Bahelievler ve Avrupa yakas bulualm m ?

anadolu yakasındada buluşma olacakmış kızlar 26 sında eger dilerseniz bu tarafta buluşup karşıyada gidebiliriz beraber kısmet olursa inşallah...

burda olucak canım zaten biraz daha artıyomuyuz bakalım artık olduğumuz kadar buluşuruz napalım bayramdan sonraya kadar bakalım kac kişi olucaz tabi diğer gelmek isteyen arkadaşlarda buyursunlar.....

ewt ya inşlh sorun çıkmaz,ben nezaman bişiyi çok istesem olmaz şansızım,oyuzden şimdiden kısmet diyorum hayırlısı artık,ama bi aksilik çıkarda gelemezsem çok üzülürümmm:sinifsinif:

aaa ne güzel bulusma ayarlaniyooo yuppiii
bende almnyada yasiyorum ama ist a gelince bahcelievler güngören mekik dokuyorum valla bi aksilk cikmazsa bende gelicemmm..19 unda ist geliyorum cünkümmm

bayramdan sonra ama tarih kararlastırmadık henüz ama bi cumartesiye ayarlarız size uygunsa çünkü pazar eşim evde olabiliyor ooo ne güzel yeni arkadaslarda gelmişler...

ayın 26 sında anadolu yakası ikeada buluşma varmış belki bizde öbür haftaya yaparız kızlar hem yeni evlenen arkadasımızda gelir belki

bende eski bahçelievlerdenim bahçelievlerden urfaya gelin geldim mardinde oturyorum:)

herkezin gelmesi açısında iyi bir tarih ayarlayalım acele işe şeytan karışırkaydirigubbakcemile

bencede kızlar tarihi çok iyi ayarlayalım ortak bi tarih olsun ve de herkez gelebilsin bikaç tarih öne sürülsün ve seçim yapalım nasıl olur :)))

canım ben nacizane metroport yada kadirhas a.v.m yazdım ama tabi arkadaşlarda yazsın herkese göre rahat bi yer olsun dediğiniz gibi rahat rahat karar verelim güzel vakit geçirelim herkese uygun olsun yer zaman açısından çocukluları da düşünerek tabiki...opuyorumnanaktan

Back