Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
burda olucak canım zaten biraz daha artıyomuyuz bakalım artık olduğumuz kadar buluşuruz napalım bayramdan sonraya kadar bakalım kac kişi olucaz tabi diğer gelmek isteyen arkadaşlarda buyursunlar.....
ewt ya inşlh sorun çıkmaz,ben nezaman bişiyi çok istesem olmaz şansızım,oyuzden şimdiden kısmet diyorum hayırlısı artık,ama bi aksilik çıkarda gelemezsem çok üzülürümmm:sinifsinif:
aaa ne güzel bulusma ayarlaniyooo yuppiii
bende almnyada yasiyorum ama ist a gelince bahcelievler güngören mekik dokuyorum valla bi aksilk cikmazsa bende gelicemmm..19 unda ist geliyorum cünkümmm
bayramdan sonra ama tarih kararlastırmadık henüz ama bi cumartesiye ayarlarız size uygunsa çünkü pazar eşim evde olabiliyor ooo ne güzel yeni arkadaslarda gelmişler...
canım ben nacizane metroport yada kadirhas a.v.m yazdım ama tabi arkadaşlarda yazsın herkese göre rahat bi yer olsun dediğiniz gibi rahat rahat karar verelim güzel vakit geçirelim herkese uygun olsun yer zaman açısından çocukluları da düşünerek tabiki...opuyorumnanaktan