Bahelievler ve Avrupa yakas bulualm m ?

arkadaşlar yapacagımız buluşmayı alışveriş merkezinde yapsak mı acaba Kadirhas , Metroport yada Şirinevler koçtaş da olabilir .yinede fikirlerinizi yazın.

bahçelievlerin neresi canım anlıyamadım da buluşcaz inşallah şimdi bekliyoruz biraz daha çoğalırız böyle giderse bende kocasinan da çarşamba pazarına yakınım..

şirinevler yenibosna Bahçelievler güngören bagcılar çevresi arkadaslar bayramdan sonra bi pazar buluşalım ne dersiniz yerimsenibentabi isteyen herkes de gelsin .....

Son düzenleme:
benimde evim bahçelievler ünverdide , işimde bahçelievler çarşamba pazarında çamlik caddesinde yani, ramazandan sonra bende varım 9 oldu :)

Son düzenleme:
kızlar bende bahçelievler basınsitesindeyim.inşlh buluşmaya karar verildiği gün bi aksilik çıkmazsa bende gelirim ayy süpper valla....ekleyin kızlar beni ya arkadaş olarak bahçelievlerden olanlar bak yakınmışızda valla.....

oo bende kocasinandayım kızlar güzel bi buluşma olur inşallah kaydirigubbakcemile5

metroport a.v.m yada kadirhas iyi olur ne dersiniz neyse ramazandan sonra gelenler için hangi gün uygun olursa ayarlarız inşallah bayramdan sonrada olabilir kaydirigubbakcemile4

sanki bayramdan sonra daha iyi olur gibime geliyorr alışveriş merkezleri bunun için ideal ohh bol bol keyif yaparız valla..... şimdiden heyecanlandım kızlar sizleri tanımak çok güzel olcak.....

sanki bayramdan sonra daha iyi olur gibime geliyorr alışveriş merkezleri bunun için ideal ohh bol bol keyif yaparız valla..... şimdiden heyecanlandım kızlar sizleri tanımak çok güzel olcak.....
bencede bayramdan sonra süper olur yeri ayarlarız a.v.m ler iyi olur çocuklular içinde ayrıca arkadaslarkaydirigubbakcemile5

Back