Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
birkac kişi olarak kalırsak kadirhas ta buluşuruz yarın ögleden sonraya kadar bakalım katılım artacakmı yoksa siz ne derseniz biz buluşalım derseniz buluşuruz olmadı haftayada olur.
daha buluşamadınızmı kıslar bence bakırkoy sahıl olsun bıde tum ıstanbullu bayanlar dıye konu acınn haftaya cumartesı olursa bende gelırım sohbette felanda konusun yenı bı baslık acın derım ben calıştıgım ıçın fazla vakıt bulamıyorum bu arada saol canım ozlem ınşallah darısı basına tum erkek annelerının basına dıyım demı dugunumuzu yaptık gobegımızı attık hehe neyse dedımı yapın tecrubelıyım bu konuda rekor kırmıstık bız cunku bı buluşma yaptık 20 kısı vardık en az resımler felan superdı hadı kolay gelsın optumm hepınızı
canım zaten gelmek isteyen herkes gelsin bizim çevrede kimler var ben onun için açtım baslığı gelenler tabiki buyursunlar.Bakırköyde caruseli biliyorum sadece ben ama..
slm kızlar.....ben dükkanı bırakacak birini arıyorum halen ,diğer şubeden var biri inşlh gelir bakalım...bana kadir has daha uygun geliyor hemde vakit kaybımız olsun ama bakalım inşlh bir aksilik çıkmaz son ana kadar,çünkü hepimiz bahçelievlerdeyiz şimdi bakırköy biraz zahmetli olacak gibi...nese kızlar takip ediyorum sürekli bakalım son karar ne olacak.....
kızlar ben yerime bakacak birini bulamadım ne yazııki,oyuzden gelemiyorum malumunuz çalışınca zor oluyor,ama yüreğim sizlerle inşlh güzel bir buluşma olur.....