ilk seçtiğimiz yer güzel,hemde yakın.....ama çoğunlluk ne derse uyarım bende....öpüyorum...

özlemcim evet atladım bende canım çok geçmiş olsun,okul dönemindede hep hastalık kol gezecek gercekten,dikkat etmek lazım....

tamam kızlar galiba en uygun haftaya görünüyor.bahçelievler olsunda nerde olursa olabilir. kadirhas derse çoğunluk uyarız bu arada sağolun.okul başladımı çocuklar degişik ortama giriyorlar haliyle hemen hasta oluyorlar.kafamçokkarıştı

bu civarda yalnız degilmişim ya çok güzel arkadaşlıklar kurarız inşallah.kaydirigubbakcemile5

kızlar bu hafta sonu buluşacakmıyız Allah nasip ederse ben istiyorum. sadece cumartesimi pazarmı işte eşim bazı hafta cumartesi bazı haftada pazar çalışyor onun çalıştığı gün yapalım diyorum herhalde cumartesimi pazarmı en net perşembe belli olur.

canım perşembe akşamı kesin belli olur alış veriş mer. iyi olur çocukları oyun parkınada koyabiliriz...

Back