Bahelievler ve Avrupa yakas bulualm m ?

evt onsuz olmaz getiririm küçük k.kcıyıda uklayada uğurlu geldiopuyorumnanaktan

ya canım sizede mahcup oldum valla ben çok istiyorum gercekten eşimin hafta sonu çalışma düzeni bozuyo işi ama cumartesi derseniz ancak genede saat 4 e kadar uyarım ben sizekaydirigubbakcemile5

bu hafta sonu olursa ben gelemem canım eşim çift çarşı aldı.. siz kendinize göre belirleyin haftaya olursa gelirim.. bide başlığı bakırköy diye aç bence daha fazla kişi gelir belki zaten kadir has küçük biyer haftasonlarıda çok kalabalık oluyor

özlemcim bu hafta olucaksa yeri tayin et saati yaz kesin bişey olsun gelenlere bak ona göre haftaya sarksın bence kesin olmadan kimse birşeye karar vermio ramazandan önceden beri açık bu topik bu gidişle kimse bulaşamayacak gibi görünüoakannehir

o zaman haftaya cumartesi Bakırköy carusell diyelim mi arkadaşlar..bir haftada herkes ayarlar herhalde kendini.....gelenlerde yazsın ona göre liste yaparız havalar yagışlı kapalı alan iyi olur.kaydirigubbakcemile4

evt bencede bu iyi bakırköy daha ulaşımı ve bulunması kolay bu şekilde ayarlar herkez kendini

bende varım kesın yapalım artık haftaya calışıyorum ama kacıp gelıcem cumartesı bakırkoyde buluşalım kıslarrrr yeterr artıkk

Back