Bahelievler ve Avrupa yakas bulualm m ?

eşim yarın evde olucak ama pazar günü tam gün çalışacak bende pazar günü müsaitim.

kızlar çok yorgunum siz karar verin pazar size uyarsa buluşuruz yarın bakıcam yazdıklarınıza hepinize iyi geceler.

neyse saglık olsun. benim eşim de bazen cumartesi bazen pazar çalışıyor ..inşallah pazar uygun olan arkadaslar varsa yazsınlar. olmazsa gene öbür hafta ben kendimi size ayarlamaya calışırım..

kimse yok galiba yarın için kimseye uymazsa artık haftaya kaldı galiba saglık olsun arkadaslar..

yıne buluşma olmadı sanırım ben sıze ne dedım haftaya olsun cumartesı bakırkoy sahıl bu havaları kacırmayalım kıslarr yoksa seneye kalıcak yenı bı topık acın bence bu bole olmıcak

bencede özlemcim topiğin adını değişelim istersen katılım çok olur bahçelievler diyince kısıtlı kalıo ben güngörenden gelicem kısmet olursa acele işe şeytan karışırmış sindire sindire buluşalımopuyorumnanaktan

Haznedarda oturuyorum pazar hariç her gün müsait olur bana pazar günü eşim evde ... Haber verirseniz ben de gelmek istiyorum arkadaşlar..

biz bahçelievler yada bakırköyde düşünüyoruz buluşmayı avrupa yakası ve diğer yaka dileyen gelsin dedik sonra..kaydirigubbakcemile5

biz bahçelievler yada bakırköyde düşünüyoruz buluşmayı avrupa yakası ve diğer yaka dileyen gelsin dedik sonra..kaydirigubbakcemile5

Şimdi 5 Ekimde ben bi buluşma düzenlemiştim haberin varmı bilmiyorum
Eğer Ulaşımı düşünürsen Tek ortak nokta Taksim olur o buluşmaya çekmeköyden,kadıköyden falan yani genelde hepsi anadoludan gelen arkadaşlar oldu Eğer bakırköy olur ise vesait uzar diye düşünüyorum yinede gelecek kişiler belli mi?alkisalkisalkis

canım burada bakırkoyden güngörenden gelecek arkadaslar var işte eşimde cumartesi yada pazar çalışıyo tam gün hafta sonu ona göre ayarlıycaz cumartesi yada pazar olur

Cumartesi Full ÇAlışıyorum 3 hafta boyunca Pazar olursa da gelmeye çalışırım
Liste tutmuyorsunuz sanırım.

tamam canım biraz iyice belli olsun perşembe cuma olsun hazırlarız kesin gelenler olursa

Back